évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Változunk!

2011.03.22. 11:56 | béla lászló | 1 komment

 

Változunk, és nem hátrányunkra.

Aki sokat közlekedik, talán leginkább az veszi észre. Általánosan figyelmesebbek vagyunk. Láthatóan jobban figyelembe vesszük a partnerek érdekeit, szándékait. Míg korábban, az önzés, a szabályok által biztosított jogok kikényszerítése volt a jellemző, ma ez jelentős mértékben átfordult. A magukra, a személyiségük értékére adó emberek, udvariasak. Megdőlni látszik a hamis értékrend, ami szerint az, az értékes ember, aki mindenkin átgázolva érvényesíti saját érdekeit, elhatározását. A korábbi erőszakossággal szemben, egyre gyakrabban tapasztalni, hogy drága, elegáns autókat is Emberek vezetik.

Persze, hogy vannak még ilyenekben „felsőbbrendűek” is, de egyre kevesebben.

Az ezoterikus források, évek óta, de különösen az utóbbi hónapokban, sokat beszélnek arról, hogy saját technológiájukkal támogatják az emberek tudatosságának, szereteten és elfogadáson alapuló gondolkodásának erősödését.

A változások küszöbén álló új világunkban, ez elengedhetetlen követelmény lesz. Nem marad tér az önzésre, a hazugságra, az átverésre. Az emberiségnek erre kell felkészülnie. Jöttek ezek a hírek, és én tamáskodva fogadtam őket.

Nem nagyon hittem a valóságukban, mert nem láttam belőlük semmit realizálódni. Mára ez alapvetően megváltozott. Lépten-nyomon találkozom a jó értelemben vett toleranciával, ami nem a pénzeszsákok pénze miatt, vagy az eltérő irányultságú emberek befolyása miatt, de a józan gondolkodású, átlagemberek, emberi identitásának tudomásulvétele miatt nyilvánul meg.

Ma már a fiatal titánok számára a nyugdíjas is ember. Lassan rádöbbenünk, hogy puszta létünket nekik köszönhetjük. Ha mindazt a kifosztást, ami itt az elmúlt 20 évben megvalósult, a fiatalok munkájából kellett volna finanszírozni, már az egész ország rég éhen veszett volna. Lassan felismerjük, ki a barát, és ki az ellenség, ki harcol értünk, és ki ellenünk.

  Egyre egységesebb az emberek megítélése a különböző politikai csoportok vonatkozásában is. Már sokan látják, nem a retorika a meghatározó. Egyetlen mérlegelhető dolog, mit tesz egy csoportosulás az emberekért, és mit tesz ellenük.

   Az emberiség történetében, el fogunk jutni odáig, hogy egyre kevesebb olyan ország lesz, ahol nemzetellenes kormányok kaphatnak hatalmat. Eljutunk oda, hogy minden nemzet képes lesz, önmaga életét megfelelő mederben biztosítani.

Ismét képes lesz az önálló ellátásra, létezésre, és lerázza magáról a hiányt-gerjesztő, ezzel fosztogató, az embereket sakkban tartó globalista hordákat.

Egyre többen látják át, mennyire irreálisak az Eu. előírásai. Az a 364 000 tonna cukor, amit Magyarország az Eu. kvóta alapján gyárthat, az egy átlagembernek meghatározhatatlanul nagy mennyiség. Mi bajunk lenne vele?

Ha visszaosztjuk ezt a számot 10 millióval, ahányan nagyjából még élünk ebben az országban, aztán a kapott értéket az év 365 napjával, akkor kiderül, hogy egy főre naponta 9,9 dkg. Cukrot engedélyez az Eu. Ez nagyjából 4 kávéskanálnyi.

Hogy ez mennyire nevetséges, azt ők is pontosan tudják. Azt is tudják, hogy a piacon, hiányt akkor csinálhatnak, ha nincs megfelelő hazai termelés.

Így lehetett a cukor árát 160Ft/kg-ról 330Ft/kg-ra emelni egy hét alatt.

   Ennél nyilvánvalóbb fosztogatási forma, még a világon nem született.

Aki ezt a korlátozást elfogadta, az nyilvánvalóan nemzetáruló, és aki eltűri, vagy fenntartja, noha módja (felhetelmezása) lenne megváltoztatni, de nem teszi, az is.

  Ezek a dolgok válnak mindenki számára egyre érthetőbbé, és olvasztják el, a nemzeti zászlóba burkolózó, közben teljes erejükkel a nemzet ellen cselekvő csoportok támogatását.

Béla László

Changes!
Change, and no detriment.
Anyone who travels a lot, perhaps the most notice. We are generally more attentive. Seems to be better taken into account the partners' interests and intentions. While earlier, the selfishness, the enforcement of the rights guaranteed by the rules was typical, now it turned very significant. In themselves, the tax value of the personalities of people, polite. Seems refuted the false values, which according to the precious people who everyone entering it validates their own interests, his decision.
The violent past, it is increasingly more common experience, that it is expensive, elegant cars People also kept.
Sure, there are still things like "superior", but fewer and fewer.
The esoteric sources, for years, but particularly in recent months, talk a lot about their own people's awareness of the technology a support, love and thinking on consolidation.
The changes in the threshold of a new world, it will be an essential requirement. They leave no room for selfishness, the lying, the étverésre. Humankind must be prepared to do so. They came to the news and I thought they creditability.
Valóságukban not really thought of, because I have not seen anything from them be realized.
Today this has changed fundamentally. Everywhere I see the good sense of tolerance, which is not the moneybags of money, or the influence of different people-oriented, but the sober-minded, ordinary people, noting the identity of human reason has been forthcoming.
Today, the young man also retired for the Titans. Slow to realize that we owe our existence to them. If all the looting, which in the past 20 years is achieved, the work of young people should have been funded throughout the country have long since been lost from hunger. Slow to recognize the friend and the enemy who is fighting for us and for him.
  
People are becoming more consistent assessment of the various political groups as well. Many have already seen, the rhetoric is not the determining factor. The only things considered, what makes a group of people, and what makes them.
   The history of mankind, that we will reach the point where it becomes less and less a country where power-national governments receive. We get there, that all nations can be self-sufficient life bed provided.
He will be able to self-care, exist, and shakes off the deficit-generating, this plundering of the people holding globalist hordes at bay.
More and more people to see how unrealistic the EU. requirements. The 364,000 tonnes of sugar by Hungary in the EU. quota basis to manufacture, the average person meghatározhatatlanul a great deal. What could go wrong with it?
Visszaosztjuk If this number is 10 million, roughly as many still live in this country, then the value obtained in the 365 day, it turns out to be 9.9 grams per day. Allow sugar to the EU. This is about 4 tsp.
How this is ridiculous, I know exactly what they were. I also know that the market will deficit do, if you do not have adequate domestic production.
Thus, the sugar could raise the price of 160Ft/kg-ról 330Ft/kg-ra a week.
   More obvious form of looting, the world is not born yet.
Who accepted this limitation, it is manifestly nemzetáruló and who tolerate, or reserves, although how (felhetelmezása) would change, but it does not, it is.
  These things are becoming more and more understandable for everyone, and melted away, wrapped in national flags, while the total strength of the nation to act against the groups.
Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr412761766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.03.22. 17:01:52

Szerintem még nemzetárulónak tekinthető akik ebből hasznot húzva milliárdosok lettek. 2007-ben a fennmaradt négy cukorgyárgyár közül háromra került lakat . Ez nyilvánvaló hazaárulás de hála az állnemzeti forradalmi kormányunknak még szabadlábon osztják az észt nap mint nap !
süti beállítások módosítása