évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A cion kígyó mérge

2011.05.26. 06:13 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A cion kígyó mérge

 

Ahogyan az egyéb veszélyes kígyófajok mérgét a biokémia elemezni képes, úgy gondolom, a cion kígyó mérge is elemezhető. Azért tartom fontosnak az elemzést, mert, noha írva vagyon, hogy Jézus ismét közénk jön, és a kígyó fejére tapos, de magunk is sokat enyhíthetünk, a nap mint nap minket érő marások fájdalmán, ha ismerjük a méreg összetételét, működési mechanizmusát.

     Az ideológiai méreg.

   Annak ismeretében, hogy a cion kígyó, a világ felét már megmarta, és keserves agóniájában, már csak a megemésztésre vár, nem kell sokat magyarázni azon a tényen, hogy miért lehet tétel, Amerika külpolitikája számára, egy Gyöngyöspatai apró, mini viszály.

  Ez a viszály, az egyik fekély az ország testén, ami a kígyó marását követően, a méreg hatására kialakult. A nemzet, az ország, saját természetes immunrendszere, a maga módján gyógyítaná ezt a fekélyt, de mivel ennek, és a hasonló fekélyeknek a mentén zajlik az ország felemésztése, ezt a fekélyt, mindenképpen fent kell tartani. A fekélyek fenntartásáért felelős vegyület, a kígyó emésztőrendszerében az egyik legfontosabb enzim. Ezt Magyarország esetében antalkerekasztalimusz-gyulaviktoriusz-pinteriádnak azonosították.

Elég nyakatekert elnevezés, de a biokémiában cifrábbak is vannak, mert maguk a vegyületek is bonyolultak, amik az immunrendszerrel szemben, képesek bármilyen feladatot végrehajtani. Az ilyen, és hasonló fagociták, a gazdaszervezet sejtjeibe vírusként betelepülve, azokat alakítják saját képükre, ezért igen nehéz az immunrendszer számára a felismerés. Ráadásul, úgy a méreg enzimjei, mint az immunrendszer antitestei, egyfolytában mutálódnak. Mutációkkal alkalmazkodnak egymás változásához.

A konkrét magyar vonatkozásban, ez hogyan alakul?

Kezdetben van a marás, amikor a testbe bekerül a kimondhatatlan nevű méreg.

Erre reagálva a magyar szervezetben kialakult a Magyar Gárda. Ezt, egyszerű ellenanyaggal, a népviselet betiltással hatástalanították. Erre a gárda mutálódott, és Magyar Nemzeti Gárda néven, más ruhában vette fel ismét a harcot.

Ennek hatására mutálódott a vírus is, és már a közrend fenntartásának „látszatát keltő” tevékenységet üldözi. Végső cél. Hogy ezekben a sejtekben a vírus vegye át az irányítást, vagyis, csak a rendőrséggel kötött megállapodás alapján működhessenek. Ez a meccs, még tart. A kimenetele talán hosszú, de nem kétséges. A folyamat végén, a „sok lúd disznót győz” ősi magyar megállapítás szerint, hagyórcsány-genny formájában, a vizelettel ürül a szervezetből.

  Ez, a hatásmechanizmus, de miben áll maga a méreg?

Az ellentétek létrehozásában, és a végsőkig való kiélezésében. Elsőként kerestetik egy csoport az országban, akinek az átlag IQ-ja alacsonyabb az országra jellemzőnél, így nem jön rá, hogy felhasználják az egész ország ellen, amiben ő maga is létezni képes.

Amikor ezt behatárolták, ezt a csoportot lökik elviselhetetlen szegénységbe, de olyan módszerekkel, hogy annak központi irányított jellege, ne legyen egyértelmű. Eközben célszerű a csoporton kívülieket kirekesztéssel, rasszizmussal folyamatosan vádolni. Így ébreszthető az, az ellentét, ami évszázadokon át rejtve maradt, és ami a kígyó által kiválasztott csoportot, az ország más csoportjainak megtámadására, gyűlöletére indítja.

Ez a méreg lényege, a gyűlölet felszítása, és fenntartása.

Ezt, tovább lehet fokozni, a kiválasztott csoportnak, a többség terhére nyújtott kedvezményekkel, az általa elkövetett bűnök büntetlenségével, és a vele szemben elkövetett bűnök példás megtorlásával …

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr62933334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása