évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hazaszeretet, vagy menekülés?

2011.04.11. 21:03 | béla lászló | Szólj hozzá!

Hazaszeretet, vagy menekülés?

    Ellenőrzik az ország, és nemzetpusztító politika hatékonyságát.

A liberálisok züllesztő, oktatáspusztító törekvései és eredményei, figyelemre méltóak. Minden felelős vonatkozásában megérnék a 20 esztendőt.

A látványosság ellenére, ilyet Magyarországon elképzelni sem tudtam.

Egy budapesti, magyar általános iskolában, megkérdezték a 8.-osokat, ki akar az országban maradni, és ki akar külföldre menni?

Már a kérdés felvetése is megér egy misét. Jól szimbolizálja, milyen lelki terror alatt lehetnek a pedagógusok, de a rá adott felelet, ami igazán megdöbbentő.

A 20 fős osztályból, egyetlen tanuló tervezi itthon az életét. 19 akar külföldre menni.

Ezért , vagy erre neveljük a gyermekeinket, hogy hóhérok elüldözzék őket?

Érezzük ennek a súlyát?

95% megy, 5% marad!

És akik mennének, nem a kisebbséghez tartoznak.

Mivé tették ezt az országot ezek a tűzrevalók(!)?

Hol az inkvizíció ilyenkor? – aki elverné a port a felelősökön. Nem a tanárokon, hanem a nemzetpusztító politikusokon.

Ja? –hogy elmúlt a középkor?

A fenét!

Ehhez képest a középkor inkvizítorai, hamvas arcú szende szüzek voltak. Bár ugyanolyan kegyetlenek és aljasak, de legalább egyenesek voltak.

Ezek! Gusztustalanul hazudnak. Azt hiszik, hogy minden következmények nélkül marad. Megjegyezte a magyarság Bálint nevét, meg az Istvánét is.

Nem csak azét, akit szentté avattak, a másikat is, aki befejezte az oktatás szétverését, szocialista módra.

   Fel kell ébredni végre ennek a nemzetnek!

Rengeteg munkával, végtelen szeretettel felneveljük, és kiképezzük a gyermekeinket azért, hogy idegenben, más nemzetek között, mások csicskájaként dolgozzonak?

Az a szülő, aki büszke arra, hogy a gyermeke külföldön is képes megfelelni, vajon mit akar, vagy gondol?  Itthon, talán nincsen szükség orvosokra, jól képzett mérnökökre, szakmunkásokra? Talán azért, mert bezárták a kórházainkat, szétverték a gyárainkat?  Meg kell nyitni a kórházakat, ujjá kell építeni a gyárainkat, és ki kell rekeszteni a hazaárulókat.

Azt akarjuk, hogy csak azok maradjanak, akiket ma is nekünk kell eltartanunk, mert semmi nem csinálnak, csak bűnözni képesek?

A magyar öregek pedig veb-kamerán nézegessék az unokáikat, valahol a világ másik részében?  Ki fogja eltartani a becsületben megöregedett magyarokat, meg a túlszaporodó kisebbséget?

Jövőt kell teremteni ennek a fiatalságnak. Itthon! Meg kell fordítani ezt az arányt, hogy 95% maradjon és 5 menjen.

Ebbe az ötbe beleférnek a Bálintok, akár magyarok akár sem, meg az Istvánok, akik csak pusztítani képesek. Olyan helyzetet kell teremteni ebben a hazában, ahol az ilyenek számára zárul be minden perspektíva, és a magyar fiatalok számára terem a haza, lehetőségeket.

  Ehhez persze, nem ez a kormány kell, és ezt egyre többen tudják.

El kell távolítani a kiárusítókat, jövőgyilkosokat minden hatalomtól. Talpra kell végre állni, önálló pénzzel, iparral, mezőgazdasággal és politikával.

Ez! A magyar jövő.

Béla László

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr222818592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása