évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Csillagászat?

2011.02.09. 22:50 | béla lászló | Szólj hozzá!

Humor kategória.

  Korábban írtam, hogy bizonyos köröknek érdeke, fontos tevékenysége, az emberek megfélemlítése, és félelemben tartása.

   Sok eredményes cselekedet között olyanra bukkantam, ami mosolyra fakasztott. Egy, általában a tudomány eredményeit felmutató csatorna, csillagászat égisze alatt, a csillagok, egyebek között, Napunk történetét és jövőjét mutatta be. A narrátor, elmesélte, milyen jövő vár a Napra. Játszi könnyedséggel átívelve évmilliókat, teljes komolysággal előadta, miként fog a Nap, vörös óriássá duzzadni, hogyan pusztul ki az élet a Földön, miként olvad meg a felszín, és végkifejletben, hogyan válik a Föld, a Nap anyagának részévé.

Alaposan kirészletezve, hogyan fog eleinte az emberiség a föld alá menekülni, és miként fog a „zsírjára sülni”, amikor már nem lesz tovább.

  Remélem, nem él a Földön, az előadás szerkesztőin kívül, olyan buta ember, aki azon gondolkodnék, mi lesz az emberiséggel, mikor a Nap „meghal”.

    Civilizációnk története, a Nap életének, néhány tized másodperce óta zajlik.

Mire a halál elszólítja, az emberiségnek, Isten tudja hány századik utódgenerációja, már rég más alkalmas égitesten él majd, esetleg érdekességként szemlélve, miként enyészik el  „N.” ősének hajdani élőhelye.

 A prognosztizálható csillagászati eseményekben nincsen különösebb humor, de ezt az egészet olyan hangnemben elővezetni, mint ha a következő évtized, évszázad, vagy évezred eseménye lenne, az már számomra kiveri a biztosítékot.

Remélem, aki találkozik a filmmel, szintén jót mosolyog rajta.

 

Béla László

 Jokes category.
  I wrote earlier that the interests of certain circles, important activities, the intimidation of people, fear and respect.
   Effective action among many others I encountered, which fakasztott smile. One, usually the channel showing the results of science, astronomy, under the auspices of the stars, among others, Sun's history and future were presented. The narrator, telling what the future is waiting for the day. Ease across millions of years, argued in all seriousness, how will the Sun, red giant swell that simply out of life on Earth, how to melt the surface, and the outcome can, how will the Earth, the solar part of the material.
Kirészletezve carefully how it will initially be for humanity to escape from under the ground, and how will the "fat frying", when there will be no more.
  I hope you do not live on Earth, the editors show in addition, a dumb man, who is thinking about what will happen to humanity, when the sun "dies".
    The history of our civilization, the sun's life, since being a few tenths of seconds.
What elszólítja death, humanity, God knows how many utódgenerációja centennial, has long been used in other moon will live and, possibly viewed as curiosities, are dismissed as "N." ancestor of the former habitat.
 The predicted astronomical events do not have any particular humor, but this thing elővezetni a tone, as if the next decade, century, millennium or occurrence that has already beaten me to the security.
I hope he will meet with the film, it is also good for smiles.

Laszlo Bela



A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr222650387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása