évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Piárban, nagyon jók.

2011.04.04. 01:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

Piárban, nagyon jók.

  Ez a XXI. század legjelentősebb területe. Aki ezt kézben tartja, és jól kezeli, az szinte mindent megtehet. Szerencsére, szinte mindent, de nem mindent.

A hatalmi őrület, ugyan úgy söpri el, a globális ábrándokat, ahogyan elsöpörte a Római birodalmat. Aki nem néz vissza, az nem lát előre sem. Ők visszanéznek, csakhogy, görbe tükörből teszik. Hamis képet kapnak, amit valósnak hisznek.

  Épp ma láttam az egyik, korábban elsősorban tudományos és természetfilmeket mutató csatornájukon, egy filmet, Róma történetéről. Kolosszális volt.

  Kimagasló rátermettséget igényel, a médiában valós információkat úgy közvetíteni, hogy belőlük csak hamis következtetés legyen levonható.

  Ez a film is, minden képzeletet felülmúlt. Egekbe próbálta emelni, a Római Birodalomnak, a világ civilizációjára gyakorolt hatását. Ami római volt benne, az mind civilizált, és fennkölt, ami nem római, az csak barbár volt, a szóhasználatukban. Az alkotók, bizonyára megfeledkeztek arról, vagy talán nem is tudták, hogy Európába, a Hun birodalom összeomlása után, a keleti régiókból a Kárpát-medencébe visszatérő magyarság hozta, a fehérnemű használatát, a kanalat, az instant levest, a díszes ruházatot, a cipőt, és még néhány dolgot, keletről. Nem nyugatról, hangsúlyozom, keletről!

   A minden római tett civilizált, és minden római polgár ember, bárki más, csak barbár lehet, nagyjából akkora hazugság, mint amikor a magyarokat azzal etetik, érjük utol Európát. A római légiók egy kicsit sem voltak barbárok, amikor rárontottak a Hun birodalom területén békésen földet művelő falvakra, tanyákra.

Ők civilizáltan ölték az embereket. Mikor Attila, ezeken a civilizált támadásokon felháborodva Hun seregével kiverte a támadókat, és végül bekerítette Rómát, szűkölve kértek kegyelmet városuknak. A „barbár” Attila, nem dúlta fel a fészküket. Elvonult békével. Engem ez a római szemlélet, ami szerint csak a római volt az ember, és mindenki más barbár, sokkal inkább emlékeztet a talmudra, mint a civilizációra, és ez a szemlélet ma éli fénykorát.

  Akié a pénz, az, az ember, azé a hatalom, az igazság, és a föld minden javai.

Ez, egy súlyos tévedés, hamis értékrend. Pénze bárkinek lehet. Össze lehet rabolni, el lehet szedni a védtelenektől, el lehet adni azt, ami soha sem volt az enyém, és máris van pénzem. Egyáltalán nem számít, hogy egyébként milyen ember vagyok. Intelligenciát, emberi tartást, becsületet, nem lehet rabolni. Azt örökölni, és egy keveset tanulni lehet. Ez! A valódi érték.

   A magyarság, őstörténelmétől hordozza, és örökíti az intelligenciáját. Senkit, soha nem kell utolérnünk. Kiváló terményeink, és termékeink, világszínvonalúak. (Voltak) És lesznek is, mihelyt sikerül lerázni a civilizált nyugat jármát. Nem véletlen a monarchia, nem véletlen Trianon, nem véletlen a második világháború, nem véletlen a szovjet elnyomás, és a mai, globalista daráló sem. A magyarság kemény dió. Meg fogja akasztani a globalista malomköveket is.

  Rómánál indultunk, nézzük hát, mi vetett véget a Római Birodalomnak?

A szorgalmas, békés Itália, önmaga védelmére, létrehozta a kor egyik legerősebb haderejét. Földjükön, ennek biztonsága mögött, békésen zajlott az élet. Az arénákban, civilizáltan ölték egymást a gladiátorok, a fenevadak békésen falták fel az eléjük vetett embereket. Minden a kultúra jegyében zajlott.

Az aréna falain kívül béke honolt. A kulturált vezetők, ráéreztek a hatalom ízére, és terjeszkedni kezdtek. Vesztükre, meghódították Judeát is. Ott, nem követte béke, a hatalom átvételét. Állandó lázadások, folyamatos rendzavarás volt a jellemző. Titusz, majd Vespasianus, úgy döntött, kiirtja a lázadozókat. Ez lett a világ első holokausztja. A birodalom a létével fizetett érte. Az irtás, nem volt teljes. Későbbi császárok, belátták, nem lehet egy népet kiirtani, és megbékéltek,

Sőt, idegeneket fogadtak be római polgárnak. Ráadásul olyanokat, akik pénzt hoztak. Sokat!

  Ezzel a pénzzel, bőkezűen támogatták a politikát. Megjelent vele a korrupció,

elhatalmasodott a prostitúció, divattá vált a homoszexualitás. Nem kellet hozzá két generáció, és a pénzemberek kezébe kerültek a bábok szálai. A birodalom megtapasztalhatta, milyen, amikor a háttérből, felelősséget semmiért nem vállalók irányítják. Bele is bukott. A háttérből irányítás gyakorlata viszont, gyökeret eresztett a hiszékeny, béketűrő emberek társadalmaiba, és a mai napig szívja az életerejüket.

   Emberi döntéssel, nehéz felszámolni, ahogy az ábra mutatja. Most, végre megszülettek az ember feletti döntések is. Az a mérhetetlen önzés, intrika és hatalomvágy, és az ebből fakadó gyűlölködés, messze kihallatszik az univerzumba. Néhány idegen civilizáció szerint, a Föld, ma kibírhatatlan zajforrás, ami minden normális intelligenciát zavar. Minden megfogalmazódó gondolat, nyomot hagy a világon, és ezeket a gondolatokat egyedül az emberiség nem hallja. Minden más civilizáció érzékeli a reménytelenek elkeseredését, a hatalmasok gyűlölködését, a rászedettek csalódását.

Az egész Föld igazságért kiált. Olyan hangosan, amit már a környezetünk nem visel el. Ezért döntötték el, segítenek az embereknek, helyreállítani a földön az igazságot. Úgy legyen!

 

Béla László

Piárban, very good.
  This is the XXI. century, the most important area. Who run it, and well managed, can do almost anything for.
Fortunately, almost everything but not everything.
The frenzy of power, although it sweeps away the global dreams, swept away as the Roman empire. Who do not look back, you do not see any advance. They're back, but the curve is a mirror making. Get a false picture of what true faith.
  Just today I saw one, especially in science and nature films before showing channel, a movie in the history of Rome. Was colossal.
  Outstanding aptitude requires the media to convey real information so that only a false conclusion to be drawn from them.
  This film also surpassed all imagination. Sky trying to raise the Roman Empire, the impact of world civilizations. As Rome was in him, both civilized and noble, which is not Roman, was the only barbarian, the szóhasználatukban. The creators probably forgot about or maybe did not know that in Europe, after the collapse of the Hun Empire, the eastern regions of the Carpathian Basin was returning to the Hungarians, the use of underwear, a spoon, instant soup, fancy clothing, shoes and even a few things from the east. Not the west, emphasize the east!
   The Roman made all civilized people and every citizen of Rome, anyone else, can only be barbaric, about the size of a lie than when fed with the Hungarians, caught up with Europe is achieved.
The Roman legions were not a little barbarians, when they burst onto the territory of the Hun empire peacefully cultivating land in villages and hamlets.
They are civilized people were killed. When Attila Hun appalled by these attacks in a civilized army drove the enemy, and finally encircled Rome, asked for mercy is anxious city. The "barbaric" Attila, not torn up their nests. Passed in peace. I am thinking this is a Roman, which was that only the Roman people, and everyone else is barbaric, but rather points to the Talmud, as a civilization, and this approach is experiencing a golden age.
  He who has the money, the man hath the power of truth, and all the land assets.
This is a serious mistake, a false set of values. Anyone can afford. Can be combined to rob, you can take less, you can sell it, which was never mine, and you'll have money. No matter what kind of person I am anyway. Intelligence, human liberty, honesty, can not rob. He inherited, and a little to learn from. This! The real value.
   The Hungarians, ancient history, bears, and captures the intelligence. Anybody, you never have to catch up. Excellent crops, and our products world class. (There were) and you will have as soon as they manage to shake off the yoke of the civilized West. The monarchy is not a coincidence, Trianon is not a coincidence, not a chance in the second world war, no chance of Soviet repression, and the present, globalist or grinder. The Hungarians tough. It will also hang in the globalist malomköveket.
  Romanian started, we look back, we ended the Roman Empire?
The hard-working, peaceful Italy, to protect itself, has created one of the strongest forces of the age. Their own land, behind the safety of this, life was peaceful. The arenas, civilized gladiators killed each other in the peaceful beasts ate up their confidence in the people before them. The spirit of each culture took place.
Outside the walls of the arena at peace. The civilized leaders, to feel the taste of power, and began to expand. Vesztükre, Judea is conquered. There was not followed by peace, the power of acceptance. Constant rebellions, constant disturbance was typical. Titus and Vespasian, he decided to rebel kills. This has become the world's first holocaust. The existence of the empire paid for it. The clearing was not complete. Later emperors, they saw, not to exterminate a people, and reconciled,
Indeed, aliens admitted as Roman citizens. In addition, people who have money. A lot!
  With this money, generously supported the policy. Appeared to him of corruption,
escalated in prostitution, homosexuality has become fashionable. No need for two generations, into the hands of financiers and the ramifications were the puppets. The empire could experience what, when in the background, I do not take responsibility for anything directed.
Also fell into it. The practice of management background, however, has taken root in the gullible, long-suffering people in societies, and to this day sucked the vitality.
   Human choices, it is difficult to eliminate, as the chart shows. Now, I finally have gotten over the decisions of others as well. The immense selfishness, intrigue and lust for power, and the resulting hatred, kihallatszik far into the universe. Some alien civilization that the Earth is now unbearable noise source, which is all normal intelligence failure. All formulated thought, leaves its mark on the world and the humanity of these ideas alone can not hear. Every other civilization perceives the hopeless bitterness, hatred of the powerful, ab ecsapottak disappointment.
The whole world cries out for justice. So loudly that you are not already wearing out the environment. Therefore decided, helping people, restoring the land to the truth.
So be it!

Laszlo Bela


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr702797711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása