évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az igazság szabaddá tesz

2011.03.10. 17:58 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

A globalizmus súlyos hazugságai.
 A bőrünkön érezzük nap-mint nap, milyen gátlástalanul csapnak be, és kényszerítenek egyfajta, tőlünk elvárt magatartásra, a világ gonosz erői.
Ezek az erők akarják elnyelni a világot. Különböző írásaikból ismerjük a terveiket. Tudjuk, hogy az emberiség 80%-át kipusztítandó, felesleges zabálóként kezelnék. Egyre inkább, kényszerülünk észrevenni, milyen módszeresen közelítik az átlagembert, ehhez az állapothoz.
   Szégyentelenül, szabad versenyről beszélnek, közben monopóliumokat építenek, és minden polgárt, ezeknek a monopóliumoknak a támogatására kényszerítenek, miközben. egyben ki is rabolnak bennünket. Ha valaki konkurens tevékenységbe kezdene, azt előírásaikkal, tilalomfáikkal ellehetetlenítik. Megölik a magyar termelést, önellátást, miközben szándékosan hiányt teremtenek, és csillagászati magasságokba emelik az élelmiszerek árát. (cukorkvóta-cukorár) Olyan intézkedéseket hoznak (EU) amitől az átlag ember, hülyének nézi őket, és csak a szélesebb spektrumban gondolkodók látják meg, milyen előre megfontolt aljas szándékkal pusztítják a világot, és nem csak kis hazánkat, de ezt a legintenzívebben.
   A fedezetlen pénzüktől elszállt emberek, rávesznek bennünket, hogy ezért a pénzért, valódi, megtermelt értékeinket adjuk. Állandó megszorításaikkal, nem csak áruhiányt, de pénzhiányt is előidézve, visszafizethetetlen kölcsönök felvételére kényszerítenek. Magam láttam olyan banki elszámolást, ami szerint az adós, 3 éve 10 milliót vett fel, azóta 6 milliót fizetett vissza, és mai tartozását a bank 10.5 millióban határozta meg, tehát egy félmillióval többet követelnek tőle, a hatmillió visszafizetése ellenére, mint amit egyáltalában kapott. Elképesztő arcátlanság.
Még Európában is vannak olyan államok, az unión belül is, ahol egy ilyen hitelszerződés megkötése bűncselekmény a hitelező részéről, és mint törvénybe ütköző, az aláírásoktól függetlenül, a megfogalmazása pillanatától kezdve érvénytelen.
 Ezért bír nagy fontossággal a világ most alakuló váltásában, ezeknek a lufi-pénz gyáraknak a likvidálása. Ez a mocsokság, a templomos lovagoktól, a mai napig nyomorítja a világot, és apró, helyi retorzióktól eltekintve, soha nem volt igazi nemzeti, és nemzetközi összefogás ellene. Épp itt az ideje!
Nem tűrhetjük a végtelenségig, hogy bármilyen értelmes, értékteremtő tevékenységre alkalmatlan emberek szűk csoportja, markában tartsa az értékteremtő emberiséget, és minden megtermelt értékét elkobozza az értéktelen, csak papíron lévő ábrákért, amit arcátlanul pénznek mer nevezni. A pénz, fémből van, leginkább aranyból, és értékét a súlya határozza meg. Minden más állítás, szemfényvesztő hazugság.
 A most elindult jelentős átalakulások után, ismét ez a helyzet áll majd elő, és a nagy pénz-tolvajok, örömtüzeket gyújthatnak az összeharácsolt papír, és nulla-halmazból, de a melegen kívül, mást nem kaphatnak érte. Nekünk, átlagembereknek csak annyi dolgunk van ezzel, hogy megőrizzük a természetes vetőmagokat, hogy élelmet termelhessünk. Megőrizzük földjeinket, hogy legyen hol termelni, megőrizzük szerszámainkat és üzemeinket, hogy bármit elő tudjunk állítani, és jobb híján, egymással cserekereskedelmet folytatva, semmit ne adjunk, az értéktelen pénzért. A pénzgyárak hamar bezárnak majd, és a pénz-gyárosok hamar éhenhalnak, vagy megtanulnak értéket teremteni, amiért más érték szerezhető.
 Csak rajtunk múlik!
Ha ez a szélsőséges megoldás nem tetszik, lehet ezt lágyabban is kivitelezni.
Itt van pl. Magyarország. Kell egy Magyar gondolkodású új kormány, aki kivisz bennünket a fosztogatók csapdájából. Kilép az unióból, visszaállítja a határokat, és a vámokat. Nem kell a multikat elűzni. Minden behozott árut, olyan kemény vámokkal kell megterhelni, hogy kétszer annyiba kerüljön, mint a hazai termék. Ameddig a multiknak megéri, maradnak. A beszedett gigászi vámokból, nem a megélhetési politikusok, de a magyar termelők zsebét kell kitömni. Nem valutával, semmit érő lufi pénzzel, hanem termék alapú, valóban értékes, saját Magyar Forinttal. Kezdeti időkben, semmit nem szabad külföldre eladni. A hazai tökéletes ellátást kell mindenáron biztosítani. Élelmiszerből, iparcikkből, szolgáltatásokból. Lehet, hogy nem lesz banán, füge, meg egy csomó hasonló, de ezek hiányát jobban elviselhetjük, mint ha a fejünk fölül a fedelet is ellopják.
 De, ha a magyar gazda, elad a magyar piacon 10q terményt, és kap érte 10 000
Ft.-ot, akkor ehhez a számlához, az államtól is kap 20 000-ret, a vámpénzekből, és mindjárt olcsóbb lesz a magyar termék. Nem adót fizet! Támogatást kap!
Ha a multik megunják, eltűnnek. Mi akkor is megélünk, és ha feleslegünk termelődik, olyan olcsón dobhatjuk ki a világpiacra, hogy elsápad a harácsoló banda. Ha így sem veszik meg, akkor a magyar malacok mézeskalácson fognak élni, de mi akkor is jól élünk, és mindenki ebben a hazában.
Ezek a fakultatív alternatívák. Sok van belőlük. Melyiket választjuk, csak rajtunk áll. A jelenlegi szabadrablásnál, bármelyik jobb, és előremutatóbb.
 
Béla László
 
The grave lies of globalism.
  
In our skin we feel day to day, what strikes your inhibitions, and forced into a sort of behavior expected of them, the world's evil forces.
These forces want to absorb the world. Írásaikból know the different plans. We know that 80% of humanity kipusztítandó unnecessary zabálóként treated. More and more, are forced to notice how systematic approach to the everyday people of this state.
   Shamelessly, they speak of free competition, while monopolies are being built, and every citizen, to support such a monopoly on force while. one who rob us. If someone competing in an activity, I specifications, tilalomfáikkal impossible. Kill the Hungarian production, self-sufficiency, while deliberately create a deficit, and astronomical heights raise the prices of foodstuffs. (Sugar-sugar) to take measures (EU), which makes the average person, they look like idiots, and only a broad spectrum of thinkers fail to see how a premeditated intent to destroy the vile world, and not just our little country, but this is the most intense.
   The unsecured pénzüktől people away, convince us that the money so real, we generated values. Megszorításaikkal permanent, not just supply shortages, but also causing a shortage of funds, are forced to borrow visszafizethetetlen.
I saw a bank account, according to which the debtor, 3 years, 10 million were up 6 million has been paid back debts to the bank today and identified 10.5 millions, and therefore require more than a half a million of him, despite the repayment of six million, than I did from . Amazing effrontery.
Even in Europe there are also states within the EU, where such a loan the lender for the conclusion of a crime and, as illegal, regardless of the aláírásoktól, the wording of the moment is invalid.
  Is therefore of great importance in the world is now translating the inaugural, money-yards of these balloons in the liquidation. This mocsokság, the Knights Templar, is still crippled in the world, and small, local retorzióktól apart, never had a true national, and international cooperation against it. It is high time!
Not be tolerated indefinitely, that any meaningful, value-creating activities suitable for a narrow group of people, to keep his hand in the value of humanity, and confiscate all the value produced is worthless, only on paper in ábrákért I boldly dare to call it money. The money is made of metal, especially gold, and the value determined by the weight. All other statements, delusive lie.
  The recently launched after a major transformation, once again, this situation will occur and the big-money thieves, bonfires ignitable összeharácsolt the paper, and zero from the set, but the hot outside, nothing else can get it. Us, just as many ordinary people dealing with this is to preserve the natural seeds to food termelhessünk. Preserve our lands to be where you produce and keep our tools in our plants, anything that we set for, and lack of anything better, bartering with each other continued, do not add anything, money is worthless. The pénzgyárak then quickly closed, and the money-industrialists soon starve to death or learn to create value for having a different value can be obtained.
  Only depends on you!
If this is not like the extremes, this can be also carried out more smoothly.
Here pl. Hungary. To be a Hungarian-minded new government, trap raiders who exports to us. Withdraw from the Union, restore the boundaries and duties. No need to chase away the multinationals. All the imported goods, customs duties shall be charged as hard to be twice as expensive than the domestic product. Worth it as long as the multinationals, will remain. The gigantic collected from customs duties, not of living politicians, but the Hungarian producers must kitömni pockets. Currency is not anything worth money bubble, but the product-based, truly valuable, his Hungarian Forint. Early days, nothing is free to sell abroad. The perfect home care must be ensured at all costs. Food, iparcikkből, services. Maybe it will not be bananas, figs, a bunch of similar, but their lack of a better tolerated, as if our heads at the top of the lid is stolen.
  
But if the Hungarian economy, the Hungarian market to sell the product of 10q, and get her 10 000
Ft-ot, then this account, the state can get 20 000 fatalities, the vámpénzekből, and he will be cheaper for Hungarian products. Do not pay tax! Support will be!
If you get bored with the multinationals, they disappear. What will survive, and if surpluses are produced, cheap to throw it out to the world market, to prey upon the pale band. If it is not taken, then the Hungarian gingerbread pigs will live, but what you can live well, and everyone in this land.
These alternatives are optional.
Many of them. Which do you choose is up to you. The current szabadrablásnál, whichever is better and more proactive.

Laszlo Bela



A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr392728565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása