évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Várom a híreket

2011.03.24. 20:43 | béla lászló | Szólj hozzá!

Várom a híreket.

 Amikor a hiszékeny magyarok királyszékbe tették a magyar narancsot, elmondta a főkertész, aki persze nem Pelikán elvtárs, hogy itt a keze nyomán új Magyarország születik majd. Magam is meginogtam a tapasztalataimban, hiszen ez a derék elvtárs volt az is, aki a magyarok lába alól, kihúzta a forint stabilitását, és így a magyarok életszínvonalát az IMF, és a többi fosztogató kezébe adta.

Hogy Magyarországon ismét hatalmat, sőt teljhatalmat kapott, ez a magyarok egy részének meghatározhatatlan mértékű hiszékenysége, hiszen, először a rendszerváltás óta, volt alternatíva is.

 Mindegy! Mi történt az óta?

Én vártam a híreket, hogyan valósul meg az új Magyarország, ahol mindenkinek lesz munkája, tisztességes fizetése, lakása, egy családnak legalább 3 gyermeke, ha már a korábbi ígéretből hiányzott is a négy kereke. Nekem ugyan nem hiányzott, de nem is szavaztam rájuk. Attól még várhattam a híreket, mert hisz az én kormányom is lett ez a csapat, és az én sorsomat is jól kellene irányítania.

A nép szava Isten szava, - ahogy mondani szokás – ha még oly nyomorúságot hoz is arra, aki kimondta.

  Aztán jöttek a hírek is. Én vártam, hogy visszaszerzik egy tollvonással a forint értékmeghatározását, amit korábban elkótyavetyéltek. Jött helyette a bankadó, aztán kisvártatva a banki költségek emelkedése. Jött a multik adója, aztán a 340 Ft-os cukor. Jött a takarékosság, és a bezárt önkormányzati közellátási létesítmények. Rendelők orvoshiány, iskolák fűtéshiány, polgármesteri hivatalok, fűtés és bérhiány miatt, viszont, megalakult a kormányhadsereg, terrorelhárítás címen, hogy összefogdossa azokat a Bil Laden embereket, akik gyávaságból Amerikától idáig futattak. Én egyet sem láttam, de attól még lehetnek. Elégedetlen magyarok, sőt, magyar fideszes szavazók is lehetnek.

Ki ellen kell a hadsereg, az majd elválik. De van egy európai hadsereg is, mint 907-ben a pozsonyi csatában. Pártunk és kormányunk megállapodott velük, hogy ha melegszik a lábuk alatt a talaj, akkor jöhetnek, élessel lőhetnek, gyilkolhatnak, de mindemképp győzniük kell, és a terület, amit meghódítottak, az már nem Magyarország többé. A „nemzeti” kormány! Hogy védi a hazát, és polgárait.

Na szóval, vártam a híreket, és ma is várom, de nem ilyeneket.

 Véletlenül bekerültem, egy hajdani nagyüzembe, a globalista bűncselekmények egyik beszédes helyszínére. A gyárban, ahol korábban sok száz magyar ember kereste, és találta meg családja megélhetését, ma szemét és törmelékhegyek kötött kanyarognak az autók.  Az épületekben gépeknek nyoma sincs, azokon Indiában, valahol gyerekek dolgoznak éhbérért. Itt kisebb cégek raktározzák, és árulják portékáikat. A magyar, meg segélyeken tengődik, és veszi a behozott gyártmányokat. Siralmas látvány, siralmas helyzet.

Úgy átvillant az agyamon, hol a nagy Isten, hogy mindezt nem látja, vagy ha látja, meg is engedi? Hol az igazságos Isten, aki a papjain keresztül üzente a híveknek, hogy a fideszre kell szavazni. Hogy nem csap bele a sistergő menyköve a hazugokba és tolvajokba?

Később megnyugodott a lelkem. Tudom, hogy Isten nem ott van, ahol hazudnak és fosztogatnak. Isten ott áll a becsületesség, az igazság, és az őt megillető tisztelet mögött, nem ahol sokan gondolnák, vagy szeretnék, és malmai lassan, de biztosan őrölnek.

Béla László

I'm waiting for news.
 When I was a gullible king of Hungary, the Hungarian orange chair, said the head gardener, who of course does not Pelican comrade in the hands of a new market that Hungary will be taken. I too shaken to my experiences, because this was a good comrade, who is the Hungarians from under his feet, pulled the stability of the forint, and so the Hungarians living standards of the IMF, and the other raiders handed.
Hungary to power again, and even received a carte blanche, that the Hungarians an unspecified amount of credulity, since the first time since the regime, were alternative.
 
Anyway! What happened since?
I was waiting for news of how development of the new Hungary, where everyone will work, decent wages, housing, child of a family of at least 3, if you've missed the earlier promise of the four wheels. Although I did not miss me, but not voted on them. Expect more from the news, because I believe the government is also one of the team, and my fate is to be well managed.
The people's voice in the word of God - as they say - even if it is to such misery, he stated.
  Then came the news well.
I was waiting to recover a stroke of the pen valuation of the forint, which had wasted away. Was replaced with the bank tax, and then after a moment the increase in bank charges. Was a tax on multinationals, then the 340 HUF sugar. Came to the economy, and public service facilities and municipal closed. Surgery physician shortage, schools lack heating, the mayor's offices, heating and bérhiány due, in turn, formed the government, counter-terrorism at that grabs the Bil Laden's people, who so far from America futattak cowardice. I saw none, but they may still have. Hungarians are dissatisfied, in fact, can also be Hungarian Fidesz voters.
Who shall be against the army, then the divorce. But there is also a European army, as the battle of Bratislava in 907. Our party and our government has agreed with them that if the warming of the soil under their feet, they come in sharp shoot, kill, but must be overcome, and the area that you conquered, that's not Hungary any more. The "national" government! To protect the homeland and its citizens.
Anyway, I waited for news, and today I am still waiting, but not like that.
 I accidentally got into a former industrial units, the talkative one globalist crime scene. The factory, which had hundreds of people were Hungarian, and found his family's livelihood, rubble and garbage mountains today with the cars winding. There is no trace of the buildings, machinery, those in India, children are working somewhere for $ 1 a day. Store in small companies, and sell their wares. In Hungary, the benefits to rub along, and takes the manufacture, import. Lamentable spectacle lamentable situation.
It flashed through my mind, where the great God, that does not fit all, or if you see, you can allow? Where is the justice of God, who sent word to the priests through the faithful, to be voted for Fidesz. That does not tap into the sizzling on my shoulder the liars and thieves?
He later calmed my soul. I know that God is not there, where they lie, and looting. God is there for honesty, truth, and it deserves respect, behind which many people do not realize, or want to mills and slowly but surely grind.
Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr702769111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása