évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ez röhely?

2011.03.06. 23:26 | béla lászló | 1 komment

Ez már nem röhely!

Ez már nem röhely, ez már szégyen. Szégyen a nemzetekre, a földrészekre, és az egész emberiségre nézve, ami a világ némely részében, közöttük Magyarországon is folyik. A világ, a gonoszság kezébe került. Már nem csak a civil életben találjuk szembe magunkat a gonoszság, a betörés, a lopás, a gyilkosság sokkoló tényével, de már a törvényhozásba is betört a bűnözők hatalma. Akkor, amikor már mindenki tudja, azt, a fizikai ismeretek alapján cáfolhatatlan tényt, hogy szeptember 11.-én, azokat a tornyokat, a bennük lévő emberekkel együtt, irányított robbantások tömegével, a gravitációs gyorsulásnál nagyobb sebességgel rántották le a földre, a hazug propaganda, még mindig nem süllyed el szégyenében. Még mindig, a totális lebukásuk ellenére is, merényletet emlegetnek a tornyok kapcsán. Még ma is láttam olyan filmet a Discaverin, ami ezt sulykolta. Kétségtelenül igazság is van benne. Valóban merénylet volt.

Az amerikai sötét hatalom merénylete, az Amerikai nép ellen. Annak ellenére, hogy lassan a világban minden érdeklődő ember tudja, mégsem nyomozzák ki, és küldik villamosszékbe a felelősöket. Miért? Mert a hatalmat az ő kezükbe adtuk, ők hozzák, és ők is hajtják végre a törvényeket, az emberek ellen. Azt a magatehetetlen , több mint 90 éves magyart, aki egy háborúban, igazul, vagy igaztalanul vádolható néhány ember halálában való felelősségéért, több mint 60 év után is képesek a bosszúállók felkutatni. A Palesztínai vérengzések felelőseit, a Mavi-Marmara gyilkosait, ugyanez az „igazságosztó” csoport, hősként ünnepli, és nem sül le a képük, a hazugság tüzétől.

Hova jutott a világ?

És ez, csak a jéghegy csúcsa, a gazemberség egy tized része, pedig már ez is sokk.

A közelmúltban hallgattam egy rádióműsort, amit rövid idő után ki is kapcsoltam, mert vezettem, és annyira felingerelt, már kezdte elvonni a figyelmemet. A három műsorvezető, azon élcelődött, nagyokat hahotázva, hogy a világ, különböző részein, milyen törvények védik a bűnözőket, a becsületes emberek jogos védekezésétől. Szerintem semmi sem humoros, ami azt támasztja alá, hogy valahol is, a bűnözők kezében van a törvényhozás. Ők azon hahotáztak, miszerint a józan elővigyázatos ember, nem zárhatja be az ablakát, mert ha a szegény betörő, „munka” közben elvágja a kezét az üvegcseréppel, jó eséllyel beperelheti a tulajdonost kártérítésért. Aztán jöttek az élcek. Rendet kell tartani a lakásban, mert ha a betörő elbotlik, lábát töri, az komoly következményekkel jár a károsultra, mármint a betörés áldozatára nézve.

Jó, ha az embereknek van még humora, de ez akkor sem vicces.

Egyáltalában nem az, ha egy-egy dolgot párhuzamba állítunk egymással.

A közelmúlt eseményei közé tartozik, amikor villanyórákat lekapcsolgató gyerekek, (magyar állampolgárok gyermekei), pusztán játékból, agyonvertek egy idős vidéki magyar asszonyt. Máig nem hallani, mi történt aztán. Legvalószínűbb, életkoruk okán felmentik őket. Hol áll meg ez az eset, összehasonlításban azzal, amikor egy tizennégy éves magyar gyermek, az 56-os forradalom eufóriájában, fegyvert fogott, és azzal harcolt nemzete szabadságáért. Később, az ősmagyar hatalom, bebörtönözte ezért. Halálra, nem ítélhették a kora miatt. 18 éves koráig börtönben tartották, a születésnapján halálra ítélték, és másnap hajnalban felakasztották. Ilyen, ha a hatalom és a törvényhozás, bűnözők kezében van. És ezek a bűnözők, ma is érinthetetlenek.

A béla félék, akiknek ezrek vére tapad a kezéhez, röhögve húzzák kiemelt nyugdíjaikat, miközben áldozataik rég elporladtak. Fajtársaik viszont kibányásszák a kivénült csendőrt. Miféle egyensúly, miféle igazság, miféle törvény ez? Valami olyan, amelyik meghurcolja a magyart, ha áramot vezet a harmadik kerítésébe, amitől a tolvaj meghal. Aki ezt kiagyalja, támogatja, vagy értékeli, annak ajánlom szíves figyelmébe, Vas Albert „A patkányok honfoglalása” című, esopusi tanulságokkal bíró novelláját.

https://www.youtube.com/watch?v=vWO_RwCr3Vw

Béla László

 

 

 

This is no longer röhely!
This is no longer röhely, this is a shame. Shame on the nations, the continents and the whole mankind, which in some parts of the world, including Hungary as well.
In the world of evil hands. Not only in the civil life we find ourselves in the face of evil, burglary, theft, a shocking fact of murder, but he also broke into the legislature the power of the criminals. Then, when everyone knows it, knowledge of the physical basis of incontrovertible fact, that on September 11, the towers, the people in them, together with controlled explosions masses, the gravitational acceleration at higher speeds scrambled off the ground, lying propaganda is still not sinking in shame. Still, despite being caught in total, known as the attack in relation to the towers. Even today, I saw a movie on the Discaverin, which is hammering into this. Undoubtedly there is truth in it. Was indeed assassinated.
Dark power of the American attack against the American people. In spite of all the world to see interested people can not investigate, and sent to the electric chair responsible.
Why? Because the power in his hands is given, they are taken, and they have also implemented the law, against the people. It was a helpless, more than 90 years old Hungarian, who is a war, it is true or unjustly accused of some people to death felelősségéért, more than 60 years after the Avengers are able to locate. Those responsible for massacres in Palestine, the Mavi Marmara-killers, the same is the "Enforcer" Group, celebrating its heroes, and not bake it in the screenshots, the lie tüzétől.
Came to the world?
And this is just the tip of the iceberg, a tenth of the rascality, and now it is shock.
Recently, I listened to a radio show, which also turned out after a short time, because I drove, and was so incensed, I began to divert attention. The three presenter's élcelődött, big ones laughing to the world, in different parts of what laws protect the criminals of honest men védekezésétől legitimate. I think nothing is funny, which is supported by the fact that somewhere, the criminals are in the hands of the legislature. They are the hahotáztak that the sober caution people not to close the window, because if the poor burglar, "work" cut off his hand during the üvegcseréppel a good chance the owner to sue him for compensation. Then came the élcek. Regimen should be kept in the house, because if you slip a burglar, breaks his leg, has serious consequences for the victims, I mean for the victims of burglary.
Good, even if people have a sense of humor, but it's not funny.
Not at all, if one thing we paralleled each other.
Recent events include when villanyórákat lekapcsolgató children (children of Hungarian citizens), just play, was beaten to death an elderly woman in rural Hungary. Still can not hear what happened then. Most likely, they are acquitted by reason of age. Where is it this is the case, compared to when a fourteen-year-old Hungarian children, the 56-inch eufóriájában revolution, took up arms and fought with the freedom of nations. Later, the ancient Hungarian power and imprisoned for it. Death, not might, because of the age. Age was 18 years in prison, was sentenced to death on his birthday, and was hanged at dawn the next day. Such, if the power and the legislature, the hands of criminals here. And these criminals are still untouchable.
The bob rays, blood of thousands of people who stick to your hands, pull röhögve nyugdíjaikat priority, while their victims long elporladtak. However, the intraspecific mined kivénült gendarme. What kind of balance, what truth, what is the law? Something which the Hungarians were slandered when the current leads to the third fence, causing the thief to die. Whoever concocted this, supports, or assessment, recommend to your attention, Iron Albert "The Conquest of rats" of esopusi learned judge short story.
https://www.youtube.com/watch?v=vWO_RwCr3Vw
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr92717014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.03.10. 16:28:56

Fontos megjegyezni,hogy nem az egész világon garázdálkodik ez a globális rablóbanda hála a jó istennek :) Vannak országok mint pl. Irán aki már harminc éve valagba rúgta ezeket a mocskos állatokat és azóta szépen nyugodtan élnek hiába is próbálja úgy bemutatni a globális média Iránt mint egy elmaradott fasiszta országot mert ezt már csak az agyhalott zombivá tett globális tv néző idióták veszik be.
A következő mellett se menjünk el miszerint a most forrongó arab világ mindegyikében fogható volt az Aljazeera hírtelevízió! Az arab világ ébredésének egy nagyon fontos elemének gondolom az Aljazeera tv munkáját. Nem csináltak mást csak az igazat mutatták és nem manipuláltak mint a CNN. A globális világ csatát vesztett mert az igazsággal szemben tehetetlennek bizonyultak.
Remélem egyszer lesz hazánkban is Ajazeera mert nagy szükség lenne rá mivel minden médiát kivétel nélkül hazánkban a globalisták cenzúrázzák!!
süti beállítások módosítása