évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A jövőnk a tét.

2011.01.21. 14:56 | béla lászló | Szólj hozzá!

Szemléletben kell váltani!

  A magyar hagyományokban, de még a népmeséinkben is gyökeresen jelen van egy szemlélet, ami szerint „jótett helyébe jót várj”. Ma, a világ bajainak jelentős részét, szerintem az generálja, hogy ezt az ősmagyar szemléletet, nem sikerült általánossá tenni az emberek között. Van egy kisszámú része az emberiségnek, aki ezt elutasítja, kifejezetten kerülendőként kezeli. Nincsen benne semmilyen együttérzés, és éppen azokkal tesz a legtöbb rosszat, akiktől a legtöbb jót kapja.

Hogy érthetőbb legyen az okfejtés, nézzünk meg egy példát. A magyar adórendszer mostani változtatása, a magas jövedelműeket támogatja, és az alacsonyabb jövedelműektől von el pénzeket. Szépségflastromként hangoztat olyan dolgokat, hogy akinek a jövedelmét ez hátrányosan érinti, annak majd ilyen-olyan úton pótolják a vesztességeit. Kérdés, miért kell olyan döntéseket hozni, amit már a meghozatal pillanatában mankóval, kétes ígéretekkel támogatni kell.

A válasz, nagyon egyszerű. Több pénzt kell kisajtolni a nemzetből.

Könnyen belátható a matematika ismeretében, hogy ez a változás, összességében adóemelést jelent. Nyilván több pénz, a százezerszer egy forint, mint az ötezerszer öt. A baj csak az, hogy a százezerszer egy forint azokat a családokat érinti, akik a legmostohább körülmények között élnek, a multik rabszolgaságában, vagy más, rosszul fizetett helyen dolgoznak.

Ha onnan közelítjük meg a dolgot, kinek a szavazatai adnak döntési jogot bármihez, akkor a százezer a döntő szám, és nem az ötezer, vagyis, a százezer, hatalmat adott valakinek, aki ennek a hatalomnak a birtokában, az ötezret segíti, a százezerrel szemben. Itt dől meg a „jó tett helyébe jót várj” szemlélet. Sokan hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ez egy jelentéktelen, (vagy jelentős) tévedés. Sajnos, egyáltalában nem erről lehet szó.

Az átverés pszichológiája.

  A sikeres átverés egyik alapfeltétele, hogy az átverés szándéka rejtve maradjon,

 az elfogadtatni kívánt hazugság pedig, igaznak is tűnhessék.

  Ezzel a céllal, gyakran használják fel a pszichológiát, mint ártatlan tudományt, sok ártalmas cél elérésére. Olyasmi ez, mint a nukleáris technika felhasználása.

Amikor az atomfizika eljutott a maghasadás, és a benne rejlő hatalmas energia felfedezéséig, mire használták először? Áramtermelésre, vagy pusztításra?

A kérdés költői, hisz mindenki tudja a választ, amit egy pps, Hirosima és Detroit összehasonlításáról, mindennél határozottabban alátámaszt.

Sajnálom, hogy megfelelő ismeretek híján, a linkjét beilleszteni nem tudom, de az alkotás lényegében azt mutatja be képekben, mire képes az atombomba, és mire a politika. A Hirosimát hatvanöt évvel ezelőtt ért mérhetetlen pusztítás nyomán, a japán emberek szorgalma és becsületes munkája, tündöklő, gyönyörű várossá varázsolta, és ebben mindvégig támogatta az a politika, ami az emberek és a haladás közös támogatásán alapul.

   Detroit, semmilyen háborús pusztítást nem szenvedett el. Az amerikai emberek szorgalmas és becsületes munkája nyomán, monumentális középületek, és csodás családi villák épültek, melyek ma, elhanyagoltan, bevert ablakokkal, félig összedőlve, üresen állnak. Ezt eredményezte, egy szűk réteg által, az emberek kifosztására épülő politika.

Az alkotó, a végén teszi fel a költői kérdést, amit a látottak azonnal meg is válaszolnak: Mi képes nagyobb pusztításra, az atombomba, vagy a politika?

   Ezek a tendenciák, egyáltalán nem véletlenek.

A most következő tartalom, sokaknak szokatlan, némelyeknek hihetetlen lesz, de le kell írnom, ha segíteni szeretném a világ jobbá válását. Ami a döntő, mondanivalóm érinti az UFO-k, a vallás és a hit kérdéseit, amit különböző emberek, nagyon eltérően fogadnak és értékelnek, mégis, mindenkire, kivédhetetlen hatással vannak. Nem kerülgetem tovább a kérdést.

A Föld, rajta az emberiség, dimenzióváltás előtt áll.

Mit jelent ez?

Egészen pontosan senki nem tudja, de vannak értékelhető információk róla.

Valószínűleg megváltoznak fizikai törvényeink, személyes adottságaink,

Egészségünk, de legelső sorban indulataink, érzelmeink.

A világegyetem egészét kézbentartó hatalom, kétezer évvel ezelőtt, már megkísérelte ezt a dimenzióváltást végrehajtani. Sajnos, sok volt a gonoszság, az ellenségesség az emberek között, bizonyos területen. Ennek felszámolására, a hatalom kijelölt egy misszionáriust, aki eredményesen felvilágosítva a terület lakosságát, hatalmas tábort gyűjtött maga köré. A gonoszság kemény magja, ezt nem nézhette tétlenül. Megfélemlítette a követőket, és megölte, megölette a térítőt. Szörnyű hiba volt. Akkor a hatalom, Ha tetszik Isten, Allah, de mindenképpen ugyanarról van szó, kétezer évet adott az emberiségnek, a pozitív változások megvalósításához. Eldöntötte, hogy ez idő eltelte után, megsemmisíti a mi civilizációnkat, minden földi élettel együtt. Mindezt azért, hogy a naprendszerünkben élő többi civilizáció fejlődését ne akadályozzuk.

Az elmúlt kétezer év, Isten szempontjai szerint értékelve, valószínűleg pozitív változást mutatott, mert a teljes megsemmisítés tervét, felzárkóztatásra változtatta. Ez a felzárkóztatás zajlik most. Ehhez, hathatós segítséget kapunk, a környezetünkben lévő civilizációktól. Segítséget az igazság felismeréséhez, a rossz elvetéséhez, a szeretet kialakulását akadályozó magatartások elvetéséhez.

Aki hallott már a telepátiáról, (eszköz nélküli emberi információátvitel) az tudja, hogy ez a jelenség, az agyhullámok révén működik, jelenleg világszerte, alig néhány emberben. Nem azért, mert nem bocsát ki minden gondolat agyhullámokat, csak azért, mert igen kevesen vagyunk képesek érzékelni azokat.

Az idegen civilizációk érzékelik, mert ezek az információk, a térben, minden irányban, gyengítetlenül, a fénynél nagyobb sebességgel, akár az égitestek tömegén áthaladva is terjednek, ők (az idegenek) ezeket az infókat kivétel nélkül érzékelik. Az univerzumban, még mindig mérhetetlen környezetszennyezést valósítanak meg, az emberiségtől kiinduló rossz gondolatok. Itt nyer értelmet, az emberiség elnyomóinak, látszólag magyarázhatatlan magatartása.

A dimenzióváltásnál, megszűnik a hazudozás. Valamennyien látni, ismerni fogjuk embertársaink minden gondolatát. Ezzel szükségszerűen vége az elnyomásnak, a kartelek és multik korának. Most, értetlenül látjuk, az emberi hatalmat kézben tartók értelmetlen fosztogatását, hiszen a kivételezett csoportok, e nélkül is kiválóan megélnének, minden munka nélkül.

Mire hát, ez a kíméletlen, részvétlen fosztogatás?

A változások késleltetése érdekében.

Minél több embert hoznak embertelen helyzetbe, annál több gyűlölet, ellenségesség, rossz gondolat születik. Ez lassítja a folyamatokat, valamelyest kitolja a rabtartás lehetőségének végét. A földi hatalmasságoknak, tehát az a célja, hogy minél több gyűlölködést ébresszenek, mert ez tartja fent hatalmukat.

Mi adhat védelmet, ezzel szemben?

Jézus, a megölt misszionárius, többszörösen is megadta erre a választ.

„Szeresd felebarátodat úgy, mint önmagadat.” Ne tápláljunk haragot senki irányában sem. Legyünk képesek átlépni önmagunk egóján. Vegyük észre, hogy az a gonoszság, amit velünk szemben elkövetnek, az elkövetők, a bomlasztók elkerülhetetlen, kötelező feladata. Erre, egy szintén földön kívüli hatalom kényszeríti őket. Ettől kiválasztottak. Minden módon védhetjük magunkat velük szemben, csak a gyűlöletet, a félelmet, és a tájékozatlanságot kell elkerülnünk.

Nem mondhatunk ítéletet senki magatartása felett. A viselkedés, minden embertársunknak saját joga, mi a sajátunkért tartozunk felelősséggel.

 Hogy miért, arra Jézus a kereszten, legnagyobb szenvedései között adta meg a választ, amikor azt mondta, „bocsáss meg nekik atyám, hiszen nem tudják, mit cselekszenek”.

Most az emberiség van a kereszten. Hóhérai gúnyolják, megalázzák. Fogadjuk békével, mert ezt, a feltámadás, és utána a gondtalan, szeretetben létező élet követi azok számára, akik vétlenek a pusztításban, és békével viselték azt.

A vétkesek, nem maradhatnak itt. Ők, sajnos, további fejlődésük érdekében, egy másik civilizáció, még lényegesen fejletlenebb élőlényeit fosztogathatják majd.

Bár szánhatjuk őket, ránk, hatást már nem gyakorolhatnak. Minél kevesebb harag és gyűlölet lesz a földön, annál gyorsabb lesz az átlépés, és annál zökkenő mentesebben mennek ki az alkalmatlanok, és váltanak az alkalmasak.

 

Béla László

 

Basis must be converted!
  The Hungarian tradition, but even this is a radically népmeséinkben also thinking that says "good deeds by good wait." Today, a significant part of the world's ills, I think it is generated, so that the ancient Hungarian approach, could not be generalized to humans. I have a small number of humanity, who declined to do so, specifically kerülendőként treats. It does not have any compassion, and even those doing the most evil, most of whom receive good.
To better explain the reasoning may be, let's look at an example. The recent changes in the Hungarian tax system, supported by the high incomes, and lower jövedelműektől divert monies. Szépségflastromként profess things that anyone whose income is adversely affected, then such-a way to replace the vesztességeit.
The question is, why should such decisions be made, what has been a crutch at the time of adoption, dubious promises to be promoted.
The answer is very simple. To squeeze more money from the nation.
Easy to see the math, knowing that this change, the overall mean raise taxes. Obviously, more money, one cent a thousand times, than the five ötezerszer. The only trouble is that the forint is a thousand times to families affected by those who live in the harshest circumstances, the multinational Slave, or other low-paid working places.
If you are approaching the matter from whom the votes that give the right to decide anything, the vast number of one hundred thousand, five thousand and not, say, a hundred thousand, gave power to someone who is in possession of this power, assisted by five-thousandths of the hundred thousand against . Are inclined to "do good by their good wait" approach. A lot of people we tend to believe that it is a minor (or major) mistake. Unfortunately, this can in no way involved.
The psychology of a scam.
  A prerequisite for a successful scam, the scam is intended to remain private,
 want to accept a lie, it is true tűnhessék.
  This view is often used in psychology as a science as an innocent, a lot of harm goal. It's like the use of nuclear technology.
When I got to the atomic physics, nuclear fission, and the potential discovery of enormous energy, time used for the first time? Power generation, or destruction?
The question is rhetorical, because everyone knows the answer, what is a pps, Detroit Comparison of Hiroshima and, above all robustly supported.
I regret that lack of adequate knowledge, I can not paste the link, but the work essentially shows pictures, what he is capable of the atomic bomb, and by the time the policy. The Hiroshima sixty years ago, suffered immense devastation the wake of the Japanese people's diligence and honest work, bright, beautiful city conjured, and this all along supported the policy on which the common people and the progress is based.
   Detroit, did not suffer in any war. The American people are diligent and honest work of the monumental buildings, and villas were built in a wonderful family, which today, neglected, windows, poached, half összedőlve, are empty. This resulted in a narrow layer, by the plundering of people based on politics.
The artist, in the end make up the rhetorical question, I immediately saw the answer is: We are capable of greater destruction, the atomic bomb, or politics?
   These trends are not at all accidental.
The following content is unusual for many people, some people will be incredible, but you must write, if you want to help the world become better. What is decisive is affected say the UFOs, religion and faith issues that different people receive and evaluated very differently, though, everyone undeniable impact. Do not beat about the matter further.
The Earth, it is humanity, dimenzióváltás ahead.
What does this mean?
No one knows exactly, but there are some worthwhile information about it.
Likely to change the laws of physics, personal qualities,
Health, but foremost passions, emotions.
The whole universe kézbentartó power two thousand years ago, I tried to implement this dimenzióváltást. Unfortunately, there was a lot of evil, the hostility between people in certain areas. Therefore eliminating the power appointed a missionary who has successfully enlightened people of the area, a huge camp gathered around him. The hard core of evil, this is not looked for complacency. The followers were intimidated, and killed him, killed the proselytizing. Terrible mistake. Then the power, if you like God, Allah, but it is the same word, where two thousand years of humanity, to achieve positive change. He decided that after this time, destroy our civilization, of all earthly life together. All this in order to live the rest of our solar system does not interfere with the development of civilization.
Over the past two thousand years, according to God's criteria for evaluating, probably showed a positive trend, because the total destruction plan for catching up has changed. This is going to catch up now. To do this, we get effective assistance, the environment in civilizációktól. Help to recognize the truth, discard the bad and discard practices hampering the development of love.
Anyone who has heard the telepátiáról (information transmission device without human) knows that this is the phenomenon of brain waves through the working world now, only a few humans. Not because it does not emit any idea of brain waves, simply because very few people are able to detect them.
The perception of foreign civilizations, because such information, the space in all directions, gyengítetlenül, greater than light speed, passing through the mass of celestial bodies can also extend, they (the aliens) make sense for the channel, without exception. The universe was still immense environmental pollution constitute the initial bad thoughts humanity. Makes sense here, the oppressors of humanity, seemingly magyarázhatatlan behavior.
The dimenzióváltásnál, ceases to be lying. All to see, we will know the idea of all our fellow human beings. This necessarily end the oppression, the age of multinational companies and cartels. Now, we stared the senseless plundering human power under control because of the privileged groups, this is great megélnének without any work.
What, then, this is a harsh, unsympathetic looting?
In order to delay the changes.
Bring more people into inhuman situation, the more hatred, hostility, bad ideas are born. This slows down the process somewhat rabtartás the possibility of extending the end. The earthly powers, therefore, is intended to arouse more hatred, because it maintains their power.
We can give protection against this?
Jesus, the missionary killed, many times also gave this response.
"You shall love your neighbor as yourself." Do not nourish resentment towards anyone. Let us be able to cross our own ego. Notice that the wickedness of what is done against us, the perpetrators of the subversive is inevitable, the task required. This one is also outside the earth is forcing them power. From selected. In every way we can protect ourselves against them, but the hatred, fear, and ignorance should be avoided.
Judgment conduct can not say no one over. The behavior of all embertársunknak own right, we owe a responsibility sajátunkért.
 Why is Jesus on the cross, among the greatest suffering was the answer when he said, "Father forgive them, because they do not know what they do."
Now, humanity is on the cross. Executioners mocked, humiliated. We accept peace, because that is the resurrection, and after a carefree life, followed by an existing charity to those who vétlenek the destruction, and wore it in peace.
The guilty must not remain here. They, unfortunately, the further development of another civilization, yet much less developed organisms in fosztogathatják then.
Although szánhatjuk them to us, no longer exert influence. The less anger and hatred will be on the ground, the faster the move, the more smoothly and they go out of unsuitable and suitable for the switch.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr32602791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása