évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A jövő, senkit nem érdekel?

2011.02.25. 09:35 | béla lászló | 1 komment

A jövő senkit nem érdekel?

   Úgy tűnik, ez a szomorú magyar valóság.

Előző jegyzetemben,  „1956 szellemében” címmel, felvázoltam egy lehetséges jövőt, amelyben kiemelkedhet a magyarság, az elnyomatás, elfogadhatatlan helyzetéből. Szinte senki sem olvasta el. Azt gondoltam, talán a címe miatt, mindenki, valami ávós-akasztós, lincselős, gyilkolós uszításnak gondolta.

  Megváltoztattam az írás címét, „ Van jövője Magyarországnak” címre, hátha az előítéletek eltűnnek. Sajnos, nem előítéletekről volt szó.

    Úgy tűnik, az a része a magyarságnak, aki még az interneten képes megjelenni, mint olvasó, vagy vélemény kinyilvánító, semmilyen változásban nem érdekelt. Ha ezt a lehetőséget tényként kezeljük, szomorú következtetésre kell jutnunk. Ezt a nemzetet, éppen azok az emberek hagyták magára, akik még képesek, valami békés lépést tenni, a csendes fojtogatás, a nemzet végleges eltűntetése ellen. A kedves olvasók, bizonyára ismerik Karl May indiánregényeit, melyekben az indiánok elfogadott kivégzési módszere, az áldozatnak, áztatott bölénybőrbe való, szoros bevarrása. Ettől, a szerencsétlen, iszonyú szenvedések közepette, lassú halált fog halni, és a gyilkosságot, a nap, és a szél végzi el, mert a száradó bölénybőr, lassan teszi egyre lehetetlenebbé, hogy az áldozat levegőt vegyen, és egyenként töri el, a méretzsugorításnak ellenálló csontjait. Kedves uraim! Nagy hiba elfelejtenünk, hogy Önök ezek a csontok, sajnos velem együtt. Önök azok, akik még valamit tehetnének a nemzetért, de kényelemszeretetből, státuszféltésből, vagy ki tudja, milyen indíttatásokból, valahogy semmit sem akarnak tenni.

A cselekvést, nem lehet kierőszakolni. Az vagy elindul, a cselekvő lelkéből, amikor érzékeli, honfitársainak, atyafiságának lehetetlen helyzetét, vagy nincsen. Van viszont egy fontos tény. Egyetlen gyilkosság áldozata sem adja ingyen a bőrét. Amit tehet, megteszi, életének védelmében. A Magyar Nemzet,

még békével tűri a halálos szorítást. Ha azok az emberek is magára hagyják, akik még valamit tehetnének a békés változásokért, utolsó erejével, ki fogja magát vágni a bölénybőrből. Most, Libiában zajlik egy ilyen folyamat.

Senkinek nem kívánom ezt a helyzetet. Ott már nem lehet félteni a státuszt, mert a golyó nem válogat. A polgárháború, iszonyú, és értelmetlen népirtás. Gyarmatosítóink ebben érdekeltek. Egész történetük során, külső és belső háborúk kirobbantásával növelték hatalmukat, és mi, egyébként becsületes emberek, mindig beszálltunk a hintájukba. Most sem más az irány.

Jó, ha ezt sem felejtjük el.

Béla László

 

The future no one cares?
   It appears this is the sad reality is Hungarian.
Previous jegyzetemben, "1956" spirit of the title, I outlined a possible future in which apart from those of the Hungarians, the oppression is not acceptable situation.
Almost no one read. I thought maybe the title because everyone something ÁVH-hanging, lincselős, murderous incitement thought.
  I changed the address of the writing, "Is the future of Hungary's" address, in case the bias disappears.
Unfortunately, it was not prejudices.
    It seems that part of the Hungarians, who are still able to appear on the Internet as a reader, or an opinion has expressed no interest in any change. If this option is treated as a fact, sad conclusion to be reached. This nation is left for those people who are able to do something peaceful pace, the quiet strangulation of the nation's final against Disappearance. The dear readers, is certainly familiar with indiánregényeit Karl May, in which the Indians accepted method of execution, the victim, soaked in buffalo, bevarrása close. Nevertheless, the unfortunate, terrible agony, will die a slow death, and murder, the sun and the wind shall carry out, because the drying buffalo, lehetetlenebbé makes it ever more slowly, to take the victim's breath, and break out one by one, the size Shrink-resistant bones. Dear Sirs! Big mistake remember that you are the bones, including me, unfortunately. You are the ones who could do something more for the nation, but comfort, love, féltésből status, or who knows what other reason, somehow I do not want to do.
This action can not be kierőszakolni. Or the start of the soul to act, when detected, their countrymen, brothers nation impossible situation or not. But there is one important fact. A single murder does not provide a free skin. What you can do, do, to protect life. The Hungarian nation,
peace even tolerate the deadly grip. If those people can leave alone, who could do something even for peaceful change, the last strength, he will cut off the buffalo leather. Now, such a process is taking place in Libya.
I do not want anyone in this situation. There can be no longer worry about the status, because the ball is not a selection. The civil war, a terrible and senseless genocide. Colonists interested in this. Throughout its history, external and internal wars have increased their power in the uprising, and we will, otherwise honest people are always boarded the swing. Nor in the other direction now.
Good, if not forget it.
Laszlo Bela


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr492689251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.02.25. 16:17:11

Speciel én elolvastam függetlenül attól,hogy nem szóltam a témához hozzá. Úgyhogy arra biztatlak,hogy ebben a szellemben tovább ,előbb utóbb meglesz az eredménye!
süti beállítások módosítása