évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Egyfolytában lopnak

2011.02.21. 22:56 | béla lászló | Szólj hozzá!

A rablás újabb alpári módszere.

   Az eszköztár határtalan. A pofátlanság is!

Pártunk és kormányunk, a szovjet provinciaként eltöltött idő alatt, gátlástalanul

államosította a magángyárakat, üzemeket, tetszésük szerinti lakóházakat.

Természetesen ez akkor sem tetszett a károsultaknak, de mit tehettek volna, a többszázezer fegyvercsövön érkező, (Kohn) Kun Béla utódok fosztogatásai ellen. A fajta, nem ismer határokat. Amikor Weisz Manfrédtől, Goldbergertől, és a többi értékes tehetséges társuktól, a tehetségtelen Rákosi brancs elvette a vagyonukat, azzal a hazugsággal tette, hogy ezt a munkások tulajdonába helyezi. Ez csak a szlogenekben élt, „miénk a gyár, maginknak építjük” valójában, a tulajdonosi felügyeletet, mint állam, ők gyakorolták, és ez így ment, negyven éven át. Később, hogy a Sz.U. visszavonult, azzal etették a Magyarságot, hogy egy rendszerváltás kapcsán, visszakapja 40 év ellopott munkáját. Nekem már akkor is gyanús volt. Van, némi elbeszélésekből kialakult képem arról, micsoda terrorral akadályozták meg 56-ban, hogy a Magyar Nemzet, valóban kézbe vegye saját sorsának intézését. Hihetetlennek gondoltam, hogy az a hatalom, aki olyan terrorral védte meg rendelkezési jogát, az csupa szívjóságból, önként visszaadja a jogosultaknak. Persze hogy nem is lett így. Átfestették a kerítést, átnevezték a céget, és immár ők váltak a lopott vagyon „jogos” kapitalista kezelőivé. Az átlag magyarnak, már ettől is feláll a hátán a szőr, de az után, miután a magyar üzemeket lerombolták, magyar áruhiányt, és munkanélküliséget teremtve ezzel az országban, akkor már sokak zsebében kinyílt a bicska. A Magyar, türelmes, békés, és vendégszerető fajta, de nem hülye, sőt, élesebb esze van, mint sokan szeretnék, de nem tolerálja, ha hülyének nézik. Akkor általában bekeményít, és bebizonyítja, hogy rosszul értékelték.

Már erősen rezeg a léc, de még a helyén van. Apróbb és nagyobb lopások rezgetik, de a sunyi lopás, rosszabb, mint a nyílt.

    A sunyi lopás eklatáns példája, a most született rendelkezés, miszerint a magán területek feletti közmű vezetékeinek, valamilyen űrszelvényére, a magántulajdonú területekre, szolgalmi jogot kell bejegyezni a tulajdoni lapokra.

Mivel a mai rendszerünk meghirdetett alapértéke a tulajdon, ezen belül a magántulajdon tisztelete, ez nem egyéb, sok károsult kárára elkövetett, egy (vagy több) kedveszményezett orgazda számára történő lopásnál. Nevezhetnénk akár másképpen is, de mi, még magyarul beszélünk, és ezt magyarul így hívják.

 

    Ahhoz, hogy tisztán láthassuk mi is történt, és történik, legelőbb a jogi alaphelyzetet kell ismernünk. Ha magánszemély, vállalat, vagy állam, létre akar hozni valamilyen műtárgyat, (csövet, drótot, utat, csatornát) ami az én területemen is átmegy, akkor a területem használatára szolgalmi jogot kell szereznie. Ez, hasonlatos a tulajdonjoghoz, de erősebb annál, mert ezt sem eladni, sem a műtárgy építőjének, tulajdonosának beleegyezése nélkül visszavonni nem lehet. Bizonyos emberek ebből gazdagodtak meg élősködő módon. Megszerezték a távlati fejlesztési elképzeléseket, az akkor értéktelen területeket bagóért felvásárolták, majd, amikor megkerülhetetlenül útjába kerültek a fejlesztési beruházásoknak, elképesztően arcátlan magas árért adtak szolgalmi jogot, vagy az értéktelen területet. Sajnos, meg kellett adni, mert a beruházás másképp nem épülhetett meg.  Ezt nevezik finoman spekulációnak, magyarul, a társadalom meglopásának. Van erre szakosodott fajta.

  Egyszóval, a szolgalmi jog megszerzése nélkül, nem lehet jogszerűen, senki területe fölött, vagy alatt, semmit létesíteni. A tulajdonjog alaphelyzetben a föld középpontjától, a terület űrszelvény-vetületéig szent és sérthetetlen. Olyan, mint egy lék a görögdinnyében. Olyan volt. Jött a kiválasztott törvényhozás 45-ben,

és kitalálta, hogy ami a föld alatt van, vagy rejtekhelyről kerül elő, az, az államé, vagyis az övék. Ez volt az első, széles körrel szemben elkövetett lopás. A nemzet minden tagjától ellopták a tulajdonjogának legalább felét. A bányászat jogát, a megtaláló jogát, vagyis a természeti kincseinket, és elődeink rablástól megmentett kincseit. De ez nem volt elég.

    A kommunista magyar kormány kitalálta, hogy a köz „érdekű” üzemek, pl. Magyar Posta, (telefonja csak a pártnak és a kiválasztottaknak volt) berendezéseik, hálózataik építéséhez, kisajátítási joggal rendelkeznek, tehát szolgalmi jogok megszerzése nélkül építhetnek bárhol bármit.

Ez alapból jogsértés volt, de tűrnünk kellett, mert sok kicsi ólom, és sok nagy pohos állt mögötte. Ma, deklaráltan a tulajdon tiszteletében élünk. Ez a duma!

Közben, elrendelik, a jogtalanul épített vezetékek nyomvonalán, a hiányzó szolgalmi jogok, utólagos bejegyzését. Ez lopás. Abból is a legaljasabb formula.

   Miért?

Mert kihirdetett, hatályban lévő törvényekkel szemben, jogorvoslat nem létezik.

Ez erőszak. Erre vágytak a derék Fideszesek, hát megkapták. (ezt is)

A legsötétebb a hátsó szándék.

Minden jelzálog-hitelnél kikötik a bankok, hogy a fedezetül szolgáló jelzálogot,

(házat, telket) tovább megterhelni tilos. Ennek a tilalomnak a megszegése, feljogosítja a bankot, a hitelszerződés azonnali felmondására.

Minden jelzáloghiteles háza, amelyikre szolgalmi jogot jegyezhetnek be, a bankok kezébe kerül. Lehetséges következmény, hitelfelmondás. Mivel az azonnali fizetés, az esetek nagyobb részében nem lehetséges, jöhet az árverezés, kilakoltatás, és máris, egy másik fajta kezében van a nagyapám háza, én meg mehetek. Igaz, a hidak és felüljárók, jelentenek némi menedéket, de alattuk fúj a szél, és a közterületesek, még el is kergethetnek. Igazi kétharmados perspektíva.

  Ez a triviális esete, a bankok, és az állam, polgárok elleni konspirációjának.

Eljátszották ezt már Amerikában. A kósza hírek szerint a kárvallott farmerek pertársaságot alapítottak. Beperelték az államot, és megnyerték a pert. A csalás az csalás, a lopás, az lopás. Mindenhol a világon. Ennek a pernek a tanulságából született egy törvény, amit a szenátus (esetleg a tudtán kívül) megszavazott, de máig nem hirdették ki. Ha kihirdetik, az a kiválasztott hatalom vége. Ezt az óta is mindenféle eszközzel akadályozzák a „honatyák”.

  Ez az út, a magyar ingatlantulajdonosok számára is járhatónak látszik. Van más út is, de előbb, ezt kéne megpróbálni.

Béla László

 

The more vulgar method of robbery.
   The toolbar is limitless.
In the cheek, too!
Our party and our government, the Soviet Union as a province during the time spent, unscrupulously
nationalized the private factories, farms, houses of your choice.
Of course, this is not like the victims, but what could they do, from the hundreds of thousands of fegyvercsövön (Kohn), Bela Kun offspring against looting.
The kind, knows no boundaries. When Manfrédtől Weisz, Goldbergertől, and other valuable társuktól talented and untalented Brunch Rakosi took their wealth with the lie was that ownership of the workers it places. This will only lived in the slogans, "Our factory, built maginknak" really is, responsibility of the owner, as a state, they are practiced, and so it went on for forty years. Later that Sz.U. retired, were fed with the Hungarians, in relation to a system, recover stolen 40 years of work. I've even been suspected. Is the image of some elbeszélésekből about what terror was prevented in 56, that the Hungarian nation, in fact administered by hand to take their own destiny. I thought it incredible that the power of terror who has defended his right to dispose of the full szívjóságból, voluntarily returned by their holders. Of course that was not the case. The fence repainted, renamed the company and now they have become the stolen property "legitimate" capitalist kezelőivé. The average Hungarian, is also up from the back of your hair, but after having destroyed the plants in Hungary, Hungarian shortage, and thus creating unemployment in the country, many of you have already opened a pocket knife. In Hungary, tolerant, peaceful, hospitable and kind, but not stupid, and even sharper wit here, as many would like, but can not tolerate when watching stupid. You usually bekeményít, and demonstrated that poorly evaluated.
Already strongly vibrates the bar, but still in place. Minor and major theft hung, but the sly theft, worse than the open.
    The sneaky theft eklatáns example, now has been the provision that the private areas over the utility wires, any gauge, the privately owned areas, right of way should be recorded in the property pages.
Since the current system defaults to the advertised property, including respect for private property, it is no more committed at the expense of many injured and one (or more) kedveszményezett lopásnál for the fence. Otherwise could be called up, but we still speak Hungarian, and they call it in Hungarian.

    In order to be certain that you can see what has happened, and happens legelőbb legal situations are recognized. If you are an individual, corporation, or state, you want to create some artworks (tubes, wires, roads, channels), which also passes through my jurisdiction, you must obtain a right of way of their use. This is similar to property rights, but stronger than that, because it does not sell, nor the object constructor, without the consent of the owner may not be withdrawn. Some people got rich from this parasitic manner. Acquired long-range development plans, the areas for a song you bought is worthless, then, when inevitably the way of investments in development have been amazingly brazen high price has been right of way, or the bum area. Unfortunately, it had to be given because the project is not built in a different way. This is called speculation gently, Hungarian, society meglopásának. Is a specialized kind.
  In short, without the right of way acquisition can not be legally, no one area of the above, or below, to establish anything. The property normally the center of the earth, the gauge-field aspects of the sacred and inviolable. It's like a hole in the WATERMELONS. It was. Was selected to the legislature in March 45,
and figured out that what is under the earth, or rejtekhelyről will be produced in the state, that is theirs. This was the first wide circle against theft. The nation of all members at least half of the stolen property. The mining right, the right to find it, that is the natural treasures and the treasures of our ancestors rablástól rescued. But it was not enough.
    The Hungarian communist government realized that the public "interest" plants, for example. Magyar Posta, (phone is locked to the chosen and the party was), equipment, networks for the construction, right of expropriation, so without obtaining rights of way can build anything anywhere.
This fund was a breach, but were tolerated because many small lead, and many large pohos stood behind him. Today, we live in respect for the property is declared. This is a blurb!
Meanwhile, orders, illegally built a line of cables, the lack of rights of way, post-entry. This is theft. Derived formula is the meanest.
   Why?
Because it promulgated the laws in force against the remedy does not exist.
This violence. Fidesz wanted to do so at the waist, I have received. (This one)
The darkest of ulterior motives.
Each of the banks' mortgage loans subject to stipulate that of the underlying mortgages,
(House, land) is forbidden to charge more. Violation of this prohibition, the bank gives the credit for immediate termination.
Jelzáloghiteles every house to which to register a right of way, into the hands of the banks. Possible consequences, hitelfelmondás. Since the immediate payment, in most cases it is not possible, come to the auction, eviction, and you, another kind is in the hands of my grandfather's house, and I can go. True, the bridges and overpasses, pose with some shelter, but beneath the wind is blowing, and the public area, can even kergethetnek. Two-thirds of a real perspective.
  This is a trivial case, the banks and the state against citizens konspirációjának.
This was played in America. The Ranger reported that the farmers kárvallott pertársaságot founded. Sued the state, and won the lawsuit. The fraud is fraud, theft, theft. Everywhere in the world. This lawsuit was one of the tanulságából Act, which the Senate (perhaps unwittingly) voted, but have not yet been published. If published, the end of the selected power. Since this device can prevent all sorts of "honatyák".
  
This way, the Hungarian járhatónak property owners can be seen. There is another way, but first, I should try this.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr862678436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása