évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A világ váltani fog.

2011.01.25. 23:22 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nekem is váltani kell.

  Amióta érdekel a közélet, egyfolytában dühöngök. Amióta ezt a blogot írom, szinte mást sem teszek, csak leírom azokat a dolgokat, amiket igazságtalannak,

tisztességtelennek, becstelennek látok. Nagyon valószínű, hogy ezek a meglátásaim, sok más honfitársam véleményével egyeznek. Mindezt azért teszem, hogy minél több honfitársam vegye észre ezeket, és döntéseiben, lehetőségeihez mérten, a javulás, becsületesség, igazságosság irányába változtassa a nemzet, az ország, az emberiség életét. Lassan arra kellett rádöbbennem, hogy azok ellen a dolgok ellen harcolok, amiket már tegnap szerettem volna megvalósultként látni.

Szokatlan felismerés, de megvan a racionális oka.

  Utóbb, már megkíséreltem megmutatni azt a szemléletet, mellyel a rossz dolgokon változtatni lehet anélkül, hogy felelőst keresnénk, valakit elítélnénk, haragudnánk, gyűlölnénk. Ennek legegyszerűbb módja, a rossz döntések meghozóinak mellőzése, kizárása a döntési helyzetből. Nem azért mert haragot ébreszt bennünk, nem azért, mert gyűlöljük, egyszerűen azért, mert arra a munkakörre, hivatalra, megbízatásra alkalmatlan. Ha megnézzük az ország, de akár a világ mai helyzetét, minden harag, és gyűlölet nélkül kimondhatjuk, hogy az utóbbi ötven év vezetői, alkalmatlanok. Igaz, egy szűk réteg életét nagyon kellemesre, de az emberiség nagyobb részének életét, elfogadhatatlanra változtatták. Nem kell feltétlenül éhezni, nélkülözni egy embernek ahhoz, hogy az elfogadhatatlan életűek kategóriájába kerüljön. Elég, ha olyan körülményeket teremtenek körülötte, amelyben félelem gyötri, depresszióssá, beteggé lesz.

     Sajnos, mai életformánkban sok ember törekszik arra, hogy gyűlöletet ébresszen. Nem véletlen.  Ennek a kifordult hatalmi rendszernek életeleme a gyűlölet, és a félelem. Ezt, igazságtalansággal, fenyegetéssel, és zsarolással éri el. Először félelmet ébreszt, és ebből gyűlölet fakad. Ebben ők vígan lubickolnak, és mindenkit aljas gyűlölködőnek bélyegeznek.

Sajnos, a dolog egyik része igaz. Az aljasak ugyan nem mi vagyunk, de gyűlölet, mindegy, hogy okkal vagy ok nélkül, több van bennünk a megengedhetőnél. Ezzel tartjuk fenn a hatalmukat, és késleltetjük a döntő változást. Az, hogy az emberiség a világ közepe, és milliónyi alkalmas hely közül, egyedül itt „alakult” ki anyagi felépítéssel, és önálló identitással rendelkező élőlény, együgyű gyermeki naivitás. Egy a sok hasonló közül, amit a pénzhatalom csapdájában lévő tudomány, az ismereteiből és feltételezéseiből a közvéleménnyel hajlandó megosztani, és rabtartójától engedélyt is kap hozzá.

  Tetszik vagy sem, vannak arra vonatkozó jelzések, hogy az emberiség életébe, egészen eltérő, nem csak, illetve nem a földön élő civilizációk is beavatkoznak a maguk módján. Korábban helyettesítettek, és még ma is befolyásolnak embereket. Ezek a befolyásolt emberek, az őket természetesen megilletőnél, sokkal nagyobb hatalmat bitorolnak az emberek felett, Meg tudják törni, ráadásul nem is feltűnő módon, az emberek akaratát. Eszközeikkel el tudják érni, hogy vezetőket mindig, mindenütt közülük válasszanak. Az univerzum más civilizációi, akik a földdel egy csoportba tartoznak, nehezményezik és akadályozzák ezt a beavatkozást. Ahhoz, hogy ez eredményes legyen, és minél kisebb megrázkódtatással, minél előbb megtörténjen, az emberiségben a gyűlölet szintjének, meghatározott mérték alatt kell lennie. Most, a határérték közelében járunk. A mocsokság, azért ér az égig, hogy a gyűlölet növekedjék, mert ez ellenségeinket erősíti. Meg kell őriznünk, a szint alatti értéket.

A velünk élő rabtartók, akár lilára is változhatnak a belőlük sugárzó gyűlölettől,

alacsony számuk miatt, képtelenek átemelni a földi gyűlöletet a veszélyes szinthatáron. Ne segítsünk nekik, akkor menthetetlenül elvesznek. Megszűnik a hazugság lehetősége, az igazságtalanság gyakorlata a földön. Nincs miért haragudni rájuk, mert belső kényszerből aljasak. A váltás után, megszűnik minden tisztességtelenül szerzett előny, es minden igazságtalanul elszenvedett hátrány. Ez az univerzum törvénye, amit senki fölül nem írhat.

 

Béla László

 

 

I also need to change.
  
Interested in public life ever since, constantly raging. Since I'm writing this blog, nor do almost anything else, just write down the things that are unjust,
unfair, becstelennek see. It is very unlikely that they will come to see the opinion of many of my compatriots agree. I do all of this is that the more they take notice of my compatriots, and their decisions, within its capabilities, the improvement, honesty, justice, change the direction of the nation, the country, the life of mankind. It had to be slowly realizing that they are fighting against the things we already megvalósultként yesterday I wanted to see.
Unusual recognition, but it has a rational reason.
  Later, I tried to show that the approach that lets bad things can be changed without having to be responsible to look for, someone to condemn haragudnánk, gyűlölnénk. The easiest way to meghozóinak Ignore the bad decisions, the exclusion from the decision-making situation.
Not because they are angered, not because they hate, simply because it is a job, office, unfit for work assignment. If you look at the country, but even the present world situation, all the anger and hatred, without say that in the last fifty years of leadership, inadequate. True, a few people's life very pleasant, but the greater part of humanity lives, changed inadmissible. Not necessarily have to be hungry, do without a man to be the category of unacceptable lived. It is enough to create conditions for him, which tormented by fear, depression, ill will.
     Unfortunately, today's lifestyle, many people seek to engender hatred.
It is no coincidence. This turned the power system life element of hatred and fear. This injustice, threats, blackmail and reach. First of arousing fear and hatred which stems from. They enjoyed in this cheerful, and everyone is vile hateful stigmatized.
Unfortunately, one thing is true. Although we are not despicable, but hate, no matter whether rightly or wrongly, many of us have megengedhetőnél. We thus maintain their power and to delay the crucial difference. The fact that humanity is the center of the world, and millions of suitable sites, are the only "developed" by the financial structure, and self-identities as living creatures, silly childish naivete. A lot like the one you pénzhatalom trapped in the science, and assumptions ismereteiből willing to share with the public, and also get permission to rabtartójától.
  Like it or not, there are indications that the life of mankind, quite different, not only, or even intervene in the land of civilizations living in their own way. Previously replaced, and still are influenced by people. These people are influenced, of course megilletőnél them much more power over people encroaches, we can break it, and not even prominently displayed, the people's will. Devices to be able to achieve that leadership is always and everywhere to choose. Other civilizations in the universe, the earth who are in a category, complain and to prevent this interference. For this to be effective, and the smaller megrázkódtatással, as soon as possible to happen, the level of hatred for humanity, must be below specified rate. Now, we are near the limit. The mocsokság, we reach the sky, to increase the hatred, because it strengthens our enemies. It should be kept at a level below the value.
Rabtartók of us live, from purple to change the hatred radiating from them,
Due to low numbers, unable to take on board the dangerous ground of hate level cap. Do not help them, you will inevitably be lost. It eliminates the possibility of a lie, the practice of injustice on earth. Why do not angry with them, because they are forced internal basely. After the change, cease all unfair advantage, and any unfair disadvantage. This is the law of the universe that no one at the top does not burn.

Laszlo Bela


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr912613837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása