évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mit számít, ha forr a közép-kelet?

2011.02.05. 00:32 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mit számít, ha forr a közép-kelet?

   Nagyon sokat!

Amikor az illuminátusok a világuralomról, valamiféle rabtartó „új világrendről” fantáziálnak, akkor országnyi emberek bizonyítják, hogy a világ nem az illuminátusoké, és soha sem is lesz az. Hiába gyilkolnak évtizede, Irakban, Afganisztánban, fél évszázada Palesztinában. Hiába hencegnek azzal, hogy felvásárolnak, elnyomnak, gyarmatosítanak országokat, nincs, és nem is lesz áttörés. A népeket, nemzeteket Isten szabadságra, szeretetre és békére teremtette. A hirtelen nőtt gyomokat pedig, segít kigyomlálni. Leginkább akkor segít, ha az emberiség érdemes erre, és ez lemérhető is a gondolkodásán.

   Ezért nem mindegy, hogy pár tíz millió, harcba száll a jogaiért, elűzi a megnyomorítóit. Legalább ennyit, ha nem többet számít, annak a többmilliárd embernek a szeretetteljes együttérzése, ahogyan együtt dobban a szívük, a harcolókkal. Együtt aggódik a nehézségeiken, együtt szánja az áldozataikat, és együtt örül a sikereiknek. Mindannyian egy Isten gyermekei vagyunk, és ha el nem tévelyedtünk, nem lehet közömbös számunkra, egyetlen embertársunk sorsa sem. Hála Istennek, és a világra alkotott fő szabályainak, a civilizált élőlények gondolatai, agyhullámok révén bejárják a teljes univerzumot. Olyanok ezek, mint valami rádióadás, csak sok ezerszer hatékonyabbak. Az arra alkalmas entitások, képesek az agyhullámokban érkező üzenetek értelmezésére, értékelésére.

Ha ezeket a gondolatokat a szeretet és együttérzés indítja el, az bizonyítja minden más civilizáció, és a teremtő Isten számára is, hogy az emberiség, nem egy ellenséges, gyilkoló, fosztogató csőcselék, hanem nagyon is mélyen érző, a szeretet talaján álló, támogatásra érdemes csoport. A Föld, nem megsemmisítésre váró fekély az univerzum arcán, hanem segítségre érdemes, szeretetre méltó élőhelye, sok milliárd nemes léleknek.

   Hogy ezeket a nemes lelkeket, e pillanatban gonoszok gyötrik, a szükséges rossz. Addig, ameddig meg nem tapasztaltuk a gonoszság kiteljesedését, nem is tudjuk, hogy jelen van, azt sem, mit tehetünk ellene. Egyet tudunk igazán, milyen volt az élet, mielőtt a gonoszság elhatalmasodott a Földön. Már tudjuk.

Nagyon sokan, és nagyon határozottan tudjuk. Tudjuk, hogy a gyárainkat azért robbantják fel, hogy munkanélküliséggel zsarolhassanak bennünket. Tudjuk, hogy azért adják a bankhiteleket, hogy ezen a címen mindenünkből kiforgassanak. Tudjuk, hogy azért találják ki a „rasszista, antiszemita fasiszta” és egyéb jelzőket, hogy ezzel befeketíthessék, a nép köréből előlépő, és az embertömegek érdekében harcoló vezetőket.  Tudjuk, hogy azért tesznek különbségeket az emberek közötti bánásmódban mindenütt, ahol ez hatalmukban áll, hogy az embereket, csoportokat, fajokat, nemzeteket, szembeállítsanak egymással. Már sokan, nagyon sokan átlátnak a szitán.

Az, az együttérzés, ami az ellenük harcolókat övezi világszerte, az végtelenül erősíti az elnyomottakat, és jelentősen gyengíti az elnyomók cselekvőképességét. Az emberiség hóhérainak, a békés emberekről való leválasztására, az interplanetáris igény, már rég megfogalmazódott. A Földet körülvevő civilizációk kezében, ennek, azonnali végrehajtására alkalmas eszköztára is rendelkezésre áll. Nem teszik. Még nem. Meghagyják az embereknek a döntés lehetőségét. Egyenlőre, annyit tesznek, hogy mérhetetlen mennyiségű energiával, támogatják az emberiség tudatosságának erősödését, igazságérzetének kiteljesedését, és a félelemtől való eltávolodását. Akik felrobbantják magukat, nagyot hibáznak, de nem félnek a haláltól. Ugyanúgy megvetik, ahogyan hozzátartozóik gyilkosait. Akik szembe mennek a fegyvercsövekkel, nem félnek a haláltól, mert jobbnak és értelmesebbnek gondolják, mint megalázottságban, nélkülözések közepette élni.

Akik fegyvertelenül tüntetnek, miközben lesipuskások gyilkolják őket, ők tesznek a legtöbbet az emberiség felemelkedéséért, mert olyan lelki egységbe tömörítnek milliárdokat, ami megsemmisíti a gonosz erejét.

Az interplanetáris közösség kerüli a háborút. Kerülendőnek tartja a Földön is.

Egyes állítások szerint, évtizedek óta tárgyal, az emberiség magas szintű vezetőivel, amit ezek a vezetők, szigorúan titokban tartanak, sőt, mindenkit elmebajjal vádolnak, aki idegen civilizációkról beszél. Súlyos nyomást gyakorolnak az érdemtelen vezetőkre, a jogegyenlőség, az általános szabadság megvalósításáért. Mindig kapnak is erre ígéreteket, amit a hitszegő vezetők rendre nem tartanak be. Vajon miért beszélne annyit emberi jogokról, világbékéről, demokráciáról, toleranciáról az, aki ezenközben gátlástalanul diktatúrákat tart fent, vagy támogat, háborúkat folytat, embereket gyilkol.

    Csak azért, mert legalább retorikájában próbál megfelelni, az interplanetáris közösség elvárásainak.

   Fogy a türelem velük szemben. Az univerzum, egyre kevésbé tolerálja a hazugságokat, és bár nem száll még harcba saját eszközeivel, erősíti a jó érzésű embereket, és értékeli a tömegek együttérzését a harcolókkal.

A hatalombitorlók, nemzetközi terrorizmusról hablatyolnak. Azt állítják, hogy képesek a békés embereket megvédeni az efféle támadásoktól. Közben, az erre hivatkozva felállított karhatalommal, a tudatára ébredő nemzetek, legjobb és legbátrabb harcisait terrorizálják, és ostobán azt hiszik, hogy ezt a „buta” nép, nem veszi észre. Lejárt az idő, a bitorlásra, feltartóztathatatlanul eljött a változások ideje.

Béla László

 

 

 

 

What does it matter if it is boiling in the middle-east?
   
Very much!
When the Illuminati világuralomról, rabtartó sort of a "new world order" fantasize about, then people országnyi prove that the world is not the Illuminati, and also never will be. Despite decades of murder, in Iraq, Afghanistan, Palestine half a century. To brag about in vain to purchase, oppress, gyarmatosítanak countries do not have and never will be a breakthrough. The peoples of the nations God's freedom, love and peace created. The sudden increase in weeds, helps kigyomlálni. Mostly it helps if the human race is worth that, and it can be measured in terms of thinking.
   
Therefore, no matter how few tens of millions, to fight for the rights to the lands, banishes megnyomorítóit. At least this much, if not more for its compassion for the billions of people in a loving way with the beat of their hearts, the harcolókkal. Worried about their difficulties together, along with the intended victims, and rejoices in their success. We all are children of one God, and if you do not astray, can not be indifferent to us, not only the fate of fellow human beings. Thank God created the world and of the principal rules of civilized beings have thoughts, stalk the brain waves through the entire universe. They are like a radio, but many thousands of times more effective. Suitable for entities that are able to interpret messages from the brain waves, and evaluate.
If these thoughts of love and compassion will start the show every other civilization, and also for the creator God to humanity, not an enemy, killing, plundering mob, but a very deep feeling, grounded in love, worthy of support group. The Earth is not destroyed the universe waiting to be ulcer on his face, but also help worthy, lovable habitat, many billions of noble souls.
   
That these noble souls, at this moment tormented evil, a necessary evil. As long as you are not experienced in the completion of evil, we do not know that this is not it, what can we do about it. One thing we can really, what life was like before the evil in the world has escalated. We already know.
A lot of people, and we very strongly. We know that in order to blow up our factories, unemployment zsarolhassanak to us. We know that the bank loans are granted to this address mindenünkből kiforgassanak. We know that in order to find out the "racist, anti-fascist" and other epithets that this befeketíthessék, promoted from among the people and the masses of people in order to combat leaders. We know that the reason people make the difference between the treatment wherever it is in their power to the people, groups, species, nations, szembeállítsanak each other. Already many, many people see through the sieve.
Of compassion, which is fighting for them surrounds around the world, the infinitely strengthens the oppressed and the oppressors to act is weakened considerably. Hóhérainak of humanity, the peaceful people of the separation of the interplanetary demand, has long been formulated. In the hands of civilizations around the globe, its immediate implementation of suitable tools are also available. Do not make it. Not yet. The possibility of people leaving the decision. For now, means that vast amounts of energy, supported by strengthening the awareness of humanity, of justice roll out, and move away from fear. Those who blow up themselves, a big mistake, but not afraid of death. The same contempt as the killers of their relatives. Who are going to face the fegyvercsövekkel not afraid of death because it is thought better and more meaningful than humiliation, distress amid live.
Who are unarmed demonstrators, killing them while Matsugane Potshot Affair, they make the most of the Rise of Humanity, because they bring together billions of spiritual unity, which destroy the evil forces.
The interplanetary community to avoid the war. It also avoided the Earth.
According to some claims, discussed for decades, the high level of management of mankind, what these executives are kept strictly secret, and even accused elmebajjal everyone who speaks a foreign civilizations. Unworthy of serious pressure on the leaders of the equality of rights, freedom of the overall implementation. Always get promises to do so by the perfidious leaders do not consistently observed. I wonder why so much talk about human rights, world peace, democracy, tolerance, who meanwhile unscrupulous dictatorships maintained, or supported, with wars, kill people.
    
Just because it seeks to meet at least the rhetoric, the interplanetary community expectations.
   
Running out of patience against them. The universe is becoming less tolerant of lies and, although not staying to fight its own means, and strengthens the good patriotic people, and assesses the sympathy of the masses harcolókkal.
The hatalombitorlók, hablatyolnak international terrorism. They claim to be able to defend the peaceful people of such attacks. Meanwhile, the karhatalommal up that ground, became aware of the nations best and bravest warriors terrorize, and foolishly think that this "stupid" people do not notice. Expired the time the infringement, the time for change has come inexorably.
Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr32639758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása