évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A Római típusú Európai Unió

2011.05.31. 12:28 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A római típusú Európai Unió

  Amikor Magyarországot, akkori népellenes kormánya, bedumálta, és be is lökdöste az EU.-ba, azzal etették ezt a jámbor népet, hogy ezzel eljön a szocialista elnyomás után, végre a várva várt kapitalista eldorádó. Mindenki tisztességes munkáért, tisztességes bárt kap majd. Életszínvoalunk eléri, talán meg is haladja az elérhetetlenként, példaként elénk állított nyugati szintet.

   Túl nagyot nem hazudtak. A kapitalizmus berontott, addig védelem alatt álló hazánkba. Legázolta iparunkat, mezőgazdaságunkat, voltaképpen, minden munkahelyünket. Megnőttek az állami vízfejek. Gomba módra szaporodtak az állami hivatalok, akik a szintén gomba módra szaporodó tilalmak végrehajtását, a tilalmak áthágóinak megbüntetését kapták feladatul. Röviden, megjelent a Fasces, a római hatalom vesszőnyalábja, amivel tetőtől talpig, a legkisebbtől a legnagyobbig, végigverték a nemzetet. Persze, ez a hatalom nem fasiszta, csak olyannak látszik. Fasiszta az, akire ők mondják, mondjuk, aki kivédeni akarja a vesszőcsapásokat. Frappánsan fogalmazza ezt meg a magyar közmondás: más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem látó emberről.

   Kudarcra ítélt próbálkozás, ami a nemzetek ellenállásán fog megdőlni. A történelem során, volt már hasonló, római birodalom néven. Felszámolta a történelem. Provinciális, erőszakuralmi rendszere, a nemzetek felszámolásának, az emberek összekeverésének szándéka, szinte minden entitást sértett. Olyan méretű belső ellenállást ébresztett, ami alapjaiban rengette meg, és tette katonailag fenntarthatatlanná a birodalmat, mígnem a történelem kerékbe törte, az agresszivitásáról elhíresült hatalmat.

    Vele szemben alakult, a hun-magyar dizájn.

A Hun birodalom, homlokegyenest más alapokon épült és állt. Benne a római birodalomnál nagyobb számú nemzetiség élte az életét. Háborítatlanul őrizhette szokásjogát, vallását szervezettségét, a hun gyepű, és az íjfeszítő hunok, mindössze, a kószáló fosztogató csapatok támadásaitól védelmezték meg. Senkit nem kényszerítettek lakóhelyének elhagyására, nem lehetetlenítették el a helyben való életét. Ezért kötöttek sorra szövetséget Attilával a különböző uralkodók, és nőt mindig nagyobbra a hun birodalom. A „tagállamok” lakossága szerette a birodalmi haderőt, mert mindig védelmezte, soha sem fosztogatta. Szükség (pl. római légiók támadása) esetén, önként, és örömmel csatlakoztak Attila hadaihoz, hiszen saját nemzetüket, nyugalmukat, identitásukat védelmezték.

  Röviden megfogalmazva, ennek a kérdésnek a kulcsa abban áll, hogy egy adott területen, nemzetben, országban működő állam, szolgálja, vagy fosztogatja, az őt fenntartó embereket. Itt volt a fő ellentét a római és a hun birodalom között.

A lakosság, és a hatalom viszonya, több mint meghatározó. Ahol az állam elhiteti a polgáraival, hogy szolgálja őket, közben kíméletlenül fosztogatja, elnyomja, sanyargatja, kiszolgáltatja, ott a lakosság, az államnak veszedelmes ellenségévé válik. A nép, nem elemez. Ha egy kormány, aki meghatározza az állam viselkedését, tisztességtelen, akkor a nép, az államot tartja tisztességtelennek. Első lépésben a nép, választások útján, megpróbálja a kormányt lecserélni. Ez látható Orbán, vagy Obama győzelmében. Ha a választásokat követően rádöbben, hogy becsapták, akkor az államot, a rendszert akarja elsöpörni. Ezt az áruló kormányok is tudják, és ezért igyekeznek megőrizni az elfogadottságukat. Ebben, fontos szerepet játszik, milyen szinten élnek az emberek. Amerikában, viszonylag könnyű megőrizni a megalapozatlan rajongást, ahol megszállott tömegek őrjöngve tapsolnak az elnöknek, teljesen függetlenül attól, hogy mit tesz. Ennek sajátos okai vannak. Egyik, hogy az amerikai elnök, négy éven át, megkérdőjelezhetetlen diktátor. Az alacsonyabb szinten gondolkodó embereknek, elegendő az a „megtiszteltetés”, hogy láthatják az elnököt, a hatalom szimbólumát, és máris extázisba esnek.

  A másik sajátos körülmény, hogy az amerikai gazdaság, arra van berendezve, hogy a világ nagy részére kiterjesztett pénzügyi provinciáiról, hatalmas mennyiségű gazdasági erőt szív el, amiből sokkal többet engedhet át a saját népének, mint a kisebb európai államok tőkés fosztogatói. Így sokkal kisebb mértékben kell az életszínvonalat leszorítani, mint Európában. Igaz, az elhíresült amerikai szabadság már nyomokban is alig fedezhető fel, de ennek korlátozását, előbb kommunizmussal, ma terrorizmussal való, hamis fenyegetéssel, el lehet fogadtatni az emberekkel. Ennek ellenére, Amerikában is van, egy Nemzeti Gárda, amit arra tartanak válogatott gyilkoló gépekből, hogy szükség esetén „megfegyelmezze” a „renitens” népet. Hogy mi lenne a végkifejlet, ha erre szükség lenne, az talány. Ott van mellette, az állig felfegyverzett, jól kiképzett amerikai hadsereg, amelyik mégis csak az amerikai nép, kevésbé válogatott fiaiból áll. Igaz, az amerikai alkotmány értelmében hazai földön nem bevethető, de kérdéses, hogy az otthonállomásozó alakulatok eltűrnék e, hogy a Nemzeti Gárda, családjaikat lövi halomra. Én nem hiszem. Minden esetre az a tény, hogy a háttérhatalom, terroristatámadásnak álcázva, több ezer amerikaival együtt, gátlástalanul felrobbantotta a tornyait, részben nagy magabiztosságra utal, részben arra, hogy nincs több lap. A háttérhatalom, mindent egy lapra tett fel.

     Magyarországon más a helyzet. Itt nem érkezik máshonnan elszívott pénz, sőt innen szívják ész nélkül. A kormány pedig asszisztál hozzá. Azzal, hogy az egyház is belépett ebbe a kormányba, végleg lerántotta magáról a tisztesség leplét. Ő is asszisztál. Jól láthatók a félelmek. A könyörtelen fosztogatás, az elkeseredettség legszélére sodorja az embereket. Nem ad jövőképet, nem ad jelenbeli lehetőséget. Az a nép, akinek már nincs veszítenivalója, a szipolyozó hatalom számára a legveszedelmesebb. Bármelyik pillanatban robbanhat, és nincsen benne könyörület. Ezt 56 mutatta fel leglátványosabban. Ezt tudják a fosztogatók is.

    Nem véletlen, hogy Viktornak első dolga volt, együttműködési megállapodást kötni Izraellel. Szeretné, ha netán szorulna rajta a nadrág, a hazánkba titkon beszivárgott izraeli fegyveres erőt, a háta mögött tudni. Kevés. Gyorsan meg kellett alakítani a „terrorellenes” különítményt. Viktor, már a rendőrségben sem bízik, csak a zsidókban. Biztos, hogy támogatnák? (Kadhafi)

 

  Az EU.is érzi, hogy a s…gge mily nehéz. Mint a háttérhatalom Európára kiterjesztett végrehajtója, folytatja a kifosztást. Közben Európa szerte, gerjeszti a belső feszültségeket, nemzetiségi ellentéteket, hogy a nép egymást pusztítsa, és ne lépjen fel ellene. Ha mégis, arra az esetre ott, az European Gendarmerie Force. Viktornak azonnal meg kellett kötnie, az ide vonatkozó szerződést, hogy fenyegetettség esetén, ne a szovjet csapatokat kelljen behívni, hisz azok már nincsenek. Ez is kevés. Ha Európa beindul, az Németországtól Görögországig

Portugáliától Ukrajnáig fog terjedni. Kérdés, hova megy akkor az European Gendarmerie Force, és a megalapítói. Sokak szerint az egérlyukba.

   Nem szeretném ezt megérni. Volt már a háttérhatalom gátlástalansága miatt sokmillió értelmetlen gyilkosság, a szándékosan kirobbantott háborúk során. Igaz, abból a felelősök mindig kimaradtak, és ma sem a kirobbantókat, hanem a végrehajtókat hajtják Hágába. Mára összement a világ. Most, biztos nem úsznák meg.

  Akiknek volt elég eszük ahhoz, hogy hülyére vegyék a világ népeit, azoknak kell, hogy legyen annyi, hogy ne akarjanak öngyilkos merénylők lenni. Be kell, hogy lássák, lelepleződtek. Mindenki tudja, ki a bomlasztó ellenség, és nincs hely a földön, ahol el nem érhetnék. Célszerűbb csendben visszavonulni, a rablott vagyonból annyit kimenteni, amivel élni lehet, és véget vetni az erőszakos fosztogatásnak.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr492945768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása