évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

"Itt az idő" ahogy a Fidesz meghirdette

2011.02.16. 15:31 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Eljött a változások ideje

   Sokáig azt hittem, sok más jóhiszemű magyarral együtt, hogy az, a cionista rablás, hatalom kisajátítás, aminek súlyos következményeit a bőrünkön érezzük,

csak Magyarországon, de legfeljebb, a poszt-szocialista országokban van jelen, és ölt, tűrhetetlen méreteket. A lakosság, a nemzetek ilyen mértékű pusztítása, sajnos világméretű cionista törekvés, és az idő teltével, a világnak egyre nagyobb részében érvényesül, ha eltűrjük. Sajnálatos, hogy az emberek jelentős része él olyan tudatossággal, hogy számukra az a tény, és az igaz, amit az újságokban olvasnak, a tv-ben látnak és hallanak. A világ-rabszolgaság kialakításán munkálkodók, ezt jól tudják, és a kezükben tartott médiákon keresztül, hülye ígéretekkel, hamis illúziókkal, képesek kikapcsolni, az emberek természetes, ösztönös immunreakcióit.

      Ahogyan Amerikában kialakították, a megmentő Obamáról szóló hamis lázálmot, Magyarországon is sikerült, az emberek jelentős részében, egy narancsfóbiát létrehozni. Ez, szinte hibátlan produkciója, a cionista átverésnek.

      Mindez, azért lehetséges, mert nagyon sokan, csak ülnek, a még mellig érő langyos vízben, és attól félnek, hogy ha kiemelkednek, és lépnek, akkor ezt a lehetőséget is elveszítik. Mind eközben nem veszik észre, hogy a vízszint folyamatosan csökken. Rövidesen már a szerszámjuk is kimarad belőle, és meztelen hátsóval ülnek, a bűzös iszap tetején, pucéran a húsz fok hidegben, mert ez a cél.

Nem félteni kell a meglévőt, hanem megvédeni!

A félelem cselekvőképtelenné tesz, amint azt már látjuk.

Lépnünk kell, ha élni akarunk, és ezt már az amerikai intelligencia is jól látja.

https://www.youtube.com/watch?v=6iSyBeTLwp8&NR=1    

 

Magyarország, a magyarság, a teremtésben különleges feladatot kapott.

Génjeiben hordozza az ősi hitet, és tudást. Feladata megállítani a gonoszság emberpusztító törekvéseit, és képes is erre.

   Magyarország, a Kárpát-medence, geológiai adottságainál fogva, alkalmas, a mindentől, és mindenkitől független önálló életre. El kell szakadnunk minden külföldi erőtől, katonailag, politikailag és gazdaságilag egyaránt. Meg kell valósítanunk 56 semlegességi törekvéseit. Ismét le kell eresztenünk a vasfüggönyt, hogy kizárhassuk a további fosztogatást. Helyre kell állítanunk a belső önellátást, sebesen be kell foltoznunk a rajta ütött lyukakat. Meg kell vonni az állampolgárságot az eddigi fosztogatóktól, a Szent Korona alkotmány értelmében, de gondoskodni kell arról, hogy vendégként, zavartalanul élhessenek közöttünk. Nem választók, nem választhatók, és nem üldözhetők.

  A bosszú, Isten dolga! Emberi bosszúnak nincs értelme. Csak a cionisták képesek évtizedek után egy kilencvenen felüli embert üldözni, meghurcolni, akár van bűne, akár nincs. Nekünk, magyaroknak, ennél nemesebbeknek kell lennünk. Erre alkalmasak is vagyunk.

    Ha megfelelően látunk hozzá, könnyedén megoldhatjuk. Látva a közép, és közel-keleti eseményeket, leszűrhetjük, hogy a mai világpolitikai, katonai helyzetben, nincs benne a lehetőség, egy-egy adott nép megmozdulásainak külső katonai erőszakkal való elfojtására. Ha demokratikus módon kikényszerítjük a változást, kizárjuk életünkből a külföldi pénzt és beavatkozást, nagyon gyorsan talpra állunk.  Külföldi agressziótól nem kell tartanunk, belső ellenségeinket pedig könnyedén felszámoljuk. Katonai biztonságunk felett, az Orosz-Kinai- Arab- Amerikai ellenségességek illetve szimpátiák őrködnek. A mai helyzetben senki nem taposhat el nyíltan egy nemzetet, rejtetten pedig nem hagyhatjuk.

     Ha Magyarország semleges, újra független, mindem katonai és gazdasági szövetségtől távol maradó ország lesz, kiváló önellátási képességeivel, valósággal kirobban a nincstelenségből. Az adósságok részben kamuk, részben valósak, de visszafizetésük nem terhel bennünket jobban annál, mint a saját önbecsülésünk megőrzése. Halasztható, akár meg is tagadható, hiszen sokkal többet loptak el és sokkal több kárt tettek, ebben az országban, mint az állam és magántartozás összesen. Ha ezt a bankok 1/1-ben bebukják, az még mindig belefér, az uzsorakamat kockázatába. A fontos csak, hogy lépjünk, okosan, higgadtan, demokratikusan. Az ellopott közvagyonokat vissza lehet szerezni.

Csak az a fontos, hogy senkit ne hozzunk tarthatatlan helyzetbe. Akár milyen gusztustalan tolvajt fogunk is, annyit mindenképp meg kell hagyni neki, hogy immár becsületes úton, újra tudja építeni az életét.

 

Béla László

The time has come for change
   I thought for a long time, along with many other Hungarians loyal to the Zionist theft, expropriation of power, with serious consequences for our skin, we feel
only in Hungary but not exceeding, in the post-socialist countries are present, and killed intolerable proportions. The population, this degree of destruction of nations, unfortunately, a worldwide Zionist endeavor, and tend to increase over time, a growing part of the world prevail, if tolerated. It is unfortunate that people live a significant part of consciousness, the fact that for them, and it's true what they read in newspapers, on TV they see and hear.
In developing a world-slavery, it is well know, and their hands held through the media, stupid promises and false illusions, they can turn off the people's natural, innate immune responses.
      As developed in America, the savior of the false Obama lázálmot, Hungary also managed a significant part of the people, to create a narancsfóbiát. It is nearly flawless production, a Zionist hoax.
      All of this, is because many people just sit beside the still less than lukewarm water, and they are afraid that if you stand out and take it with the possibility of losing. All while not realizing that the water level continues to decrease. Will soon have the tools it can be skipped, and sit naked rear, foul smelling mud of the top twenty degrees in the cold, naked, because it is the goal.
Do not worry about the existing, but to defend!
The fear will incapacitate, as I have seen.
We must take action if we want to live, and this is already visible to U.S. intelligence.
https://www.youtube.com/watch?v=6iSyBeTLwp8&NR=1

Hungary, the Hungarians, was the creation of special task.
Carries the genes of the ancient faith and knowledge. Its task is to stop the evil emberpusztító aspirations, and able to do so.
   Hungary, the Carpathian Basin, the geological adottságainál virtue, capable of everything and everybody is an independent life of its own. Should be separate from any foreign force, militarily, politically and economically. To be implemented in 56 of neutrality efforts. Again, must be drained to the Iron Curtain, to rule out further looting. Need to restore the internal self-sufficiency, the patch should be swiftly struck her holes. Should be denied citizenship in the past fosztogatóktól, the Holy Crown under the Constitution, but to make sure that a guest can live freely among us. Non-voters, not elected, and not prosecuted.
  The revenge of God to do! Human revenge makes no sense. Only decades after the Zionists are able to chase a man over ninety, meghurcolni or is guilty or not. We, Hungarians, we must be more nemesebbeknek. We can also do so.
    If we see it properly, you can easily solve. Against the backdrop of the medium, and the Middle East events, derived from that of today's global political and military situation, not the potential of a particular people for events outside military force to suppress. If enforcing a change in a democratic manner, is excluded from our lives and money to foreign intervention, we recover very quickly. Should not fear foreign aggression, internal enemies are easily liquidated. Over the military security of the Russian-Chinese-Arab-American hostility and safeguarding its sympathies. In today's situation, no one can be openly taposhat a nation, and we can not leave hidden.
     If Hungary neutral, independent again, away from all military and economic alliance will remain in the country, high self-sufficiency skills, the nincstelenségből literally explode. The debt part fake, part real, but its recovery will not owe us more than the preservation of their self-esteem. Be delayed, even denied, because much more was stolen and did much more damage in this country, as the state and magántartozás total. If this 1/1-ben bebukják banks, it is still fit, the risk of usury. The only important to go to, wisely, calmly, democratically. Közvagyonokat can get back the stolen.
Only the important thing is that nobody is to set an untenable position. What is even disgusting thieves will, in any case you should leave him, now that honestly, you may rebuild their lives.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr872665549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása