évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A háborúkat előre tervezik!

2011.02.03. 09:49 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

A háborúkat előre tervezik!

   Hitték volna a kedves honfitársak?

Tudom, mindenkinek kevés az ideje, ahogy nekem is. Mégis komolyan ajánlom, hogy aki teheti, nézze meg, az alábbi linken található filmet.

 

http://projectavalon.net/lang/hu/anglo_saxon_mission_hu.html

 

 

Tudom, sokan legyintenek, minden olyan infóra, amire összeesküvés-elmélet bélyegét lehet sütni. Magam sem vagyok vevő, minden keringő infóra, de amikor sok helyről, egy irányba mutató, sok info jön, ( és ebből csak egy csatorna az internet) azt alaposabban meg szoktam nézni, átgondolom, és az szerint alakítom a saját álláspontomat, hogy az adott irányban a szeretet, vagy más mozgató sejlik fel. Hogy hol az igazság, azt sajnos, felelősséggel, szerintem senki, senkinek megmondani nem tudja. Ebben a kérdésben, szerintem, és sokak szerint is, kinek-kinek a saját szívében van az egyetlen helyes válasz, de ott megvan,

   Akiknek nincs ideje, a több mint egy órás, feliratos film megtekintésére, de érdekli a kérdés, annak számára, címszavakban leírom, miről szól a film.

      A háborúkat, gazdasági válságokat, és minden emberpusztító változást előre megtervezik. Amilyen mértékű aljasság ezekben a tervekben van, arra ember nem képes, tehát nagy a valószínűsége annak, hogy ezekben elsősorban földön kívüli hatás érvényesül. Minden esetre, az biztosnak tűnik, hogy szabadkőműves kezek, Londonból irányítják, az egész világ, minden jelentős változását.

A már lezajlott háborúk, elsősorban a népirtást, másodsorban, a hatalom-koncentrációt szolgálták. Az előttünk álló jövő forgatókönyvét is több száz éve megírták, de ezt, helyenként az emberi magatartás, az emberiség hozzáállása, felülírhatja, ahogyan felülírta azt, a múltban is néhányszor.

    A tervezett forgatókönyv:

Az „A” változat: Izrael, atomfegyverrel megtámadja Iránt. Aki a birtokában lévő

(Kínától korábban titokban megkapott) atomfegyverrel válaszcsapást intéz Izraelre. A pusztítás látványos, ezt fegyverszünet követné.

A „B” változat: Ha Iránt, Izrael nem meri megtámadni, Kínát provokálják nukleáris válaszcsapásra, és utána következik a fegyverszünet. Ettől kezdve, az eseményeknek egy meder van kijelölve.

   A fegyverszünet alatt, Kínát biológiai fegyverrel támadják meg. ez, egy halálos kimenetelű nátha lesz. A kórokozó, a kínai génekre lenne/van specializálva, más fajokat nem fertőz meg. Ettől a kínai népességnek, gyakorlatilag ki kellene halnia maradéktalanul. Ennek a járványnak a lefolyása közben, kolera járvány is kitör, ami végigsöpör a világon, és elpusztítja az emberiség felét. Ennek végeztével folytatódna a háború. amelyben a megmaradt lakosságnak, további 50%-a meghalna. Az embereket a rettegésnek kéne hatalmába keríteni, hogy önként elfogadja a statáriális állapotokat, a testébe ültetett mikrocsipet, a hatalom részéről oktrojált kíméletlen, és rosszindulatú kontrollt. Az egész projekt, a hatalom megkérdőjelezhetetlen megragadását akarja megvalósítani, minden földi entitás rabságba döntésével.

 

     Lehetséges védekezés ezzel szemben:

El kell kerülni a félelmet. Az emberek félelme adja a rabtartók tudati energiáját.

Tudni kell, hogy igazán, a fizikai megsemmisítésünkkel sem árthatnak senkinek.

Az emberi entitások tudati energiája, többszörösen meghaladja, a pusztítók erejét. Emellett, a pusztítás elhárítását, nagyobb intergalaktikus tudatosság támogatja, a pusztító erőnél. Ha az emberiség nem fél, és az emberek eldöntik magukban, hogy ebben nem vesznek részt, és semmit nem tesznek, ami ezt támogatná, a forgatókönyv nem valósulhat meg. Már eddig is sikerült erősen megváltoztatni. A tervek szerint, az Irán-Izraeli „ütésváltásnak” már 2008-ban kellett volna történnie, de még mindig nem történt meg. A terv elemei egymásra épülnek, tehát nem oldható meg a következő lépés, az előző megvalósulása nélkül. Emiatt, a pusztító késésben van, és kapkod. Valami geofizikai-csillagászati változástól tart, amiről tud, és ami felülírja minden korábbi tervét.

Ez előtt kell megvalósítania a pusztítást. Ha nem tudja, akkor elkerültük.

  Lényeg, hogy ne üljünk fel a H1N1 hisztériának, mert az csak pénzről szól.

Ne tartsunk a „rettenthetetlen” hadseregtől, a kozmikus becsapódástól, és más szándékosan terjesztett rémítéstől. Nincs mitől félnünk. Ha nem félünk, minden bekövetkező változást olyanná alakítunk, ami megkímél bennünket. Saját jövőnket, saját gondolatainkkal teremtjük. Amitől félünk, azt megteremtjük magunknak éppen úgy, mint ahogyan megteremtjük, amit szeretnénk, csak mindezt nem vesszük észre.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr482635236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása