évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Vannak javaslatok

2011.01.30. 21:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

A másik javaslat.

 

Előző írásom arról szólt, mit határozott meg követhető és követendő útnak, Vona Gábor, a Jobbik elnöke, a banki hitelcsapdába esett magyarok, emberek és családok, védelmében, a hiéna módjára lecsapó bankokkal szemben.

  Van egy másik kérdés, ami nagyon feszíti a magyar társadalmat, és ez a cigánykérdés. Több száz éve él Magyarországon cigány kisebbség. Soha nem volt, olyan kibékíthetetlen ellentét őslakosok és bevándorlók között, mint amióta a liberális  …keverők, törvényesen felhatalmazták őket a lopásra, a „megélhetési

bűnözés” abszurdumának kitalálásával és törvénybe iktatásával.

Nem a Cigányokkal van baj!!!

Ők az eszközök, az aljasság kezében. A baj az aljassággal van, amely gátlástalanul kihasználja ennek a népnek az életfelfogásából következő tanulatlanságát. Kemény pénzekkel támogatja mértéktelen szaporodásukat, miközben ezt a pénzt, a magyar családoktól, gyermekektől veszi el.

  Azok a cigányok, akik megfelelő végzettséggel rendelkeznek, éppen olyan hasznos tagjai a társadalomnak, mint bárki más. Nincsen 666 gyermekük, nem segilykéből élnek, gyermekeiket megfelelően ellátják, és iskoláztatják, vagyis, nem termelik újra az élősködő tömeget. A bőr színe a magyarokat kevéssé érdekli. A fasisztának kikiáltott Magyar Gárda sem őket, hanem a bűnözőket fenyegeti. Azokat is legfeljebb a jelenlétével.

Vona Úrnak kiváló terve van a kérdés leghumánusabb megoldására. Bentlakásos tanintézeteket (kollégiumokat) hozna létre. Ezeket történelmi egyházakra bízná.

Itt, teljes, európai szintű ellátás mellett, a hét öt napján oktatnák és nevelnék a csellengésből összeszedett cigánygyerekeket. Biztosítanák ezzel, hogy az élősködő réteg, ne tudja újratermelni, főleg megsokszorozni önmagát.

A civilizált körülmények közül, hét végére hazatérő gyermekeknek, szerintem jelentős része, egy idő után, ki sem töltené a rendelkezésre álló heti két napot, hanem hosszabb rövidebb családlátogatások után, pánikszerűen menekülne vissza, a civilizált környezetbe, ahol otthonra talált, megbecsülik, valódi jogai és kötelességei vannak. Azt az embert, akivel szemben a környezete semmilyen követelményt nem, támaszt, ezzel súlyosan megalázza. A kollégiumi évek után, egy intelligens, képzett magyar szakmunkás, vagy egyetemista távozna.

Hogy mi lehet a cigánygyerekből, ha megfelelően kiképezik, azt, miniszterelnökünk is, pontosan tudja, mégsem tesz eredményes lépéseket ebben az irányban.

  A jobbik terve, a forrást is megjelöli a projekthez. Vona Úr szerint, abból a keretből, amit a magyar adófizető fizet a cigánygyerekek megfelelő ellátásáért, és aminek jelentős része az uzsorásokhoz, a játékgépekbe, a dilerekhez, vagy épp a kocsmába vándorol, kiválóan meg lehetne szervezni mindezt.

Ezzel azt is elérhetnénk, hogy minden család annyi gyermeket vállalna, amit a

M U N K Á J Á B Ó L  becsületesen el tudna tartani, mert ellentétes helyzetben, nem többletpénz, hanem intézeti ellátás, és oktatás járna állampolgári jogon a család gyermekének, amit természetesen nem kötelező igénybevenni, de más 

N E M   J Á R !

Ez a projekt, szerintem is humánus, emberséges igazságos és előre mutató.

Megoldaná, úgy a magyarság, mint a cigányság gondjait. Ha ez valakinek nem tetszik, ex miniszterelnökünk megadta rá a frappáns választ:

 EL LEHET MENNI. Bár ezt ő a magyarokra értette, de a ”jogegyenlőség” államában, ez mindenkire vonatkoztatható.

 

Béla László

The other proposal.

Preceding this writing is about what you can and decided to follow their journey, Gabor Vona, President of the Jobbik, the bank was hitelcsapdába Hungarians, people and families, protecting the hyena swooping on how banks.
  There is another issue that is very tensions in the Hungarian society, and this is the Gypsy. Several hundred years in Hungary, Roma minority. I've never had an irreconcilable conflict between natives and immigrants, since as a liberal ... mixers, they are legally authorized the theft of the "living
crime "and codifying abszurdumának guessing.
Gypsies are not the problem!
They are the tools in the hands of the nastiness. Aljassággal The problem is that unscrupulous people take advantage of this lack of education of the next életfelfogásából. Hard money support for excessive reproduction, while this money, the Hungarian families, children take it.
  The Gypsies, who have appropriate qualifications, are just as useful to society as anyone else. 666 None of the children, segilykéből not live with their children perform, and iskoláztatják, ie, not re-produce the parasitic mass. The skin color of the Hungarians were not very interested. The Fascist Magyar Garda proclaimed them either, but the criminals threatened. They are also up to the present.
Vona good Lord has a plan to resolve the issue most humane. Residential educational institutions (colleges) would be generated. Prescribing these historic churches.
Here, all European-level care, in addition to five days a week and educators to teach Roma children csellengésből Collected. Thereby ensuring that the parasitic layer, can not reproducing, especially multiply itself.
Among the civilized circumstances, returning home at the end of seven children, I think a major part, after a while, not even available to spend two days a week, but longer than a shorter home visits after the panic to escape back to a civilized environment, where it found a home, valued, real rights and responsibilities. The man against whom the environment is not any requirement, imposed this severe humiliation. In the years after college, is an intelligent, educated Hungarian vocational, or student drop off.
Cigánygyerekből that we can, if properly trained, it is Prime Minister, he knows, it did not take effective steps in this direction.
  A better plan also identifies the source of the project. According to Mr. Vona, from the envelope of what the taxpayer pays the Hungarian Gypsy proper care, and with a significant part of the usurers, the slot machines, the dealers, or just wander into a bar, it would be great to organize all this.
Thus, it can achieve separately to each family as many have children, what the
WORK WITH A B O R L could be honestly held, because the opposite situation, not extra money, but institutional care, education and civil rights of the family would have children, you do not have to take some time, but other
can not be!
This project, I think it is humane, just and humane forward.
Solve, the Hungarians, like the Roma problems. If someone does not like it, ex-Prime Minister gave him a compelling answer:
 
One can go. Although it was his understanding of the Hungarians, but the "equal rights" state, everyone is applicable.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr352626245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása