évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mi a kiszavazás?

2011.03.13. 13:59 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mi a kiszavazás?

A kiszavazás, egy súlyos polgári engedetlenség a háttérhatalommal szemben, amit a hatalmon lévők keményen szankcionálnak, ezért ez a bátrak, és gerincesek sportja. Ez a kétharmadosoktól, valójában nem várható. Ülnek a langyos vízben, felveszik a kis fizetésüket, és lényegében rá se …sznak arra, mire kaptak felhatalmazást a választóiktól. Legalább kintről ez látszik.

   A frakciózás, mint a nemzetekre húzott kényszerzubbony, leglátványosabb, és legeredményesebb eszköze.

  A frakcióalakítás, a frakció fegyelem, a demokratikus hatalomgyakorlás megcsúfolása. Különösen az akkor, ha ezekben a frakciókban, határozott időre megválasztott, szabad mandátummal rendelkező képviselőket tömörítnek, és kötnek gúzsba.

   A demokrácia, a demokratikus népképviselet alapja, hogy egy terület polgárai, önálló, saját döntési joggal rendelkező képviselőket küldenek a törvényhozásba.

Ezek az emberek, függetlenül attól, hogy milyen párt támogatásával, vagy ellenében kerültek a helyükre, megválasztásuk pillanatától kezdve, az őket delegáló terület egész lakosságának véleményét kötelesek képviselni, és a törvényhozásban, a lehető legnagyobb mértékben érvényre juttatni.

Ez a biztosítéka annak, hogy a kormányzásban, egy-egy párt, vagy személy, semmiképp sem juthasson, a nép számára ellenőrizhetetlen, esetleg, a nemzeti érdekekkel szemben intézkedő hatalomhoz.

  Ha egy parlament házszabálya, megengedi a frakció alakítását, sőt, a frakciókat, bármiféle többletjogokkal ruházza fel, tulajdonképpen felülírja a választópolgárok akaratát. Ez esetben teljesen felesleges, több mint háromszáz embert „fegyverben” tartani. Elegendő a létező frakciók vezetője, hiszen az eredmény szempontjából teljesen közömbös, hány ember szavaz. Mindenkinek meg van kötve a keze. Ha egy párt jelöltjei, a választásokon minősített többséget szereztek, voltaképpen a frakciók is feleslegesek. Elegendő a minősített frakcióvezető, és a miniszterelnök. A miniszterelnök tesz egy javaslatot, a frakcióvezető megszavazza, és kész, a totális diktatúra.

   Ez a gyakorlat, a nép által megválasztott képviselőket, még a többségi párt tagjait is, akarat, és vélemény nélküli, dróton rángatott bohócokká degradálja.

Ez, a gondolkodó ember számára közröhej tárgya. A választó polgárokkal, és a megválasztott képviselőkkel szemben, a legsúlyosabb sértés. Erre, az egyetlen karakteres válasz, élni a szabad mandátum jogával. Venni a motyót, kimenni a frakcióból, és a továbbiakban, függetlenként képviselni a saját választókat. Az ilyen kötöttség, véleménynyilvánításukkal, érdekérvényesítésükkel szemben, a legdurvább támadás, és ez nem véletlen. Minden, hatalmon lévő képviselőnek éreznie kell folyamatosan, hogy megbízatását nem a választó polgároknak, hanem a választásokon őt támogató háttérhatalomnak köszönheti. Tudomásul kell vennie, hogy örüljön a havi fi fizetésének, meg annak, amit mellé tud „ügyeskedni”, és ne is akarjon beleszólni a politikába, mert az neki sem engedték meg, ahogy a választó polgároknak sem.

Ez, a frakciófegyelem.

   Ez vezet oda, hogy a kormányzó párt iránti bizalom, minden egyes ciklusban, szinte a nullára erodálódik, így a háttérhatalom minden választásnál szabadon dönthet, akkor éppen melyik vazallus pártot kívánja hatalomba emelni. Nagyon sötétnek, vagy nagyon nyíltan ellenségesnek kell lenni egy pártnak ahhoz, hogy alkalmatlanságát az egyszerű választópolgár is olyan szinten kinyilvánítsa, hogy mint az Szdsz-t, vagy MDF-et, a politika szemétdombjára vesse.

Az ember, Isteni természetében, benne foglaltatik a játékosság. Ez kortól, nemtől, és világnézettől független alkotó elemünk.  Az egészséges ember, szeret játszani. Élvezi a játék izgalmát, szeret nyerni, és nem szeret veszíteni. A  játék még izgalmasabb, ha a sorsom függ tőle. Amikor születik egy elvetemült javaslat arról, hogy a közlekedésben hibázókat csillagászati bírságokkal lehessen gyötörni, mindenki szívesen izgulna azon, vajon megszavaznak e ilyen sarcolást. Esetleg lesz e annyi józanul, emberbarát módon gondolkodó képviselő, akinek a szavazatával meghiúsul a sarc. Ennek a játéknak az izgalmát veszi el a házszabály, és alacsonyítja le az egész nemzetet, a vonalon kívüli, „futottak még” kategóriára. Ez egy gusztustalan, és veszélyes játék, de úgy látszik, a kétharmad nyugalmában kell némi adrenalin. Valamikor, mikor még a foci, nemzeti ügy volt, és nem sunyi pénzbánya, a magyarok is, pártállástól, és világnézettől függetlenül, őszinte odaadással szurkoltak a magyar csapatok eredményeiért. Amióta a cionista globalizmus megszüntette a sportok nemzeti jellegét, és ma már éppen annyi néger játszhat a magyar csapatokban, mint ahány magyar, az afrikaiakban, ez az egységesítő erő megszűnt. A sportok is, a pénzek mocskos küzdőterévé váltak. Megszűnt a nemzeti jelleg, és ezzel együtt, a nép nagy részének érdeklődése is a foci iránt.

Ma már sokkal több szó esik a szurkolók huliganizmusáról, vandalizmusáról, mint a nemzeti csapatok eredményeiről, az ebből táplálkozó nemzeti büszkeségről.

  Az emberek figyelméből, sokkal több jut a politikának. Ebből következik, hogy sokkal inkább átlátják a politika visszásságait, súlyos hazugságait, és egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, a saját érdekérvényesítő képességüknek.

Amit a parlament házszabálya elvesz a frakciókkal, az valószínűleg realizálódni fog a civil kezdeményezésekben, mert a dolgok az egyensúlyra törekszenek.

Valószínűsíthető, hogy ha indul, egy polgári kezdeményezés, valami, tömegeket érintő súlyos érdeksértés ellen, a korábbinál sokkal egységesebben áll a nemzet, saját érdekeinek védelme mögé.

Ez a jövő útja, ami kivezet, kivezethet a nincstelenségből, és kilátástalanságból.

 

Béla László

What is your vote?
In a vote by a major civil disobedience against the background of power by hard-sanctioned by those in power, so this is a brave and vertebrates sport. This 2/3-tól, in fact, is not expected. Sit in warm water, placed on small salaries, and in essence it is not fucked before receiving authorization by the people. At least it seems from the outside.
   The factionalism, as the nations pulled strait-jacket, the most visible and most effective tool.
  A group within the faction discipline, a mockery of the democratic exercise of power. In particular, when these fractions, fixed-elected, mandated representatives to be compressed, and concluded with ropes.
   Democracy, democratic representation is based on an area's citizens, independent, decision-making powers of its own representatives to send to the legislature.
These people, regardless of what party to support, or return to their places were, from the moment of their election, they are delegating the entire population of the area required to represent the views, and in the legislature, to the greatest extent possible to enforce.
This is the assurance that the government, a party or person, by no means escape, for the people of uncontrollable, perhaps, have acted against the interests of national power.
  If parliament is a house rule, permits the formation of factions, and even factions of any additional legal rights, in fact, override the will of the voters. This case is completely unnecessary, more than three hundred people "weapons" to keep. Sufficient head of the existing factions, as the result of totally indifferent to how many people vote.
Everyone's hands are tied. If a party's nominees for the elections by a qualified majority is obtained, the fraction is actually superfluous. Sufficient for a qualified leader, and Prime Minister. The prime minister makes a proposal, the group leader is voted and done, the totalitarian dictatorship.
   This practice, the people's elected representatives are also members of the majority party, will, and without opinion, wire degrades dragged into clowns.
This is a thinking man to public concerns Funny. Selection of the citizens and elected representatives against the worst insult. The opinion nyilvánításukkal, interest
érvényesítésükkel against the most brutal attack, and it's not a coincidence. All Members feel should be continued in power, that does not mandate the selection of citizens, but the background power in elections due to his support. You must be happy that the monthly payment of fiction, it is of what we know next to "organize", and also not wanting to interfere in politics because he is not allowed, as the citizens did not choose.
This is the frakciófegyelem.
   This leads to there, that confidence in the ruling party, in each cycle, eroded almost to zero, so that all elections are free háttérhatalom decide exactly what you want to party vassal power increased. Very dark or very openly hostile to become a party to the inadequacy of a simple level, voters also declare that, as the SZDSZ, or MDF, raise the political garbage hill.
The man, the nature of God, is included in the playfulness. This age, gender, and world nézettől independent elements. A healthy man, he likes to play. Enjoys the thrill of the game, loves to win and do not like to lose. The game even more exciting, if my fate depends on it. When one is born wicked proposal that the traffic fines can be astronomical hibázókat torture, everyone's happy to get excited, whether such sarcolást voted for this. Perhaps this will be enough sober, thoughtful manner representing the philanthropist, who fails to vote in the tribute. This game takes the excitement out of the house rule, and alacsonyítja down the entire nation, the line outside, "yet they ran" category. This is a disgusting and dangerous game, but it seems to be some two-thirds of the tranquility of adrenaline. Someday, when I was a football, was a national issue, and not sneaking pénzbánya, the Hungarians, party affiliation, and regardless of világnézettől and sincere dedication to cheering the achievements of Hungarian troops. Since the Zionist nature of globalism abolished the national sport and is now just as much play in the Negro Hungarian troops, as there are Hungarians, Africans, this is no longer a unifying force. In sports, the money is dirty terévé were struggling. Ceased to be national in character, and with it, the majority of people interested in football for.
Today it is much more to say about the fans huliganizmusáról, vandalizmusáról as the results of the national team, which is fed by national pride.
  
People are listening to a lot more play in the policy. It follows that the policy is more átlátják local administrations, serious lies, and more and more importance on their lobbying ability.
What the Standing Orders of Parliament takes the factions, it's probably going to be realized in the civil initiatives, because they seek to balance the things.
It is likely that if you start a citizens' initiative, something that the masses of severe érdeksértés against a much more integrated than ever to the nation, behind to protect their own interests.
This is the way forward, which leads, lead out of poverty and hopelessness.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr532735687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása