évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Béke veled! Mondják a perzsák.

2011.01.15. 09:08 | béla lászló | Szólj hozzá!

Növekedni látszik Irán biztonsága.

  A létezése óta folyamatosan háborúzó Izrael, komoly fenyegetést jelent a világbékére. Most éppen Iránt készül megtámadni. Noha a lépés, a számok, és területek összehasonlításában, öngyilkos hazárdjátéknak is nevezhető, az elborult vezetésnek, mégis egyfolytában fröcsög a szájából a gyűlölet és fenyegetés.

Ha annak akarunk a mélyére hatolni, honnan ez a túlzott, lassan betegesnek tűnő önbizalom, két dolognak kell utána nézni. A vallási tanoknak, és a történelemi, hadtörténeti eseményeknek.

A „kiválasztottak” vallási tanai azt hirdetik, hogy a földön élő emberszabású lények közül, egyedül a „kiválasztottak” az emberek, a felebarátok, a többi mind, csak emberszabású állat, és csak arra való, hogy a kiválasztottakat szolgálja. Tulajdona nincsen, ha valamit birtokol, azt el kell venni tőle, mert az a „kiválasztottak” tulajdona. Tőlük bármit ellopni nem bűn, megölni sem bűn, és még sorolhatnám, a képtelennél képtelenebb álításokat. Akinek mindezek tárgyában kétsége támadna, olvassa el a Talmudot. Nem véletlenül tartozik hozzá, egy olyan passzus, miszerint, amelyik „kiválasztott” a gojok kezére adja a talmudot, hogy goj megismerhesse annak tartalmát, az a „kiválasztott” halált érdemel, mert ha a gojok megtudnák, mi van a Talmudban, minden „kiválasztottat” azonnal megölnének. Ez felesleges félelem. Ki mint él, úgy ítél. Mi nem így élünk.

A másik, a hadtörténeti vonatkozás, nem vallási elbizakodottságból, hanem tapasztalatokból táplálkozik. Az újkori történelem számos népirtó háborúja kötődik a „kiválasztottak áldásos tevékenységéhez”.  Noha ezt kevesen tudják, mert az iskolák oktatási tervében nem kap megfelelő hangsúlyt, az első világháborút, a monarchia, Szerbia elleni támadását, magyar tiltakozás ellenére, az osztrák vezetés erőszakolta ki. Köztudott, hogy Ausztriában, már akkor is felülreprezentált volt, a „kiválasztottak” vezetésben való aránya. A történelemoktatás, csak az Osztrák trónörökös meggyilkolására, és a háború végkimenetelére hagyatkozik. A közbeeső eseményekről, kivált azok hátteréről kevés információt hagynak felszínre kerülni. Kevesen tudják például, hogy a korlátlan tengeralattjáró háború meghirdetésével, és végrehajtásával, Németország, és az Osztrák-Magyar Monarchia lényegében megnyerte a háborút. Anglia teljesen kiéheztetve, mindössze háromheti élelmiszertartalékkal, a tökéletes KO. állapotában volt. Már a Német békeajánlat aláírását fontolgatta, amikor közbeléptek a „kiválasztottak”. Rávették az angol vezetést az aláírás megtagadására. Ezt azzal az ígérettel tudták elérni, hogy ők majd beugratják Amerikát a háborúba, és megfordítva a kialakult helyzetet, Amerikával megnyeretik a háborút Angliának. Cserébe, palesztínát kérték az angoloktól, azok pedig, mint ha megtehették volna, oda is ígérték. És Amerika, mert ott a leginkább felülreprezentáltak a „kiválasztottak” belépett a háborúba. A népnek sok nélkülözést, szenvedést és halált, a „kiválasztottaknak” jó hasznot hozva, valóban megnyerték a háborút Angliának.

   Amikor a háború, már átbillenni látszott. Az angol vezetéssel írásba foglaltatták a Palesztínára vonatkozó ígéretet, és később, erre a dokumentumra minduntalan visszahivatkozva, próbálták meg, a nemzetközi jogban legitimálni Izrael állam megalakulását. Ez a mai napig nem sikerült teljes mértékben, ami a létrejött, és az óta is folyton háborúzó államot, láthatóan egy cseppet sem zavarja.  Az első világháborúban kiteljesedő erőszakhullám eredményeképpen, nem csak Izrael állam későbbi megalakulását sikerült megalapozni, de sikerült lefejezni Magyarországot, megnyirbálni, azt a közép-Európában jelentős hatalmat, akit a „kiválasztottak”, megjelenésük óta, a leggyűlöltebb és legveszélyesebb ellenfelüknek tartottak és tartanak. Jellemző volt a trianoni fejlemények végkifejletének alakulására, hogy akkorra, a bolsevik forradalom révén, a „kiválasztottak”, már a magyar vezetésben is, tudtak olyan zavart kelteni, hogy a még harcra kész magyar hadsereget, a magyar területek felszabadítása, és védelme helyett, egyszerűen lefegyverezték.

Ezen az állapoton, egy-két helyi, hősies kezdeményezés, mint Mosonmagyaróvár felszabadítása, tudott némiképp változtatni.

Trianon álságosságára, magyarellenes élére a legjellemzőbb, hogy területeinkből, még a velünk együtt vesztes Ausztriának is juttattak egy szeletet.

Lehetne ezt a visszatekintést, folytatni a második világháború kirobbantásának körülményeitől, egészen a mai napig, de az írás, alapvetően nem erről szól.

Ezek a visszaemlékezések is olyanok, mint a magyar népmesék. Aki nem hiszi, járjon utána. Közreadásával is, csak a megismertetés a célom, a bizonyítás, vagy cáfolat, a befogadókra vár.

  Összefoglalva, mindezek, és az utánuk következő események magyarázzák azt a helyzetet, amitől a „kiválasztottak” kétezer év óta, a mai napig képesek soraikban fenntartani, a világuralom megszerzésének, fenntartásának, a gojok  akadálytalan irtásának, hagymázas elképzeléseit. Egyszerűen hisznek benne, bármennyire logikátlan és megvalósíthatatlan is. Ebből a tévhitükből, még a hitleri törekvések sem voltak képesek kizökkenteni őket, sőt, az óta is, jó hasznot húznak belőle.

A világ legelterjedtebb időszámításának kezdetén, Jézus, és az igazság felett aratott győzelmük, hatalmas lökést adott az energiájuknak, egyben erősen visszaszorította, az emberek igazságba vetett hitét.

    Ennek az időszaknak értünk most a végére.

Az emberiség tudata megnyílt az igazságra.  A gyarmatosítók és elnyomók rejtett munkálkodása mindenütt felszínre került, és ki is váltja, a megfelelő ellenlépéseket. Az őslakosságot, a nemzeteket pusztító hatalmak lába alatt, világszerte egyre forróbb a talaj, és ez a későbbiekben, csak forróbb lesz.

A világpolitika és világgazdaság is ebben az irányban mozdul. Hiába a nagyszámú diaszpóra, számszakilag mégis törpe kisebbség a világ minden részén. Hogy egy ilyen törpe kisebbség tartsa kézben a világ hatalmát, az egyszerűen logikátlan, matematikai abszurditás. Mérhetetlen kreativitásra és gátlástalanságra vall, ahogyan ezt egyáltalában meg lehetett valósítani.

Hiába azonban, az emberiség elbutítására tett minden kísérlet, a tudatok megnyíltak. Az igazság felszínre tört, és helyet követel magának.

  Sorra dőlnek meg, a vazallus államgépezetek és pénzhatalmak.

Mint korábban már említettem, a dollár a lét és nemlét borotvaélén billeg, és az arizónai törekvések tükrében úgy tűnik, hogy a nemlét felé fog billenni rövidesen. Kiesik a „kiválasztottak” hátteréből az Amerikai Hadsereg, magára maradván viszont, Izrael, nem a perszákkal, de még a paleszinekkel szemben sem lesz képes megállni. Ezért látom növekedni Irán biztonságát.

 

Béla László

Iran seems to increase security.
  The existence of Israel has been constantly warring, represents a serious threat to world peace.
Now we're preparing to attack Iran. Although the step numbers, and the comparison sites, gambling can be described as a suicide, the clouded driving it all the time fröcsög the mouth of the hatred and threats.
If you want to penetrate to the bottom of, how it is excessive, unhealthy-looking self-confidence slowly, then two things to watch. The religious doctrines, and history, military history events.
In the "chosen" religious doctrines it announces to the world of living beings, apes, only the "chosen" people, a neighbor, the rest are just humanoid animals, and only there to serve the selections. The property is not, if something has, it must be taken of him because of the "selected" property. Is not a crime to steal anything from them, not a sin to kill, and so on, the absurdities álításokat. Who has doubts about all these matters, please refer to the Talmud. Does not belong to it accidentally, in a passage that is 'selected' into the hands of the Talmud the goyim, goyim to know its contents, the "selected" deserves death, for if the goyim knew what's in the Talmud, all the "you select
"megölnének immediately. This is an unnecessary fear. Like living, I judge. We do not live.
The other aspect of military history, not religious elbizakodottságból, but also feeds on experience. Many genocidal wars in modern history is linked to the "selected beneficial activities." Although few people know this, because the schools are not adequately plan for education, the First World War, the monarchy's attack against Serbia, despite the protests of Hungarian, Austrian leadership forced out. It is well known that Austria, even then it was over-represented, the "chosen" to money management. In history, only the murder of the Austrian heir to the throne, and the war végkimenetelére reliance. In the intervening events, especially those little background information leaves emerge. Few people know for example that the unrestricted submarine war in the promotion and implementation of Germany and the Austro-Hungarian Empire, essentially won the war. England kiéheztetve completely, just three weeks élelmiszertartalékkal, a perfect KO. former state. Already contemplating the signing of the German peace proposal, which intervened in the "chosen ones". Persuaded the British to refuse signing the leadership. This could be achieved with the promise that they will beugratják America in the war and reversing the situation, the war in America megnyeretik England. In return, Palestine called the English, and those like you could have done so, there is also promised. And America, because there the most over-represented in the "selected" entered the war. A lot of people in distress, suffering and death, "selections" bringing a good profit, actually won the war with England.
   When the war was already átbillenni. Foglaltatták the leadership of the English written promise Palestine, and later, this document is constantly visszahivatkozva, tried it in international law an excuse for Israel's creation. It is still not complete, which was established and has also kept the warring states, apparently did not bother one bit. Reach completion in the first world war as a result of violence, not only for subsequent formation of the state of Israel has been grounded, but managed to behead Hungary, to curtail, the major power in Central Europe, who is the "chosen ones", since the release of the most hated and most dangerous foes were and are being held. Was typical of the evolution of the Trianon végkifejletének developments that then, through the Bolshevik revolution, the "chosen ones", the Hungarian leadership has also been able to disturb, still ready to fight to the Hungarian army, the liberation of Hungarian territory, and protecting, rather than simply disarmed.
This situation, one or two local, heroic initiatives such as the release of Mosonmagyaróvár, could change somewhat.
Álságosságára Trianon, Hungarian head of the most typical, területeinkből that, even with us losing to Austria also sent a slice.
Could be back at this, the circumstances of the uprising to continue the war until the present day, but the writing is not fundamentally about.
These recollections also are like a Hungarian folk tales. Who does not believe, then act. To disclose, only the visibility of the targets, the proof or disproof, waiting for the receptors.
  In summary, all of these, and the remaining events to explain the situation, something that the "elect" two thousand years, is still able to maintain their ranks, the world domination of obtaining, maintaining, as Gentile unrestricted deforestation, feverish vision. Simply believe in it, no matter how illogical and impractical as well. Tévhitükből from this, even in Hitler's ambitions were not able to kizökkenteni them, in fact, since even a good benefit from it.
The world's most időszámításának the beginning, Jesus and the truth victory over a huge boost to the energy, is also strongly suppressed the truth of people's belief.
    This period we have now to the end.
The human mind is open to the truth. Hidden workings of the colonizers and oppressors have surfaced everywhere, and is replaced by the corresponding countermeasures. Indigenous peoples, the nations of the destructive powers under his feet, the soil around the world getting hotter, and this in the future, only hotter.
The world economy and world politics is moving in that direction. Despite the large number of Diaspora, calculated correctly but tiny minority in all parts of the world. That such a tiny minority hold the world's power is simply illogical mathematical absurdity. Illustrated by immense creativity and inhibitions, as this could be achieved at all.
In vain, however, mankind elbutítására all attempts, opened the minds. The truth came to the surface, and space to herself.
  Line tilt, the vassal and államgépezetek pénzhatalmak.
As previously mentioned, the dollar and the non-existence of being razor rocks, and Arizona in the light of efforts seem to be going towards the non-existence billenni shortly. Relegated to the "selected" background of the U.S. Army itself lagging behind other hand, Israel is not the perszákkal, but also against paleszinekkel will not be able to stop. I therefore increase the security of Iran.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr942585038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása