évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Egy a nemzet, egy a csónak.

2011.01.24. 03:35 | béla lászló | 1 komment

Egy csónakban evezünk!

   Azt hiszem, nem kell senki számára bizonyítanom, hogy a jelenlegi állapotoktól, nézzük bár azokat gazdasági, vagy hatalmi oldalról, szenved az egész nemzet. Azt hiszem, nem esem túlzásba, ha azt mondom, az emberiségnek az a része, minden nemzetet beleértve, ahova a globalizmus betette a lábát, és ékeket tudott verni, a nemzetek élő testébe. Ezek az ékek, fájdalmas sebeket, feloldhatatlan társadalmi feszültségeket eredményeztek, és eredményeznek ma is világszerte.

Mitől tud olyan eredményes lenni ez a nyomulás, hogy senki nem tud ellene hatékonyan védekezni? A sikeres megosztástól.

  Azok a megszorítások, amelyek, nem a lehetőségeikhez mérten osztják ki a közös terheket az emberek között, nagyra nyitják a társadalmi ollót. Megosztják a nemzeteket, nagyon gazdagokra, és mérhetetlenül szegényekre.

  A nemzetek, népek megosztásának másik döntő tényezője, a kettős mérce,

illetve annak gyakorlatban történő megvalósítása. Ez azt jelenti, hogy az adott nemzet fölött hatalmat bitorlók, kiválasztanak, egy lehetőleg agresszív csoportot a területen, és ítélkezési gyakorlatukban, megkülönböztető kedvezményeket biztosítanak a számára, sokszor ez érvényben lévő törvények figyelmen kívül hagyásával is. Aki kifogásolni meri, vagy egyáltalában meg meri jegyezni, az már rasszista, soviniszta, és minden rossz, ami a bitorlók száján kifér.

  Ezzel, durván megsértik, az emberek alapjogát, a törvény előtti egyenlőséghez, és az emberek semmit nem tehetnek ellene, mert a bitorlók, minden hatalmi ágat ellenőrzésük alatt tartanak.

  Az eredmény: A szegénységbe taszított, haragudni fog a gazdagokra, mert ő dolgozik többet, mégis nélkülözni kénytelen, ő, és a családja is. A gazdagok, haragudni fognak a szegényekre, mert harcolnak ez ellen az állapot ellen, ráadásul a gazdagok butábbja azt hiszi, hogy ezt a leszegényítettek irigységből teszik.

   A törvény előtt többletjogokhoz juttatott kisebbség tagjai, szemtelenül visszaélnek a helyzetükkel, és még haragszanak is a többségre, mert nehezményezi a pimaszságot. A többség pedig egységesen, gazdag és szegény egyaránt, utálni fogja a többletjogaival visszaélő kisebbséget, mert mindkét rétegnek, mérhetetlen károkat okoz. Hoppá! Néhány ügyes húzással, máris három, egymással harcban álló csoportot sikerült létrehozni, és amíg ezek egymással marakodnak, addig a hatalom bitorlóinak mindent szabad, hisz ők hozzák a törvényeket, amelyek, csak az alattvalókra vonatkoznak, azokra is a bitorlók kénye kedve szerint.

  A világ népei, nemzetei most kezdenek eszmélni. Nem a kisebbségekre, a színesekre, vagy a bevándorlókra kell haragudni, hisz éppolyan áldozat mindenki. Tiszteletlenül és tisztességtelenül felhasználnak mindegyikünket, egymás ellen. Egyáltalában senkire sem kell haragudni, senkin sem kell bosszút állni! Nincsen miért. Higgadtan, kimérten gondolkodni kell.

A helyzet alakítása, a kíméletlen fosztogatás, elsősorban a globálcégek kereteiben zajlik. Ők a rabszolgatartók. Minimálbér nesze! Örülj hogy munkád van, ha nem tetszik, holnap mást veszünk föl. Ezt a hatalombitorlók, nyíltan nem támogatják, csak megágyaznak a multiknak. Eladják, bezárják, sőt felrobbantják a gyárakat, mint a Habsburgok a várainkat, hogy ne legyen munkahely, sem véderő. A fő fosztogatás, mégsem itt zajlik, hanem az eladott közművek extraprofitjában, a jogtalan parkolási díjakban, a csillagászati bírságokban, mert ettől, az egyes ember, szinte képtelen függetleníteni magát. A csehek, miért tudták eltörölni a parkolási díjakat? Mert az államuk, valóban a népet szolgálja, nem rabolja.

   Másutt, ez nemigen állapítható meg.

Mint írtam, a világ ébred. Rájönnek az emberek a sumákságra. Nekünk, magyaroknak is rá kell jönnünk, nem egymással kell harcolnunk.

Mindannyian egy csónakban evezünk, csak a kormánylapátot adtuk ellenségeink kezébe. Így azután, hiába folyik a verejték rólunk, hogy előre haladjunk, mert a kormányos, erőlködés nélkül elintézi, hogy körbe járjunk, az ő taposómalmában.

Közben még röhög is rajtunk, hogy izzadnak a marhák, pedig nekem dolgoznak.

Minél jobban megy a hajó, annál hatékonyabb a kormánylapát.

  Hol van a hiba?

A három, egymással harcoló csoportban. Az a baj, hogy egy „gazdag” magyar, nem szavaz arra, akire a szegények, mert félti a vagyonát, amit szépen lessen, éppen így lopnak el tőle. Ha rájönne, hogy a becsületes vezetés alatt még jobban élne, akkor biztosan arra szavazna, de nem teszi, mert utálja a szegényeket, hisz látszólag ellene harcolnak, az ő pénzére pályáznak. Szó sincs róla. A kiemelt kisebbség sem szavaz az egyenes vezetésre, mert félti a kiváltságait. Ha tudná, hogy megvetett helyett megbecsült tagja lehetne a népnek, lenne munkája, nem könyöradományokból élne, nem kellene bűnözni, börtönben ülni, hanem egyenes derékkal jelenhetne meg bárhol, megbecsült tisztességes emberként, nem adná el egy tál lencséért az üdvösségét, és egy oldal szalonnáért a szavazatát.

  Csak a racionális gondolkodás, és az egységes fellépés hoz változást. A világ minden emberének rá kell ébredni, hogy akire a globalizmus, vagy a banktőke árnyéka csak rávetődik, messze kell űzni a hatalomtól. Aki zsinagógában nyalja a fosztogatók talpát, és utána odajön „magyar” vezetőnek, az nem választható, mert amit várhatunk tőle, azt nem szeretnénk. Ahol csak olyan jelölteket állítanak, akire nem szavazhatunk, ott állítani kell saját jelöltet. (amerikai teaklub) Nálunk lett volna, és van is alternatíva, mégsem kellett.

Amit a „többség” választott, az robbanás felé viszi az országot. Nem kell polgárháború, sem forradalom, sem gyűlölködés, csak összehangolt magyar racionalitás, és vége lesz a hatvanöt éves fosztogatásnak.

Béla László

 

A boat with paddles!
   
I guess I do not have to prove to anyone that the current conditions, which although they look at the economic or power side, the whole nation suffers. I do not think I fall overboard when I say that part of humanity, including all the nations where you put your feet on globalism and wedges could beat the living body of nations. These wedges, painful wounds, social tensions have resulted in a deadlock, and can result in the world today.
What can be an effective nyomulás this, that no one can effectively defend against it? The successful megosztástól.
  Those constraints, which, as far as possible not to allocate the burden of the common people, opened a highly social scissors. Nations share a very rich, and immensely poor.
  The nations and peoples to share another crucial factor for the double standard,
and its practical implementation. This means that the nation's power over the usurpers, choose, preferably in an aggressive group in the area, and practices law in a discriminatory preference shall be given to the existing law is often disregarded as well. Anyone who dares to oppose, or did you dare to be noted, that's racist, chauvinistic, and everything is wrong, that the usurpers Kifer mouth.
  
Thus, grossly violated the fundamental human rights, equality before the law, and do not discriminate against people because of the usurpers, all branches of power are kept under control.
  The result is pushed into poverty, the rich will be angry, because he's working more, but is forced to do without, he and his family. The rich, the poor will be angry, because they are fighting against it against the state, in addition to the rich stupider to believe that jealousy make this impoverished.
   The Act granted before többletjogokhoz minority members, insolently abuse the situation, and the majority is still angry because of the impudence regrets. The majority are single, rich and poor alike, will hate the minority többletjogaival abusive, because both of the layers, causing immense damage. Oops! Some skillful drawing, already consists of three warring groups has been achieved, and as long as they marakodnak each other, while the power bitorlóinak everything for free, because they make the laws that only apply to the subjects, they also feel like the convenience as usurpers.
  The peoples of the world, nations are beginning to eszmélni. Non-minorities, colored pencils, or the immigrants should be angry, because everyone is just as victims. Disrespectfully and unfairly felhasználnak each one, against each other. No one should be angry at all, no one has to take revenge! There is no why. Calmly, deliberately to think about.
The situation into the merciless looting, mainly taking place within the framework of the globálcégek. They are the slave owners. Minimum wage, take that! Rejoice that your job is, if you do not like it, we take up something else tomorrow. This hatalombitorlók, did not openly support, make the bed only for multinationals. Sold, closed, or even blow up the factories, such as the Habsburgs várainkat that there are no jobs, no Defence. The major looting, they are not in place, but the utilities are sold extraprofitjában, unlawful parking fees and fines are astronomical because of this, each man almost unable to untie himself. The Czechs, why they could waive the parking fees? Because the states, actually serves the people, do not spoil.
   Elsewhere, it is difficult to determine.
As I wrote, the world wakes up. People realize the sumákságra. We Hungarians can not be lost, not to fight each other.
We are all in a boat oars, a rudder only gave into the hands of our enemies. So then, in spite of us is going to sweat to move forward because the wheels, without any effort arrange to walk around with his treadmill.
Meanwhile, even laughing at us too, that the cattle sweat, although I'm working on.
The more you go to the ship, the more effective the rudder.
  Where is the problem?
The three groups fighting each other. The trouble is that a "rich" in Hungarian, not to vote for whom the poor, because he was afraid of fortune, which is nicely Lesson, so just steal from him. If you figure out how to live more honest leadership, you will definitely vote for it, but it does not because he hates the poor, apparently because they fight against it, the money he is applying. There is no question about it. The key minority vote in either the straight-driving, because he was afraid of privileges. If you know that could be despised rather than a respected member of the people, the work would not be alive könyöradományokból, bűnözni should not, sit in jail, but a straight waist jelenhetne it anywhere, decent man, respected, would not give you a bowl of lencséért of salvation, and a page szalonnáért the vote.
  The only rational way of thinking and action to change the uniform. The world must wake up to every man of them, to whom the globalism, or only the shadow of the bank capital rávetődik, far away to be driven from power. Lick the looters who synagogue feet, and then comes the "Hungarian" driver is not optional, because what can we expect from him, I do not want to. Where only a set of candidates, who do not vote, they set up their own candidate. (Teaklub U.S.) We would have been, and there is also an alternative, it is not needed.
What the "majority" elected to take the country towards an explosion. Can not be civil war or revolution, not hatred, only concerted Hungarian rationality, and will be over sixty-five years of pillage.
Laszlo Bela


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr42608884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.01.24. 15:15:22

Valóban úgy néz ki,hogy egy hajóban evezünk de szerintem inkább két hajó van vagy másképpen pillanatnyilag két Magyarország létezik.Van a valóságos , ahol az őslakosság nyomorog akiket lassan mindenéből kiforgatnak és lassan kezd kiüresedni és elveszteni a nemzettudatát mert a túlélésért küzd nap mint nap! A másikban minden olajozottan működik ott senki sem munkanélküli sőt álláshalmozók ,zsíros állami hivatalok töltenek be, olyan cégek tulajdonosai akik folyamatos állami megrendeléseket kapnak. Itt az sem gond ha nincs meg a megfelelő végzettség sem a lényeg,hogy a klub tagja legyen az illető. Vannak akik "sport állásokban" szívják az állam pénzét, tulajdonképpen minden improduktív állást ami létezik ők töltenek be és közben folyamatosan az őslakosokat gyalázzák,hogy azok milyen gyűlölködő antiszemita népség akik állandóan sanyargatják őket.
Akkor volna esély elmozdulni egy jobb élet felé ha végre az emberek (őslakosok)felismernék,hogy kilátástalan helyzetükön csak úgy tudnának segíteni ha igazi magyar embereket küldenének a parlamentbe és nem ezeket a kettős állampolgár kaméleonokat akik magyarnak hazudják magukat mert a személyi igazolványukba az van írva. Sajnos ezek alkotják a mostani képviselőink több mint kétharmadát.
Ahogy Bolíviában is vagy akár most Tunéziában az őslakosok felismerték,hogy igazi közülük való embert kell választani akit nem lehet megvenni mert nem a pénz fontos neki hanem a népe boldogulása. Szóval ameddig ezt az egyszerű kézenfekvő tényt nem ismeri fel a többség addig esélytelenek vagyunk .
süti beállítások módosítása