évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Változik a világ.

2011.02.26. 12:37 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

A tudatosság terjed, immár megállíthatatlanul.

Azt, hogy ennek mi az oka, számos hipotézis él, létezik. Van, aki az emberek nyíltabb beszédének, másik, egyes politikusok becsületesebb szándékának, megint mások, az univerzumból érkező, tudatosság építő energiáknak gondolják.

 Voltaképpen mindegy. Lényeg, hogy minden ember tudatossága nő, a rá jellemző korábbi szinthez viszonyítva. Egyszerűbben azt mondhatjuk, az emberiség okosodik.

   A hatalom építők, már a középkorban próbálták elfogadtatni az elnyomott tömegekkel, hogy amíg ők pazarlóan dőzsölnek, az emberektől eltulajdonított javakból, addig a javakat megtermelőknek, természetesen nélkülözni, ad abszurdum, éhezni, parancsra katonaként meghalni, Istentől elrendelt sorsa.

Isten nevét, ennél nagyobb mocsokba, még soha sem keverték bele. Eltörpül emellett, az erőszakos hittérítés, a keresztes háborúk, az inkvizíciós borzalmak, de még a tisztességtelen információ gyűjtés világméretű rendszere is.

  Ezekkel az eszközökkel egyetlen célt kívántak elérni, a közemberek, az elnyomottak eltávolítását Istentől. Ez a törekvés, elég sokáig eredményesnek bizonyult. Sikerült kinevelni egy olyan réteget, aki látszólag vallásos, ezen közben, életvitelében gátlástalan, tisztességtelen. Csaknem sikerült eltüntetni az ősi egyistenhitből fakadó szeretetet, önzetlenséget, és együttérzést.

Ma ez változik.

Egyre többen látják át, mennyire képmutató módon vezették meg őket. Rádöbbennek, hogy emberi identitásuk mire jelent alapot, és ezt az alapot, kik és hányféle módon próbálják megsemmisíteni. Rájönnek, hogy igazságot, csak Istentől várhatnak. Az is egyre nyilvánvalóbb, hogy Isten, és a vallások közé, nem szabad egyenlőségjelet tenni. Isten egy, oszthatatlan, egyben végtelen számú. Az igazság, és szeretet forrása, és ellenében van minden, ami gonosz és önző. Az emberek rájöttek, és rájönnek, hogy aki Istenről, szeretetről, emberi jogokról beszél, közben lábbal tiporja azokat a törvényeket, melyeket oly fennhangon hirdet, az hazudik, és nem Isten egyetértésével, hanem ellene munkálkodva él.

  Az a tisztulási folyamat, ami megindult az arab világban, végigvonul az egész földön, és elsöpri a neandervölgyiek utódainak, a homo szapiensz utódai felett kiépített megalapozatlan és indokolatlan hatalmát.  Ez nem egy újabb megosztás, vagy arra tett kísérlet. Isten, a homo szapienszt a túlélésre programozta. Ez a szeretet, tolerancia, önzetlenség, és empátia csoportja.

Amikor az ember birtokba vehette a földet, Isten azzal adta át, „Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon.” (Károly Biblia)

Ebben, bárhogy is keresnénk, nem találunk olyan utalást, hogy uralkodjatok embertársaitok felett, ez tehát eleve nem lehet Isten rendelése. A gonoszság átszőtte Isten parancsát. A neandervölgyiek, lévén erőszakosabb csoport, évezredek alatt arra törekedtek, hogy uralmuk alá hajtsák a békességre törekvőket. Ezzel a törekvéssel szemben, a magyarság, és velük rokon keleti népek, Szent Istvánig, eredményesen ellenálltak. A magyarságot, mint az ellenállás fő bástyáját, Vajknál sikerült csellel megtörni. Azt követően volt képes terjedni, az embernek, ember fölött kialakított, törvénytelen hatalma.

A most elindult tisztulás hivatott elsöpörni ezt a hatalmat, összhangban Isten akaratával, és a most bekövetkező csillagászati változásokkal.

  A hatalmasok még megfontolhatják. Nem szükségszerű a pusztulásuk. Aki belátja, hogy nem mehet szembe, a világ egyetlen valóságos Isteni hatalmával, az csatlakozhat, a békességre törekvők táborához. Még igen.

Lesz egy nagy figyelmeztetés. Ebben, minden ember, miként a fizikai halálában is, meglátja egész életét, hogy eldönthesse, az igazság pontos ismeretében, mindaz, amit az élete folyamán tett, helyénvaló, vagy helytelen volt.  Ekkor lesz utoljára módja eldönteni, hova sorolja magát. Aki eddig a hatalom hamis oldalán állt, de belátja, hogy ez helytelen, az teljes joggal átsorolhat a békességre törekvők közé.

   Aki megmarad a tévúton, az ezen a földön, több életet nem élhet, további tanulására más bolygót határoznak meg. Itt béke, igazság, és szeretet lesz.

 

Béla László

 

Change the world.

This awareness is spreading now unstoppable.
That the reason therefore, a number of hypotheses lives there. , Who is more open to the people's speech, another, more honest intentions of some politicians, and others, from the universe, consciousness energies into constructive thinking.
 
In fact, all the same. Point is that each human consciousness is growing, so characteristic of him in relation to previous levels. It is easier to say, humanity okosodik.
   The builders of power, since the Middle Ages attempted to accept the oppressed masses, as long as they carouse lavishly, javakból stolen from the people, until the goods so supplied, of course, dispense with, in extremis, hungry soldiers die in command, ordered by God's fate.
God's name, a larger gutter, had never been incorporated. Also dwarfed by the violent missionary work, the Crusades, the inquisitorial horrors, but also the unfair global system of information gathering as well.
  With these tools intended to achieve a single goal, the common people, the removal of God of the oppressed. This endeavor has proven successful for quite some time. I managed to nurture a coat who apparently religious, that while lifestyle unscrupulous, dishonest. Could almost disappear from the ancient egyistenhitből love, selflessness, and compassion.
Today this is changing.
More and more people to see how hypocritical way they were. Realize that what constitutes a basis for human identity, and this fund, are trying to destroy who and how many different ways. Discover that truth, only God can wait. It is also increasingly evident that God, and among the religions, do not equate. God is one, indivisible and infinite number of one. The truth, love and the source, and in return is all that is evil and selfish. The people have learned and realize that God, who, love, talking about human rights, while trampled underfoot the laws, which so loudly proclaims the lie, and do not in agreement with God, but living, working against him.
  The purification process, which began in the Arab world, runs through the whole earth, and the vast majority of the descendants of Neanderthals, homo szapiensz descendants built over the unfounded and unwarranted power. This is not another division, or attempted. God, the homo szapienszt programmed to survive. This is love, tolerance, selflessness, and empathy group.
When a man could possess the land God gave it, "Be fruitful and multiply, and replenish the earth and subdue it and rule over the fish from the sea, the birds of heaven and the earth crawling all kinds of animals." (Charles Bible)
In this, Either way you search, you can not find any reference to dominion over the neighbor, ie, a priori can not be God, NO. The evil átszőtte God's commandments. The Neanderthals, being a violent group, over thousands of years have sought to subdue the peace törekvőket. By contrast, the ambition, the Hungarians, and the Eastern nations allied with them, St. Stephen, successfully resisted. The Hungarians, as the main bulwark of resistance, Vajknál cunningly managed to break. I was able to spread after the man, man created over, illegitimate power.
The purification started now intended to sweep away this power, in accordance with the will of God, and the changes now occurring astronomical.
  A powerful yet consider. Not necessarily the destruction. Who realizes that he can not face the world's only real power of God, to join the ranks of aspiring to peace. Even so.
There will be a big warning. In this, of all people, as well as the physical death, he sees his whole life to decide the exact knowledge of the truth, all he did during his life, it is appropriate or inappropriate. Then will last way to decide where to list himself. Who has the power side was false, but realizes that this is wrong, the whole peace-making among the right átsorolhat.
   Who will remain in the wrong track, in this land, can not live a life more, more determined to learn another planet. In peace, truth and love will be.

Laszlo Bela


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr332692242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása