évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A "lépcső"

2011.05.11. 15:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

A „lépcső”

 

  A lépcső, amin  Magyarország kisétálhat abból a veremből, amibe a liberális, globális, privatizációs tolvajlás taszította, sajnálatosan még ma sem létezik.

 Még ma is lefelé megyünk. Most készülnek kilopni az országból ismét egy komplett gyárat, berendezésestől, piacostól, mindenestől. Ez a messze földön ismert Láng gépgyár. És a kormányunk asszisztál hozzá. Máig sem nyilvánosak a privatizációs okmányok, így a kormányok széttárhatják a karjukat, sajnos, az adott vagyon, idegen magántulajdon, így hát, érinthetetlen.

   Nem mondom, hogy drákói szigorral államosítani kéne mindent, amit ilyen- olyan feltételekkel elprivatizáltak, de van ennek egy erkölcsileg és gazdaságilag elfogadható módja. Ha mondjuk valaki 10 millióért „megvett”, egy 50 milliárdos gyárat, át kell számítani az akkori tíz milliót, a legstabilabb valuta akkori árfolyamára, hozzá kell tenni, a „vásárlástól” a mai napig járó banki kamatot, és az így kapott összeget, vissza kell váltani forintra, a mai árfolyamon.

  Ezt a pénzt Forintban vissza kell fizetni a hajdani „vevőnek”. Így nem államosítottuk, hanem visszavásároltuk a gyárat, de kizárt dolog, hogy a hajdan aprópénzért eladott magyar ipart, most csillagászati áron vegyük vissza.

   Szerencsére, a globális kisajátítás által hozott országos elszegényedés, már kinyitotta az emberek szemét. Markáns elutasítást fogalmazott meg, a kifosztott népekben, a privatizációval, globalizmussal szemben. Ez a markáns elutasítás, Európa szerte megnyilvánul, a liberális és a globalizmust kiszolgáló pártok hanyatlásában, és az ellene fellépő jobboldal erősödésében. Az emberek megunták a hazug szólamokat. Azokat nem lehet megenni, sem a gyermeknek oda adni tízóraira. Ez, meg az általános igazságérzet a globalizáció elutasításának rendíthetetlen alapja. Erre lehet építkezni.

   Kizárólag hazai témánál maradva, ez az alap, már Magyarországon is keményen létezik. Itt is erre kell építeni a felemelkedést, de az a bizonyos lépcső, ami ezen az alapon áll, az elkerülhetetlen.

  Ennek a lépcsőnek a kezdő foka, a bankunk, és a pénzünk visszaszerzése.

Ebből a szempontból szerencsésebb helyzetben vagyunk, mint sok más Európai ország, amit már bekebelezett az Euro. Itt, kivételesen előnyt jelent számunkra a globalisták kapzsisága. Kirekesztették Magyarországot az Euro-övezetből, mert így, egyel több pénzszivattyút lehetett működtetni, de megfelelő kormány, megfelelő politikájával, ez most nagy előny lehet. Zökkenő mentesebbé teheti, a globalisták eltávolítását a további kifosztás lehetőségétől. Egyetlen magyar törvény eltörlésével, amivel Viktor odalökte az ország gazdaságát a fosztogatóknak, megteremthető az első lépcsőfok.

2001. évi LVIII. Törvény

(2) Az MNB, valamint döntéshozó szerveinek tagjai e törvényben foglalt feladataik végrehajtása és kötelességeik

teljesítése során függetlenek, nem kérhetnek és nem fogadhatnak el utasításokat az Európai Központi Bankkivételével a Kormánytól, az Európai Unió intézményeitől és szerveitől, tagállamainak kormányaitól vagy bármilyen

más szervtől.

   Ennek a törvénynek a megsemmisítése az első lépcsőfok. Ezzel visszakerül a magyar kormány kezébe, a forint kibocsátásának joga, és árfolyamának szabályozása. Vége egy pénzszivattyúnak, amit az árfolyam spekulációkkal az IMF működtet. Természetesen ez csak az első lépcsőfok, amit számos másiknak kell követnie. Létre kell hozni, a Magyar Hitelbankot, mint állami intézményt. Ez a bank szigorú társadalmi ellenőrzés mellett, nonprofit módon működhetne, elsősorban a magyar forint hitelezésére. A működési költség alig néhány százalék kamatot eredményezne, de hitelt, csak magyar állampolgárnak adhatna.

Helyre kell állítani az élelmiszeripar teljes vertikumát. A hazai cukorgyártás már újraszerveződik, de meg kell teremteni a hazai ipar piacát, és megakadályozni, hogy a Magyar Forint, kiáramolhasson metrószerelvényekre, buszokra, vagonokra, vagy bármire, amit mi száz esztendeje, világszínvonalon előállítani képesek vagyunk. A magyar ipar gazdaságtalanságáról költött mesék, csak a tolvajlás alátámasztására születtek.

Egészen mindegy, hogy a globalisták számára mi gazdaságos, fontos, hogy nekünk mi éri meg. Hazai munkahelyek, Forint vételárak, és kiváló tartós magyar minőség mellett.

Ezt a lépcsőt kell felépíteni, és ha az uniós légkalapács bontogatni kezdi, meg kell törni a tömlőjét. Létre kell hozni a hatékony és elegendő magyar honvédelmet, és meghirdetni az ország semleges státusát, 56 szellemében.

Ezen a lépcsőn tudunk kimászni a veremből.

Nem lesz könnyű, de minden fokkal többet fogunk látni Isten éltető napjából, ami erőt, és energiát ad a további meneteléshez, és a későbbi, immár megfelelő Magyar Kormány támogatásához.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr702895835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása