évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Magunkon röhögünk?

2011.03.04. 09:30 | béla lászló | Szólj hozzá!

Magunkon röhögünk?

  Magunkon röhögünk, ráadásul az ellenfeleinkkel együtt.

Ők kreálják, és adják elénk a témákat, és mi vagyunk olyan jóhiszeműek, (finoman szólva) hogy vevők vagyunk rá.

Csempészik be, a Kárpát-medencébe az amerikai- izraeli szokásokat, a homoszexualitást, a Valentínnapot, az Elvis teret, és egyéb felesleges, vagy pusztító dolgokat. Azt szeretnék, ha már semmi nem emlékeztetné őket arra, hogy ez valamikor Magyarország volt.

  Mindent megpróbálnak megváltoztatni, ami a térség magyarságára emlékeztet.

Így lehetett a Pannon telefontársaságból Telenor, hogy csak a leglátványosabb példát említsem. Semmi bajom Elvis-el, de ez Magyarország. Még mindig az, és az is marad, amíg él egyetlen magyar is, aki hű a hazájához, szülőföldjéhez.

  Meddig viseljük el, a hamvában holt próbálkozásokat, identitásunk eltörlésére?

Meddig toleráljuk, hogy kétséges elmeállapotú verseny-nyalók, Magyarországon sherifet próbálnak kinevezni? Meddig, hogy rangernek próbálják átkeresztelni az erdőkerülőt?

  Sermmi bajom Amerikával, sem mással, ameddig tőlünk 11000 km.-re, de legalább is megfelelő távolságra intézik a saját ügyeiket, és nem próbálnak országokat, nemzeteket lenyelni. A világ emberisége, még nem a kapitalizmus korlátlan műveleti területe, ahol a nagy hal, törvényszerűen lenyeli a kicsit. Aki ezt elfelejtené, nézzen az arab világra, de akár Horvátországra. Senki nem akarja, hogy a mi pénzünkből is értéktelen, amerikai mintájú hitelpénz legyen. Amikor Viktor először lehetőséget kapott, mégis kiadta a nemzet kezéből a nemzet pénzét. Engedte, hogy az IMF. rátelepedjen a magyar pénzre, és bitorolja a Nemzeti Bankot. Amikor egyértelművé vált a spekuláció, nem ő volt hatalmon, így moshatja kezeit. Jutalmul kétharmados többséggel láttuk el, de ennek birtokában sem tesz egy lépést sem, hogy elejét vegye a további fosztogatásnak. A bankoknak, multiknak, a megadóztatása szemfényvesztés. Vesztességeiket rajtunk vasalják be. (340 Ft-os cukor, növekedő hiteldíjak, stb.) A médiatörvény a gumicsont, amivel látványosan neki lehet menni a Magyar Kormánynak, mint ha az annyira a magyarság érdekeit védené.

Nem vesszük észre a színjátékot? Ennyire nem lehetünk sötétek. A jenkik, és társaik, már a spájzban vannak! Ideje megállítani a támogatóikat, mielőtt a konyhát, és a szobát is teljesen kisajátítanák, hogy nekünk, csak a tervezett gyaloghíd alatt maradjon helyünk. Akkor, amikor egy nemzet éhezik, akkor elmebeteg emberek, vagy annál sokkal rosszabbak, gyaloghidat, metrót, autópályát, meg bálnatetemet építenek, a nemzet, kenyérre való pénzéből, és mi hagyjuk. Jó! Hagyjuk! De mit adunk holnapután enni a gyermekeinknek? Honnan szerzünk élelmet magunknak?

  Semmi jelét nem látom, a több száz éves magyar ipar helyreállítására tett kísérleteknek. Ott rohad a Ganz, tele kínai kereskedővel, és milliárdokat költünk vasúti járművekre. Szétverték, a Csepel autógyárat, és csak idegen járművek járnak az útjainkon. Megrendelések híján tönkremegy a Cordatic gumigyár, és a BKV. Nyugatról levetett ócska gumikat vásárol, miközben milliárdokat lopnak el jutalomként, a szemünk láttára. Levetett buszokat vesznek, miközben az Ikarusz, még mindig csipke-Rózsika álmát alussza. Nem érzi a nemzet, hogy homlokon kéne csókolni? Nem jön más herceg, aki megtegye.

  Olyan kevesen lennénk ebben az országban, akik még élni, jövőképet alkotni szeretnénk? Mikor kapunk végre a fejünkhöz? Mikor állítjuk félre azokat, akik a tönkretételünkön dolgoznak. A választásoknál egyértelműen megmondták, mindegy kire szavazunk, csak egyre nem szabad. Akinek ez nem elég világos közlés a tönkretétel mögötti politikai egység megállapítására, annak nincs mit mondani. De! Ezek a honfitársaink, még három millióan sincsenek, de hol a többi?

  Senki nem fogja nekünk kikaparni a tűzből a gesztenyét. Sokkal inkább velünk kapartatják ki, hogy felzabálják előlünk, miután az égett kezünkkel már megfogni sem tudjuk. Lépni kell, vagy éhen veszni.

Kérdés, kinek melyik alternatíva tetszik?

 

Béla László

 

 

 

 

Laugh at ourselves?
  Laugh at ourselves and, moreover, with the opponents.
They kreálják, and give us the issues, and we're in good faith (to say the least) that customers are entitled to do.
Smuggled into the Carpathian Basin in the American-Israeli behavior, homosexuality, the Valentínnapot, the Elvis room, and other unnecessary or destructive things. I want you to have nothing to remind them that it was sometime in Hungary.
  Try to change everything, which reminds of the Hungarians in the region.
Telenor, Pannon was so telefontársaságból that only the most visible examples. Nothing against Elvis, but this is Hungary. Still is and will remain as long as one lives in Hungary, who is loyal to his country, his homeland.
  How long do you wear, the lame-duck attempts to abolish our identity?
How long will we tolerate, it is doubtful mental condition lick racing in Hungary are trying to appoint Sheriff? How long that the Rangers are trying to átkeresztelni ranger?
  Sermmi problem with America, or else, as long as 11 000 Km away from us, or at least addressed the proper distance from their own affairs, and not trying to countries, nations swallow. The world of mankind, not even in the operational area of unrestricted capitalism, where the big fish, inevitably swallow a little bit.
Those who forget this, facing the Arab world, or even Croatia. Nobody wants to have what is worthless pénzünkből of American hitelpénz be. When Victor was first given the opportunity, they released the nation from the hands of the nation's money. Let the IMF. rátelepedjen the Hungarian money, and encroaches on the National Bank. When it became clear to the speculation that he was not in power, so wash your hands. Rewarded with a two-thirds majority, we have seen, but this one does not possess any steps to discourage further looting. The banks, multinationals, the taxation of trickery. Vesztességeiket us into iron. (340 HUF sugar, increasing premiums, etc.). Gumicsont of the Media, which it can go spectacularly by the Hungarian Government, as if the interests of the Hungarians are so protected.
We fail to notice the drama? We can not be so dark. The Yankees, and others, are already in the pantry! Time to stop the supporters before the kitchen and the room is completely kisajátítanák that we just keep our position under the proposed footbridge. When a nation is starving, you insane people or more are far worse, pedestrian subway, highway, bálnatetemet to build a nation of money on bread, and we leave. Good! Leave! But what we give to our children to eat tomorrow? How do we get food for ourselves?
  I do not see any sign of the hundreds of years of attempts to restore the Hungarian industry. There rotting for Ganz, filled with Chinese merchants, and we spend billions on rail vehicles. Smashed, the car manufacturer Csepel, and involve only foreign vehicles on our roads. Nearly destroyed the Cordatic rubber factory orders, and the Public Transport. Buy cheap second-hand tires from the west, while billions are stolen as a reward, before our very eyes. Buses are discarded, while Icarus, lace-Rozsika still dream of sleep. The nation does not feel that I should kiss her forehead? Is not another prince who do.
  We were so few in this country who still live, we would like to create a vision? When you get out of our minds? When I set aside for those who work in the tönkretételünkön. The elections are clearly told, no matter whom they are voting, not only are free. Who is not quite clear to the ruination of communication behind the establishment of political unity, there is nothing to say. But! These are our fellow citizens, are not yet three million people, but where's the rest?
  No one will we kikaparni the fire the chestnuts. Rather kapartatják us out to felzabálják from us after the burned hand is not able to grasp. Need to be taken, or perish from hunger.
Question, whichever option you like it?

Laszlo Bela


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr192709146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása