évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Van jövöje Magyarországnak

2011.02.23. 21:22 | béla lászló | Szólj hozzá!

   A semleges Magyarország

     Nem hiszem el, hogy a magyarok, csak úgy tudnak létezni, vagy kipusztulni, ha mindig van egy ügyeletes fosztogató, és néhány ügyeletes élősködő.

Még kipusztulni is tudnánk ezek nélkül, ha ez lenne a célunk, de nem ez.

A magyarság feladattal él a Kárpát-medencében, és ezt a feladatát,csak szabadon, függetlenül, nemzeti identitásának teljes birtokában, idegen befolyástól mentesen tudja ellátni. A szovjet fegyverek által sarokba szorítva, éppúgy képtelen volt erre, ahogyan képtelen, a bankok és multik által bilincsbe verve. Még idegen erőszak által feldarabolva, megcsonkítva, valahogy megy, de

egyik sem kell!

     Ha nem kell, mit tehetünk, hogy megváltoztassuk?

Erre a kérdésre a válasz, nagyon egyértelműen megfogalmazódott 1956-ban.

A magyarság, nem született csatlósnak. Mindig is önállóan alakította a történelmét, és önszántából, soha nem szövetkezett senkivel. Mindig szeretettel és tisztelettel fogadta a vendégeit, kedvük szerint kiszolgálta őket, jó szívvel, de soha nem nézte jó szemmel, ha a vendég akarta megmondani, mit is tegyen.

  Ez, ma sincsen másként. Ma is pontosan tudja minden magyar, hogy az, az életforma, amit idegenek próbálnak ránk kényszeríteni, az nekünk nem való.

Megöli a munkakedvünket, a kreativitásunkat, a kezdeményező készségünket.

Mindezen alaptulajdonságától megfosztva, a Magyar Nemzet tucat lakossággá zülleszthető. Éppen olyan lesz, mint bármely elnyomott nép, az ő helyzetében.

Amikor a magyarság, a végveszély helyzetét először megérezte, 56-ban, hősi, bátor módon szembeszállt, a világ legnagyobb hatalmával, annak közvetlen szomszédságában, és négy nap alatt számolta fel a régi, és szervezte meg az új közigazgatást.  Ezt bármikor képes megtenni. Ehhez mindössze magyar vezetésre, a hazához és a nemzethez hű kormányra, és annak széleskörű nemzeti támogatottságára van szükség. A nemzet, még mindig erős. Hiába a hatvan éves gyötrelmes kifosztás, ha a sarkára áll, és egységet teremt, bármilyen ellenséggel szemben képes megvédeni magát. Ha mindenki félreteszi a nehezen érvényesíthető egoista érdekeit, igazi nemzetet alkotva, a közös érdek mellé áll, senkivel nem kell többé harcolnia a saját érdekeiért, mert azok a nemzet védelme alá kerülnek, szent és sérthetetlen módon.  Soha nem kell többé eltűrni, hogy kihízott élősködők neveletlen utánpótlásai, agyonverjék büntetlenül a munkás életben elfáradt nagyszüleinket. Nem kell többé idegen vállalkozásoknak fizetni olyan szolgáltatásért, amit nem, vagy rosszul teljesítettek, és nem ítélhet el magyar bíróság olyanért, (Táncos Gábor) amihez közünk sem volt.

    Mindehez, „csak” nemzeti egységre van szükség, de ez nem kis dolog.

Nem elég egy csoportot, pártot, embert támogatni, aki valamilyennek, netán nemzetinek hazudja magát, mert ezt, csak a választások idején, és később a látszat intézkedéseiben teszi. Valójában mások vazallusaként, alattomban ássa ki a talajt, a nemzet lába alatt, hogy egyre mélyebbre süllyedjen a mocsárban.

Arról ne is beszéljünk, hogy a magyar, alapból nem lehet olyan sötét, hogy két lehetőség közül, azt választja, aki az ellenségeivel, elnyomóival és kirablóival vállal testvériséget.

   Az elég képtelen elképzelés, hogy választások előtt 30 nappal, minden Magyarországon fogható médiacsatornát el kéne némítani, hogy ne áradhasson a hazugság a választó polgárokra. Ez kivihetetlen, és senki nem tolerálná.

Az viszont kivihető, hogy meg kell szabadulnunk, a „szabad” mandátum hazugságától. Elfogadhatatlan, hogy egy választott vezető, röhögve vágja választói képébe, -„egy dolog, amit a választási kampányban ígérek, és egészen más, amit a mandátum birtokában teszek –„ ahogyan azt N. haza, és nemzetáruló miniszterelnökünk tette.

Mindenképpen látnunk kell, hogy egy választott ember, addig jogosult mások, a választók nevében dönteni, ameddig élvezi, azok rendületlen bizalmát.

Amint ezt elveszítette, azonnal el kell távolítani, mielőtt, a kapott hatalmat, a megválasztói ellen használhatná fel. Úgy e? -Kedves Fidesz szavazó honfitársaink. Vagy Önök éppen ezt szerették volna?  Erre adtak volna felhatalmazást?  Nem egymással van bajunk. Lássuk át végre, közös ellenségünk a hazugság és képmutatás. Tűrhetetlen a szemfényvesztés egy ország, egy nemzet vezetésében. Egy szájból nem lehet egyszerre hideget és meleget fújni.

Tisztességtelen egyszerre nemzeti érdekekről beszélni, és terrorista különítményt szervezni a nemzet ellen. A kettő egymással kibékíthetetlen ellentétben áll. Az ilyen csapdahelyzeteket a választók, csak a szabad mandátum eltörlésével kerülhetik el. A szociál-liberális klikk, nem véletlenül oktrojálta ránk, az akkori választási törvényt, és mi, még ma is ez szerint élünk.

Ez a hatalom átmentésnek, és a későbbi gátlástalan fosztogatásnak, egyszerűbb, még demokratikusnak is beállítható formája.

  Ebben a helyzetben, csak négy évenként egyszer kell hülyére venni a választó polgárok egy részét, utána négy évig szabad a pálya. Kitilthatjuk az aluljárókból a hajléktalanokat az esőre, kitömhetjük pénzzel a kiválasztottjainkat, eladhatunk bármit, ami a nemzet elidegeníthetetlen tulajdona, szét büntethetünk bárkit, aki nem tetszik, „való világot” rendezhetünk a közhivatalokból, és éhen pusztíthatjuk büntetlenül azokat, akiket már sikerült a nincstelenség szintjére süllyeszteni. Akinek nem tetszik, „el lehet menni” Ezt is egy felhatalmazott mondta.

  A többi várjon a sorára. Nem felejtettük el, de egyszerre minden nem megy.

Nyugalom, mindenkire sor kerül. Most a bankokat szabadítjuk az adósokra, a szolgalmi jogok törvénytelen bejegyzésével. Láthatja mindenki, dolgozik a kormány. Nincs talán együttműködési megállapodás Izraellel?  Na úgy e?

Nem találtuk e ki, a háromszázezres bírságplafont? Ezt a kiválasztottak, akiket pénzzel tömünk, röhögve kifizetik, ha hibáznak, de a magyarnak bele kell pusztulnia, különben mire az egész . Akkor meg mi a baj?

Eredményesek kétharmados vezetőink a pusztításban. Vállon is veregeti őket, a testvérpárt.

Ez a jelen, ami tűrhetetlen, mi lehet a jövő, ami elfogadható.

 

A független, magyar vezetésű, minden idegen befolyástól mentes, semleges Magyarország.

Van bennünk elég erő, tettvágy és elszántság ahhoz, hogy ellentmondjunk a kivéreztetésünknek. Még van!

Képesek vagyunk, egy független magyar vezetést összehozni. Ez a vezetés képes lesz törvényben eltiltani minden közfeladat ellátásától azokat, akik ezt a lélektani mészárlást véghezvitték és kiszolgálták. Közös összefogással képesek leszünk belső ellátásunk szükségleteinek kielégítésére. Tudunk élelmiszert termelni. Tudunk befőttet, sőt konzervgyárat készíteni. Megvannak a malomipari, gépipari, bányászati, mezőgazdasági szakembereink, csak most valahol előnyugdíjasként, vagy munkanélküli segélyen tengődnek, ahogyan a gyáraiktól megfosztott munkások is. Az új, nemzethez, és hazához hű magyar kormány, nagyon hamar képes lesz megszervezni a közellátást, a legnagyobb tiltakozások közepette is. Más dolog, hogy a multik sem húzzák be a vészféket.

Ha rabolni nem lehet, azért kereskedni is szeretnek. Ez a szakmájuk, ahogy Kabos Gyula mondta anno az igavonó lovakra. Ha nem lesz munkaerő, mert az újjá éledő magyar ipar felszívja és megfizeti, akkor majd hoznának négereket, vagy akárkit bagóért. Ha ezeknek útját álljuk a határainkon, akkor vagy megfizetik a magyar alkalmazottat, vagy összecsomagolnak, és hazamennek.

Akárhogy lesz is, ez nem egy hetes történés lesz. Az új kormány, lecserélheti a titkosszolgálatok irányítóit, és nemzethez hű embereket tehet a helyükre, akiknek nem az lesz a feladatuk, hogy a közhivatalnokokat figyeljenek meg, hanem, hogy lefüleljenek minden külső és belső törekvést, ami az idegen fosztogatás visszaállítására irányul. Ez a hatalom, biztosan nem fog 10 év börtönnel fenyegetni egy nincstelen betörőt, aki párezer forintot, meg néhány doboz cigarettát lop. Különösen akkor nem, ha a milliárdokat lopó tolvajokkal szemben nem jár el. Ezek a dolgok, mind, csak a nemzeti egység, a közös érdekérvényesítés körébe tartoznak. Mindazok a magyarok, akik ezért tesznek valamit, - a rabló befolyás alatt álló médiában – azonnal fasisztákká, rasszistákká, antiszemitákká degradálódnak, és ezeket a hamis vádakat, sajnos, az igaz magyarok közül is sokan elhiszik. Így születhetett a ma tobzódó kétharmad, aki nem hajlandó népszavazásra kiírni a szabad mandátum eltörlésének kérdését. Félnek? Akkor hol a kétharmad? Hazugság? Netán csalás?

Ki kell kényszeríteni ezt a referendumot, nem érdektelen kérdőíveket küldözgetni a szoclib alkotmány foltozgatásának kérdéséről.

Népszavazást kell tartani a képviselők visszahívhatóságáról. Fontos, hogy az én sorsomról döntő ember, egész megbízatása idején, az én érdekeim érvényesüléséért dolgozzék, különösen akkor, ha a megbízatása tőlem, vagy tőlem is származik. Alapvető emberi jogom, és mindnyájunk joga, hogy visszavonjuk a megbízásunkat attól, aki erre érdemtelennek bizonyul.

Ennek a jogunknak az érvényesítésében akadályoz bennünket a szabad mandátum. Ez cirka olyan, mint ha a lerobbant házam külső vakolatának helyreállítására hívnék egy kőművest, és az, az első napon elkezdené leszedni a tetőről a cserepeket. Nyilvánvalóan, a telekről is kizavarnám, és jól bezárnám utána a kaput, nehogy vissza szemtelenkedjen elhordani a leszedett cserepeket.

Ebben a helyzetben, megnézném, ki magyarázná meg nekem, hogy amikor már a falakat is lebontotta, és az alapokat akarja kiszedni, akkor sem küldhetem el, mert az diszkrimináció, kirekesztés, a munkához való jogának megsértése, és egyéb marhaság. Ez a pali nem kőműves, hanem csaló. Ha dolgozni akar, menjen kapálni, ha tud. Az a politikus, aki az én megbízásomból elveszi a pénzemet, a munkahelyemet, a személyes szabadságomat (közalkalmazottak megfigyelése), az nem politikus, hanem csaló. Méltatlan bármilyen közmegbízás ellátására, és az eltávolítása össztársadalmi, nemzeti és egyéni érdek.

Ez most, a legfontosabb, legsürgősebb, és legdemokratikusabb tennivaló.

Béla László

 

 

The neutral Hungary
     I can not believe that the Hungarians, the only way they can exist kipusztulni or if there is always a duty of raiders, and some parasitic on duty.
Kipusztulni even without them we could, if that were the goal, but it is not.
The task of Hungarians living in the Carpathian Basin, and this task can only be free, independent, national identity, in full possession, you can be free of foreign interference. A cornered by Soviet weapons, was unable to do so as well as inability of the banks and multinationals by fetters. Even stranger violence, chopped, mutilated, like going, but
One does not have to!
     If not, what can we do to change?
This question, the answer is very clearly formulated in 1956.
The Hungarians were not minions. I have always shaped the history of their own, and willingly, he never allied with anyone. Always welcomed the guests with love and respect, they want that catered to them with a good heart, but I never watched a good eye, if the customer wanted to know what to do.
  
This is no different today. All he knows is still in Hungarian, that is the way of life, which is alien to us in trying to force it to us not to.
Munkakedvünket kills the creativity, our ability to initiate.
Alaptulajdonságától deprived of all these, the Hungarian Nation zülleszthető dozens of people. Just be like any oppressed people, in his position.
When the Hungarians, was first felt in the situation of distress, 56 in, heroic, courageous in confronting the world's greatest power, in its immediate vicinity, and four days to eliminate the old, and organized the new administration. Able to do this at any time. To do this, just driving in Hungary, the homeland and the nation, loyal to the government, and its broad national support for the need. The nation is still strong. Despite sixty years of agonizing plunder, if the corner is, and will create a unit, capable of defending itself against any enemy. Difficult to enforce if everyone put aside egoistic interests, creating a true nation, next to the common interest is no longer anyone to fight for their own interests because they are under the protection of the nation, the sacred way. Never be tolerated again, uncalled-for parasites that kihízott supplies of impunity for Working Life agyonverjék tired grandparents. You do not need any more foreign companies to pay for a service that can not, or poorly executed, and no court may award to olyanért Hungarian (Gabor Dancer) which was not our concern.
    To all this, "just" need for national unity, but that's no small thing.
Not enough for a group of political parties to support people who valamilyennek, or even lie themselves as national, because this is only during elections, and later make appearances actions. Indeed vazallusaként others, on the sly dig up the ground beneath the feet of the nation to sink deeper into the swamp.
Do not even talk about that the Hungarian Fund may not be so dark, that there are two options, you choose who his enemies and oppressors kirablóival assume brotherhood.
   The idea is quite unable to 30 days before the election, all media channels in Hungary we are supposed to mute air, not to lie to the select áradhasson citizens. This is impractical, and no one can tolerate.
However, the executable that you need to get rid of the "free" seats hazugságától. It is unacceptable that an elected leader, cut röhögve voters face - "one thing the election campaign promise, and quite different from what I held the mandate - as N. home and nemzetáruló Prime Minister has done.
Be sure to see that a man elected, while others are entitled, on behalf of the electorate to decide, as long as enjoying their unwavering confidence.
Once this has been lost, must be removed immediately before, the received power, against the megválasztói be allowed. It is in this? Dear compatriots, Fidesz voters. Or just that you wanted? Have been authorized to do so? Not with each other is wrong. Let us finally over, the common enemy is the lies and hypocrisy. Intolerable to the trickery of a country, a nation's leadership. You can not have a mouth-blown cold and warmth.
Unfair both to talk about national interests, and to organize the nation against terrorist detachment. The two are antagonistic to each other. Such csapdahelyzeteket the electorate, only be able to avoid the abolition of the free mandate. The social-liberal clique oktrojálta no surprise to us, then the electoral law, and we still live by it.
This is the power of Militia, and later the ruthless plundering of simpler, more democratic forms can also be set.
  In this situation, just to be silly once every four years taken part in the selection of citizens, free for four years after the track. Aluljárókból banning of the homeless in the rain, the kiválasztottjainkat kitömhetjük money, sell anything, which is the inalienable property of the nation, apart penalized anyone who does not like it, "real world" sort közhivatalokból, starvation and kill with impunity those who have been the poverty level lowered. Who do not like, "you can go" This is an authorized "he said.
  The rest wait in line. Not forgotten, but it does not go all at once.
Calm down, everyone will be. Now, the banks released by the debtors, the illegal registration of rights of way. You can see everyone working for the government. Perhaps there is no cooperation agreement with Israel? Now this is?
We did not find this out, the háromszázezres bírságplafont? This is the chosen ones, who have money tomu, röhögve paid when they make mistakes, but the Hungarians should be destroyed, or else the whole time. Then what's the problem?
The destruction of two thirds of successful leaders. They can also pat the shoulder of the brothers.
This is the present, which is intolerable, what could be the future, which is acceptable.

The independent, a Hungarian-led, free from any foreign influence, Hungary neutral.
We have enough power tettvágy and determination to the opposing kivéreztetésünknek. Yet it is!
We are able to bring together an independent Hungarian leadership. This leadership will be able to provision of the law to forbid any public duty to those who served in the psychological and massacre had been completed. Collaborative will be able to meet the needs of internal provision. We can produce food. We preserves, and even made a packer. It has been milling, engineering, mining, agricultural professionals, just somewhere előnyugdíjasként, or unemployment benefit are living, deprived of their workers as well as the gyáraiktól. The new nation, loyal to the Hungarian government and our country, very soon you will be able to organize public powers, in the midst of the biggest protests. Other things that the multinationals did not pull the emergency brake.
If you can not rob me, I still like to trade. This profession, as Gyula Kabos anno said the draft horses. If there is no labor, because the newly revived Hungarian industry will absorb and pay, then you would be Negroes, or anybody for a song. If they obstruct the borders, or you can pay for Hungarian employees, or packs, and go home.
Whatever will be, this is not happening in a week. A new government can replace the intelligence operators, and their place in the nation, faithful people can do, not who will be their task to listen to public officials, but that lefüleljenek all external and internal efforts, which seeks to restore the foreign foray. This power is certainly not going to threaten a penniless 10-year jail burglar who párezer HUF pack of cigarettes and a few steals. Especially not if the theft of billions thief does not act. These things are only of national unity, the common interests are covered. All the Hungarians, who therefore do something - the robber-dominated media - immediately fasisztákká, rasszistákká, antiszemitákká degraded, and these false allegations, unfortunately, many people believe is true even among Hungarians. Thus born the lavish two-thirds of today, who is not willing to put for a referendum on the issue of the abolition of the free mandate. Party? Then where the two-thirds? Lie? Fraud perhaps?
Must be enforced in this referendum, is not irrelevant to the questionnaires küldözgetni szoclib foltozgatásának constitution issue.
Members of the referendum shall be held visszahívhatóságáról. It is important that my fate was a decisive man, throughout his term of office, my interests érvényesüléséért work, especially when the mandate from me or from me as well. Fundamental human rights, and all of us the right to withdraw from the engagement, who proves to be unworthy to do so.
This obstructs the enforcement of our right to free us from the mandate. Or so it is like if you broke down outside my house is a bricklayer called vakolatának restoration, and, on the first day you start to take off the roof tiles. Obviously, the lot is kizavarnám, and well then I would lock the door, to prevent back szemtelenkedjen elhordani picked the tiles.
In this situation, see if you explain to me that when the walls were demolished, and the foundation wants to get out, you will not be sent because of discrimination, exclusion, employment rights violations, and other nonsense. This guy is not a mason, but an impostor. If you want to work, go to hoe if you can. The politician, who takes away my megbízásomból my money, my job, to personal liberty (civil servants observation), it is not a politician, but an impostor. Közmegbízás unworthy of any care, and removal of the whole society, national and individual interests.
It is now the most important, most urgent, most democratic and done.
Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr402686150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása