évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Tűrjük még?

2011.05.14. 18:52 | béla lászló | 1 komment

Meddig tűr még a világ?

Elképesztő, az a hazugsághalmaz, amit a világ arcába tolnak, és a világ, még most is csak ébredezik.

Mikor jön létre végre, az a nemzetközi, világméretű összefogás, ami gátat képes vetni annak a hazugságáradatnak, ami máris megnyomorítja, és hosszútávon elpusztítja az emberiséget. Amikor Hitler hatalma, veszélyt kezdett jelenteni a világ szabadságára, pillanatokon belül, világméretű összefogás alakult, noha ez a veszély, töredéke sem volt annak, amit ma, a globalista világhódítás jelent az emberiség szabadsága, önrendelkezése, túlélése számára. Hogy milyen szinteken és módokon ömlenek a hazugságok, arra ezernyi példa állítható, de álljon itt csak néhány, nemzetközi, vagy éppen kifejezetten magyar.

  Katonai, háborús hazugságok.

Az amerikai politika azzal veregeti a saját vállát, hogy humánus, szabadságpárti, minden intézkedéssel az elnyomottakat támogatja. Az, hogy Izrael napról-napra, hétről-hétre, évről-évre, etnikai tisztogatás okán, vagy terrorizmusra való hivatkozás címén irtja a Palesztineket, láthatóan egy cseppet sem zavarja a két ország barátságát. Madarat tolláról… Összenő, ami összetartozik. Amerika, saját szervezésben, saját polgárai legyilkolásával felrobbant épületeket, hogy ezzel okot teremtsen Irak megtámadására és megszállására. Mindezt, a mai napig, idegen terrorcselekményként próbálja eladni. Ez, egymagában is egy gusztustalan hazugság. és az amerikai nép, inkább hisz a kormányának, mint a tulajdon szemének, noha, amerikai filmelemzés készült annak bizonyítására, hogy az adott tornyok, méretezve voltak repülőgép becsapódások elviselésére.  Attól nem omolhattak volna össze. Látható viszont az irányított robbantások sorozata, amit csak belső hatalom, és semmiképp sem az Alkaida szervezhetett. Adódik viszont az egyidejűség miatt az összefüggés, ha a robbantást nem, akkor a repülőgépeket sem külső, hanem belső terrorizmus szervezte. Annak a több ezer amerikai polgárnak a halála, akinek a tornyokból való menekülését biztonságosság hazugságával megakadályozták, ugyanannak a felelőssége, aki a tornyokat aláaknázta, és felrobbantotta, illetve mindezt elrendelte.

A rengeteg amerikai áldozatnak, azt kellett reprezentálni, milyen veszélyes, és milyen aljas az arab terrorizmus. A dolog visszafelé sült el, mert az értelmes gondolkodó ember számára, a napnál világosabban reprezentálja, milyen veszélyes és aljas a globalista terrorizmus, amikor olyat akar tenni, amit a hatalmát megtestesítő nép, nem akar.

Ezt csak tetézni lehet azzal, hogy az általa, a nép akaratával szemben felállított bábkormány hatalmának fenntartására, vagy bármi más okból, eltűrve a mindennapos fegyveres támadásokat, haderővel megszállva tartja Irakot, és ebbe más nemzetek haderejét is belerángatja. Afganisztánban sem jobb a helyzet, sőt újabban, saját bevallása szerint, Pakisztánban is gondolkodás nélkül beveti a terroregységeit. Ez, szerinte, mindenütt a nép támogatására történik. Líbiában is „támogatja” a nép megmozdulásait. Nem fegyverszállításokkal, amivel valóban segíthetné a népakarat érvényre jutását, hanem a kormánycsapatok, és a diktátor támadásával. Ha egyik helyen erőszakkal tart fent egy kormányt, a nép akarata ellenére, a másikon erőszakkal lép fel egy kormánnyal szemben, akkor mikor hazudik, a népek önrendelkezésének támogatásáról? Amikor velük harcol? Vagy amikor ellenük?

A globális rabló, egyedül a saját érdekeiért hajlandó tenni. Semmi másért.

Azért viszont folyamatosan hazudik, megtéveszt, és ha kell, gyilkol. Abraham Linkoln, James Garfield, William McKiney, John F. Kennedy, a WTC. tornyok áldozatai, de ugyanígy illik ezek közé Nagy Imre, Jörg Haider, Lech Kaczyński és még rengeteg ismert, és ismeretlen áldozat, aki „nem fújja a követ”.

Ez a globalista demokrácia mérlege, megítélésem szerint. És jó azt tudni, hogy ez a hatalom nem csak nyugaton, keleten is létezik, központja azonban az Egyesült Királyságban működik, és nem emberi szándék szerint.

 

Gazdasági, gazdaság stratégiai hazugságok:

  Megmaradva a bőrünkön tapasztalt nyilvánvaló magyar példáknál, a legalapvetőbb hazugság, hogy az állam rossz gazda. Ez, azért vált súlyos hazugsággá, mert a megállapítás nem teljes. A rossz állam rossz gazda.

A becsületes állam, egy nemzet vagyonának legjobb gazdája. A nép által választott, tisztességes és ellenőrizhető, visszaélés esetén azonnal leváltható, és felelősségre vonható vezetők kezében lévő állam, képes a nép kenyerét, mindennapi megélhetését biztosító nagyüzemeket, a legmegfelelőbb módon működtetni, ezzel, az adott ország szükségleteit, nagy biztonsággal, a legolcsóbb, és legmegfelelőbb módon kielégíteni. Erről a globalista hallani sem akar. Hazugságokkal hinti meg a fejeket, azt hazudja, hogy a kapitalista magánüzemek versenye a piacért, és a munkaerőért, majd minden ember számára kedvezőbb életfeltételeket hoz. Közben, az ellátásban mindenütt monopolhelyzetet, a munkaerő piacon munkanélküliséget előidézve, minden korábbi kifosztást maga mögé utasítva fosztja ki az embereket. Monopolizálja a kőolaj, az energia, és a vízellátást, és addig emeli az árakat, ameddig a népharag el nem söpri. Ideje lenne.

 

Élelmiszer ellátás hazugságai:

   Magyarország, aki mindig is élelmiszer-exportáló ország volt, ma tekintélyes százalékban behozatalra szorul. Nem a termőföld romlott el, nem az emberek lustultak el, nem az időjárás vált sivatagossá, de a globális politika ölte meg a termelést. A pusztító szándék. Ma ott tartunk, hogy a multik, két nap alatt, képesek lennének, az élelmiszer ellátásban, komoly nehézségeket okozni.

Ellenőrizhetetlen szabadrabló kormányaink, beléptettek bennünket egy olyan közösségbe, aki felhatalmazva érezte magát arra, hogy a magyarok által termelhető cukormennyiséget, napi négy kávéskanál/ember kvótában határozza meg. Ki adott erre felhatalmazást? Miért nem lépett ki, az adott magyar kormány az EU-ból abban a pillanatban, amikor ezt először, fel merték vetni?

Mert áruló volt! Ma is az minden kormány, aki a magyar érdekeket alárendeli bármi más szempontnak. Élelmiszerbiztonság címén, megfogalmaz az

Unió, különböző előírásokat. Mire ez áthalad a magyarellenes jelenlegi magyar adminisztráción, háromszor lesz teljesíthetetlenebb, mint az eredeti elvárás. Amikor az idegen bérlő, megpermetezi a virágzó repcetábláját méhekre veszélyes szerrel, és millió szám elhullnak a magyar méhészek méhei, az nem kap nagy hangsúlyt, de ha egy magyar méhész mézcsomagolójában, több száz kiló mézben találnak néhány kilót, ami antibiotikumot tartalmaz, azt a méhészt, legalább félmillióra kell büntetni. Egyáltalán! Hogyan kerülhet a mézbe antibiotikum? Újabban az unióban már azzal is permeteznek? Netán abba a néhány kilóba, amit a méhész más méhészettől vásárolt, szándékosan keverték? Azután a „kommandó”, a forrás információja alapján azonnal lecsapott az árura, annak új helyén? Ki tudja? Sok minden megtörténhet. A lényeg, a magyar élelmiszertermelés ellehetetlenítése. Ez, napi rendszerességgel megtörténik, mégsem fáj.

Ha mégis fáj, annyira azért mégsem, hogy ne ilyen kormányokat válasszunk, akinek, a gyilkos Izrael a legjobb barátja, nyakunkra hozná az Euro-zsandárokat, és folytatja az ország gátlástalan kiárusítását.

 

A közegészségügy hazugságai:

 

Gazdaságtalanságra, finanszírozhatatlanságra, pénzhiányra hivatkozva, szétverték, az Európai hírű magyar egészségügyi ellátást. Mindezt, a papucs sarka alatt tartott, vazallus magyar kormányok tevőleges közreműködésével, és húsz éve nincs egy tökös magyar kormány, aki erre nemet mondana.

Éhbéreken tartják, elüldözik a magyar orvosokat, miközben több milliárdot juttatnak holokauszt jóvátételre, sorsukra hagyva betegségükben a magyarokat, akik legalább ugyanannyit szenvedtek, mint bárki, de ők semmit nem kapnak érte honfitársaiktól.

Eközben, a globalista gyógyszeripart kiszolgálandó, megengedik magyar nyelven sugárzó csatornáknak, hogy belebeszéljék reklámokkal, még az egészséges magyar emberekbe is, a különböző, létező, és nem létező nyavalyákat. Aktív partnerek a H1N1 hisztériakeltésben, és milliárdokat juttatnak szükségtelen, később fel sem használt vakcinákért, közpénzből a globalistáknak.

Így pusztítja a globalista internacionalizmus a magyarságot, vagy bármely más nemzetet, amire hatással lehet.

Hazug reklámokkal, és minden létező helyen való adagolással, fluórt visznek be az emberek szervezetébe, ami lassítja az agyműködést, csökkenti az átlátó képességet, mert a globalizmusban, az embereknek nagyon butának kell lenni, nehogy észrevegyék, az ellenük irányuló dolgokat, mert akkor bizony vége az élősködésnek.

  Ezért pusztították le az oktatást.

Pusztították, írom én, de ez nem egy befejezett cselekvés. Folyamatosan keresik, hol és milyen mondvacsinált indokkal lehet tovább pusztítani. Közben, azzal magyarázzák a munkanélküliséget, hogy a magyar munkaerő képzetlen, vagy alulképzett. A legostobább csoport vezetése is tudja, hogy a leginkább megtérülő befektetés, az oktatás. Többszörösen igaz ez, ha egy állam vezetéséről van szó. Egy-egy állam vezetését aligha lehet ostobának nevezni. Ha ennek ellenére egy állam vezetése nem fejleszti az oktatást, sőt ellenkezőleg, a meglévő struktúra lerombolásán „átszervezésén” dolgozik, az, az adott néppel szemben megnyilvánuló erős ellenségességet mutat. Valamikor, a feudalizmus korában, az egyházi méltóságok birtokolták, és titkolták a tudást, hatalmuk megőrzése érdekében. A reneszánsz kezdte általánosabbá tenni, de csak szűkebb körben.

Később a kör egyre szélesebbé vált, és láthatóan, ma ismét a kör szűkítése a cél.

Pénzhiányra hivatkozva zárnak be iskolákat, holott, sokkal inkább tanulóhiány van. Gyermek még csak akadna, de jelentős része, nevelése folytán, nem alkalmas, és nem is hajlandó a tanulásra. A globalizmusnak, ez a helyzet tökéletesen megfelel. A képzetlen, kiszolgáltatott, kiéheztetett, önálló véleményalkotásra képtelen embertömeggel, a vazallus vezetés, képes demokratikusnak álcázni, és megtartani a hatalmát. Ha a szavazati jogot, az eredményes általános iskolai bizonyítvány meglétéhez kötnék, némely politikai irányzat szavazatai, jelentős mértékben visszaesnének.

Ezt, mindenképpen kerülendőnek tartják, ezért a globalizmus, népoktatás ellenes. Ahol képes kisajátítani a hatalmat, ott elképzelhetetlen, amit a nagyapám idézett fel, a magyar alföldről. Az ő idejében, az alföldi tanyavilágban, tanyasi iskolák voltak, akár 8-10 tanuló alsó-tagozatos oktatására, annak ellenére, hogy az ország sokkal szegényebb volt, mint ma.

 

Pénzügyi hazugságok.

   A globalizmus alapja, értékmérője a pénz, vallása a pénz imádata. Ebben a vallásban semmi egyéb érték nem létezik. Nincs erkölcs, nincs becsület, nincs adott szó, csak pénz. A pénz megszerzése, minden erkölcstelenséget felment és megindokol. Ezért vannak a legnagyobb, és legarcátlanabb hazugságok ebben a témában. A pénzben, a gonoszság felfedezte a felhalmozás lehetőségét, a felhalmozásában megérezte a hatalom szagát, amitől megrészegült, és mára elöntötte, és uralma alá készül hajtani a világot. Azok a népek, akik elfogadják az idegen, fedezet nélküli értéktelen pénzt, menthetetlenül szolgaságba, a hamis pénz szolgálatába kerülnek. Azok a nemzetek tudnak mentesülni a gyarmati sortól, akik elutasítják az idegen pénzeket, mert ezzel elutasítják a manipulációk lehetőségét. Az egy-egy államnak nyújtott mai hitelek, a matrixban jegyzett értéktelen nullák. Valójában semmit nem kapnak az emberek, csak terheket.

A nullák viszont értékké válnak, amikor valódi értéket állítunk elő azért, hogy ezeket a semmiket kiváltsuk. Ezzel csak az a baj, hogy a mindenkori munkánk értéke, a bankok tulajdonában jelenik meg, és mi, egyre szegényebbek és kiszolgáltatottabbak leszünk. Egy nemzetnek, akinek terve megmaradni, saját, önálló pénzzel kell rendelkeznie. Semmilyen üzletbe nem szabad bonyolódni a „független” bankokkal, mert ebben a relációban, a független szinonimái, a hazug, tolvaj, csaló, rabló, erre pedig igazán senkinek nincsen szüksége.

Jól megvagyunk nélkülük.

Energetikai hazugságok.

  Végül, de nem utolsó sorban, az energiával kapcsolatos visszaélésekről.

Ebben is monopolhelyzetet kergetnek, és ahol tudnak, alakítanak. Ha sikerül, akár az egekbe is emelhetik az energia árát, és a kiszolgáltatottak semmit sem tehetnek. Magyar vonatkozásokban nagyon nyilvánvaló ez a törekvés.

30 éve akarják, és képesek megakadályozni a nagymarosi vízerőmű megépítését.

Miközben megújuló energiák fontosságáról hablatyolnak, ezt a hatalmas energiamennyiséget tőlünk elszigetelik, okos, de velejéig aljas politikával.

Lehetetlen, hogy a magyarság megfelelési kényszere, puhábbá és sebezhetőbbé tegyen bennünket a szlovákoknál. Senkinek nem kell megfelelnünk. Ha sok ezer éven át képesek voltunk megőrizni a hazánkat, most sem lehetünk rosszabbak.

Nem hozhatunk szégyen büszke elődeinkre. Nem engedhetjük, hogy átlátszó hazugságokkal, semmit érő trükkökkel elűzzenek ősi hazánkból, mert ez a cél.

El kell szakadnunk az idegen pénztől, az adófosztogatóktól, a gyár és föld tolvajoktól. El kell felejteni a hazugságaikat, újjá kell alkotnunk az iparunkat és mezőgazdaságunkat, meg kell szilárdítani, és féltve őrizni a saját pénzünket, hogy a csalók, hozzá ne férjenek többé, és véget ér a szegényedés korszaka.

 

Béla László

 a koment teljes címe:

www.youtube.com/watch?v=HYx5LrSQxtA&feature=related

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr212903776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.05.14. 21:19:57

Érdekes fontos film (hátha még nem láttad) sok mindenre megadja a választ :
www.youtube.com/watch?v=HYx5LrSQxtA&feature=related
süti beállítások módosítása