évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Most nyugalom kell!

2011.01.18. 10:05 | béla lászló | Szólj hozzá!

Most csak nyugalom.

   Most, ahogy én látom, a magyarságnak, elsősorban, a negatív eseményekkel szemben, több száz éve tanúsított türelmére, és intelligenciájából következő, hatékony, passzív ellenállásra van szüksége.

Egy kedves kommentező honfitársam, rámutatva a tunéziai eseményekre, állapította meg, hogy hasonló várható előbb-utóbb Magyarországon is. Úgy gondolja, ahogy én is, nem lehet egy nemzetet, egy országot, a végtelenségig kirabolni, megalázni és hülyének nézni.

   Ez a megállapítás teljesen helytálló, mégis érdemes a dolgot, az összes körülmény figyelembevételével, alaposan átgondolni. Nem azért, mert több millió magyarral együtt, nem örömmel töltene el, ha végre letartóztatnák, és bebörtönöznék a húsz éves fosztogatás, módszeres pusztítás felelőseit.

Azt sem bánnám, ha ezek az emberek, levonva a konzekvenciákat, elkerülendő a jogos büntetést, örökre és visszavonhatatlanul önkéntes száműzetésbe vonulnának, valahova, a világ legtávolabbi végébe. Mindegyik megoldás kiváló lenne. A száműzetés, talán a jobbik. Nem lehet cél, emberek meggyötrése, mert akkor, mi sem vagyunk jobbak a meggyötörteknél. Egy cél lehet, ami előre mutató, megszabadulni, elhatárolódni, és végképp kirekeszteni, a nem megfelelő embereket, az ország ügyeinek intézéséből. Ez, nemzeti akarattal is megoldható, ha egyszer majd egységes lesz ez a nemzet, és nem hagyja magát hazugságokkal megetetni, nem ad felhatalmazást nemzetellenes cselekedetek végrehajtóinak.

   Ez, megfelelő helyzetben, ahogyan a Cseh hatalomváltásnál, egyetlen törvénnyel is megoldható. El kell tiltani minden közszerepléstől, és állami hivataltól mindazokat, akik ezt a lepusztítást levezényelték, vagy abban, bármilyen szintű szerepet vállaltak. Ez esetben, még önkéntes száműzetésre is, csak a legnagyobb főbűnösök esetében lenne szükség.

  De tegyük félre az ábrándokat, mert ehhez a magyar egységnek, még nagy fejlődésre van szüksége. Nézzük meg, a mai helyzet lehetőségeit.

    Nyilvánvalóan állnak a példák előttünk, miként utasítják el, a pusztító világerő befolyását és hatalmát, a különböző nemzetek. Csábító lehet, ahogy Venezuela megoldotta a problémáit, de biztató Tunézia esete is. Mégis nyugalomra kell intenünk magunkat, mert mi, pillanatnyilag egészen más helyzetben vagyunk. Pártunk és kormányunk, felhasználva a hiszékenyek kétharmados megbízását, gátlástalanul szolgáltatja ki hazánkat a további fosztogatásnak és pusztításnak. Néhány látványos, nemzetbarátnak látszó intézkedés vakító fényének hátterében, sorra  hozza a nemzetellenes intézkedéseket. Lejáratja a magyarság tisztességét, egy Izraellel közös platformon való megjelenéssel, törvényt hoz, a magyar területek EU csendörsége általi fegyveres megtámadásának lehetőségére. Elveszi a legelesettebb réteg pénzét, és nagylelkűen odaadja a gazdagabbaknak.

Nyilvánvaló, a társadalmi olló további nyitásának szándéka. Arról nem is szólva, hogy amit a szegényektől elvesz, az sokkal több, mint amit a gazdagoknak juttat. Ha ötmillió helyről elvesz egy kicsit, ami ott a túlélést jelentheti, az sokkal több, mint félmillió helyre adni egy kicsit többet. Mi ez, ha nem a nemzet nyílt pusztítása?  Tragikus, és a vezetés halálos bűne, amikor egy magyar anya, eljut odáig, hogy újszülött gyermekét, ismeretlen emberek gondjaira bízza. Nem azért, mert nem szeretné felnevelni, nem azért, mert nem törődik a sorsával, hanem azért, mert a pillanatnyi politika hajléktalanná tette.

Erdő szélén egy sátorban, nem lehet felelősséggel csecsemőt ápolni. Ennél jobb, ha arra bízza, akinek az ehhez szükséges lehetőségét, még nem tudta elvenni a magyar vezetés. Az a politika, amely ezt megteszi, vagy eltűri, súlyosan vét az emberi jogok ellen, mert minden embernek alanyi joga, félelem nélkül, teljes életet élni, amiben a gyermeknevelés, az éhenhalás elkerülése után, a második helyen áll. Ez, az a helyzet, amitől az embereknek, ökölbe szorul a keze.

Éppen ezt szeretnék, hogy ez az ököl, most csapjon oda. Erre vannak felkészülve. Szándékosan provokálják a nemzetet. Próbára teszik tűrőképességét benzinárral, kettős mércével, gazdasági ellehetetleníssel, erőszakkal való fenyegetéssel. Erre való az EU csendőrség, vagy a terror elhárító (Prónai) különítmény. A hatalom fegyveres védelme a nemzettel szemben.

Fegyveres felkelést szeretnének. Szeretnék bevetni az arzenáljukat, hogy a 907-es pozsonyi csata célkitűzését, ami akkor csúfos kudarcot vallott, 2012-ig megvalósítsák, letöröljék a térképről a magyar nemzetet. Ezt nem tehetik meg, csak akkor, ha fegyveres támadás éri őket. Nem szabad megadni erre a lehetőséget. Össze kell fognunk, a nehéz idők túlélésére. Fel kell karolnunk, az elesetteket, passzív ellenállással kell akadályozni a pusztító világerő törekvéseit. Csatlakozni egy bojkotthoz, olcsóbb helyen tankolni, akár külföldön is, és kivárni. A pusztító hatalma, napról-napra csökken. A folyamat jól látható, és világpolitikai változásokat, hatalmi átrendeződéseket generál. Nincs messze az idő, amikor nem csak Iránt, de egyetlen nemzet országát sem lehet majd megtámadni. Ez lesz a belső rend visszaállításának ideje. Akkor kell igazán egységesnek lennünk, ha addig meg nem oldódik a kérdés, tőlünk teljesen függetlenül.

   Béla László

 

Now just relax.

   Now, as I see it, the Hungarians, in particular, the negative events over hundreds of years ago demonstrated patience, intelligence, and next, efficient, passive resistance is required.
Uncomment a nice fellow countryman, pointing to the events in Tunisia, found that, like Hungary, is expected sooner or later. He believes, as I also can not be a nation, a country that endlessly rob, humiliate and look stupid.
   This statement is perfectly valid, but the thing is worth, taking into account all the circumstances, think thoroughly. Not because millions of Hungarians, together with your agent is not happy, if you will arrest and incarcerate the twenty years of looting and systematic destruction of those responsible.
I do not mind if these people are, the less CONSEQUENCES, in order to avoid the rightful punishment, forever and irrevocably vonulnának voluntary exile, somewhere in the farthest end of the world.
Each would be an excellent solution. In exile, perhaps the better. Can not be objective, people meggyötrése, because then, we are not better than the meggyötörteknél. May be a target, which is forward looking, to get rid of distancing itself from, and utterly to exclude, not the right people, the country's affairs intézéséből. This is a national will to be solved once and then it will be a single nation, and not to expose themselves to feed him with lies, is not authorized to give implementers-national acts.
   
This is the correct position, as the Czech hatalomváltásnál, can be solved by a single law. Közszerepléstől should be banned in all, public office and those who lepusztítást levezényelték this or that, at whatever part. In this case, even a voluntary exile, only the largest főbűnösök case would be needed.
  But the dreams aside because of this, the Hungarian unit, major progress is still needed. Let's look at the possibilities of today's situation.
    Obviously, the examples are before us, how it is rejected, the world's influence and destructive power of the various nations. It may be tempting, as it has solved the problems of Venezuela, but also encouraging the case of Tunisia. Yet be warned to calm ourselves, because we, at the moment we are totally different situations. Our party and our government, using the mandate of two thirds of the credulous, who unscrupulously provide further looting and destruction of our country. Some spectacular-looking action nemzetbarátnak blinding light from the background, get the line-national measures. Discredit the integrity of the Hungarians, Israel is a common platform to look, to the law, the Hungarian territory by armed security forces the opportunity to challenge the EU. Layer takes the money the least fortunate, and he gives generously to the richer regions.
Clearly, the intention of opening up further the social gap. Not to mention that what the poor that is lost, it is much more than what the rich individuals. If you take away a bit from five million, there is a mean survival of more than half a million places to give a little more. What is this, if you do not open the nation's destruction? Tragic and deadly sins of management, when a Hungarian mother, get to the point that newborn baby leaves the care of people is unknown. Not because I do not want to raise, not because he does not care about the fate, but because the moment he homeless policy.
Edge of a forest in a tent, can not be responsible to take care of babies. It is better if it entrusts to whom the required option has not been able to take the Hungarian leadership. The policy, which it will take, or tolerates serious breaches of human rights against any person because of any personal right, without fear, to live a full life in which their children, to avoid éhenhalás after a second place. This is a situation that makes the people in need of a clenched hand.
That's just what I want, that this is the fist, and now there Spread. Are prepared to do so. Deliberately provoked the nation. Benzinárral test their tolerance, double standards, economic ellehetetleníssel, threats of violence. For this reason, the EU gendarmerie, or the terror response (Pronk) detachment. The military power to protect the state of the nation against.
Armed uprising would like. I would like to be deployed in the arsenals of the battle of Bratislava in 907 target, which it failed miserably, by 2012, achieve, letöröljék the map of the Hungarian nation. They can not do it, only if an armed attack on them. Should not be given the opportunity to do so. We must unite, to survive the hard times. Outreach should be, deprived of passive resistance to prevent the destructive ambitions of world. Boycotts to connect to a cheaper place fill up, even abroad, and wait. The destructive power, decreases with each passing day. The process is clearly visible, and changes in world politics, power generating rearrangements. Not far from the time when not only Iran, but no country, no nation will be challenged. This will be the time to restore internal order. Then we have to be really consistent, if not resolved before then, the question is completely independent from us.
   Laszlo Bela

 

 

         

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr292592332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása