évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A folytatás

2011.03.03. 19:20 | béla lászló | Szólj hozzá!

Gőzerővel megy a világbirodalom szervezése. Minden nyugalmat felforgatni,

hogy a zavarosban halászni lehessen. Az arab világ elégedetlenségére, rendesen rájátszott a CIA-is. Kiengedte a palackból a szellemet, de ő sem tudta, a szellem valójában kit szolgál majd. Most, megpróbálja békésen az arabok nyakára ültetni, a mi kormányainkhoz hasonló, feltétlen vazallusokat, de nem biztos, hogy ez menni fog. Erre az eshetőségre is felkészülnek. Már vonul fel az inretvenciós, agresszív hadsereg Líbia térségébe. Szimpatikus hazugsággal fedve az agressziót, hirdeti, hogy a kegyetlen diktátor ellen lép fel.

Valójában a népet akarja elnyomni. Ő, a nagy felszabadító (mint nálunk 45-ben az oroszok) azt hiszi, hogy tankjait, repülőit, majd virágesővel fogadja az szabadságáért harcoló líbiai nép. Nem biztos, hogy bedőlnek a hazugságnak. Az arabok sem hülyék, és nem is gyávák. Náluk épp most születik a szabadság, de a jenki markok, már szorítanák a nyakát. Megfojtanák, mielőtt világra jönne. Azt hiszem, nem sikerül. Líbia vajúdik. Nehezen szüli meg a szabadságát, de megszüli, és megvédi. Ott is lesz egy „Csavez”, akit a nép támogat, és tűzön-vízen át megvédelmez. Nem értem, mit keres ott amerikai agresszív haderő, a határaitól, saját területétől több ezer kilométerre.

Ha Amerikát el lehet tompítani, ha az amerikai nép, hagyja magát lenézni, az, az ő dolga. Senki nem fog odamenni, leharcolni az amerikai kormányt. Amerikát viszont nem lehet világszerte exportálni. A világ többi része megvan a saját rendjében. Nem kell a homoszexualitás, a kábítószer, a bankrablás, és semmi, amit onnan, rend címén kaphatunk. Több mint 10 éve, Irakban képtelenek elérni, hogy a nép nyakára ültetett, választott bábkormány meg tudjon állni nélkülük.

Egyetlen harcoló Angol, Amerikai, vagy más csatlós katona, egyetlen másodpercig nincs biztonságban. Egyik sem tudhatja, melyik pillanatban, honnan lövik le, vagy mikor, melyik mellékutcából botlik bele egy öngyilkos merénylő, akinek többet ér, akár egyetlen ellenség elpusztítása, mint a saját élete. Akinek nincs mit veszíteni, mert az életét, sikerült élhetetlenné, reménytelenné tenni, aki a hazájáért harcol, az, a leg elszántabb, leg veszedelmesebb, és leg legyőzhetetlenebb ellenség. Teljesen hiába folyik Iraki, Amerikai, sőt Magyar vér is. Ahogy nő az elkeseredés, reménytelenség és elutasítás, úgy fog a világ egyre veszélyesebbé válni, az elnyomók, és csatlósaik számára. Iraknak sem kell Amerika, ahogy Venezuelának, Afganisztánnak, Vietnamnak, Tunéziának, Egyiptomnak, Líbiának, Jordániának, hogy csak azokat az országokat említsem, ahol egyértelműen megfogalmazódott mostanában, ez az elutasítás. Összességében, mára nyilvánvalóvá vált, hogy a világ népei, nagyon jól megvannak, Amerika „baráti segítsége” nélkül is.

Ez a „baráti segítség” mindenhol, ahol képes a kiteljesedés felé haladni, olyan pusztítást végez, a nép életszínvonalában, amit mi is a bőrünkön érzünk.

Ahelyett, hogy az EU. kivédeni igyekezne ezeket a hatásokat, szolgai módon kiszolgálja a nagytőkét, önállóságától megfosztva, odadobná az európai nemzeteket, az angol-amerikai-izraeli érdekek táptalajául. Erre mond egyre inkább nemet Európa, immár Horvátország is, ettől fog átalakulni a szemlélet. Értelmét veszíti az értéktelen adóságpénz gyűjtése, mert birtroklása sem vásárlóerőt, sem hatalmat nem jelent majd. Előnyeivel, nem lehet majd elkápráztatni a kiraboltakat, e nélkül meg minek. Ha nem lehet, a rongyot rázni, abbamarad a portörlés is, mert azzal csak munka van.

Ez, egyszerűen belátható. Aki mégis rázni fogja, az pedig, egyre komolyabb kockázatot vállal. Ilyen az emberi természet, az igazságérzet.

Béla László

Going full blast in the organization of the empire. Felforgatni all peace,
to fish in troubled be. Dissatisfaction in the Arab world, the CIA also correctly rájátszott. Let the genie in the bottle, but he did not know who will serve as a ghost actually. Now, the Arabs were trying to peacefully put into her neck, similar to what our governments, vazallusokat absolute, but is not sure whether it will go. Be prepared for this eventuality. They went up the inretvenciós, aggressive military area, Libya. Sympathetic lies covered with aggression, proclaims that the cruel dictator against occurs.
In fact, the people want to suppress. He is the great liberating (like our 45-in, the Russians) think that tanks, repülőit then virágesővel asked the Libyan people fighting for freedom. Not sure if you fall for the lie. The Arabs have neither stupid nor cowards. They've just taken the liberty, but the Yankee brand, now push the neck. Choking, would come before birth. I think it fails. Libya is giving birth. Hardly emerges from the freedom, but gives birth, and protects. There also will be a "Csavez", the people who support and fire-water to defend. I do not understand what you are looking for an aggressive U.S. forces there, the borders of their own area of several thousand kilometers.
If America can be moderated if the American people to expose themselves to look down, to his job.
Nobody will go there, leharcolni the U.S. government. America, however, can not be exported worldwide. The rest of the world has its own order. You do not need to homosexuality, drugs, bank robbery, and nothing you there, please contact system. More than 10 years, unable to achieve in Iraq, that the people planted in his neck, an elected puppet government to be able to stand without them.
Fighting only in English, American, or other military satellites in a single second is safe. One can not know which one moment to shoot, or when, a side which could bump into a suicide bomber, who is worth more, even killing a single enemy, as his own life. Who have nothing to lose, because his life was élhetetlenné, be hopeless, who is fighting for his country, is the most resolute, the most dangerous and most legyőzhetetlenebb enemy. Completely in vain in Iraq, America and even Hungarian blood as well. As we grow the despair, hopelessness and rejection, it will become increasingly dangerous world, the oppressors, and their satellites for. Iraq does not need America, as Venezuela, Afghanistan, Vietnam, Tunisia, Egypt, Libya, Jordan, to mention only those countries, where it is now conceived, is the refusal. Overall, it has now become apparent that the people of the world, has a very good, American "friendly assistance" without.
This "friendly assistance" wherever we can move toward the fulfillment, to carry out destruction of people's living standards, what we have in our skin we feel.
Rather than the EU. struggling to fend off these effects, slavishly serve the plutocracy, deprived of any independence, odadobná European nations, the Anglo-American-Israeli interests in breeding. This kind in Europe, says more and more, is now Croatia, this will transform the approach. Lose the sense of worthless adóságpénz collection, because neither birtroklása purchasing power, no power will not. Benefits, will not be able to dazzle their kiraboltakat this without you why. If you are not, shake the cloth, dusting the stops, because it would only work here.
It is easy to see. Who will shake it, and that is, more and more serious risk. Such is human nature, in the sense of justice.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr812707962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása