évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Öröm az ürömben

2011.06.02. 08:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Végre valami jó

   Legutóbb azon tudtam örvendezni, hogy újra indulni látszik a hazai cukoripar.

Ezzel a cukorrépa termelés is. Stabilizálódik az ellátás, egyetlen cukorgyárral is nagyobb részt kap a belső forrás, az ellátásban. Ha ész nélkül emelik a cukor árát, mint legutóbb, akkor annak, legalább egy része magyar emberek kezébe kerül. Azt is remélni lehet, hogy ez nem egyedi jelenség, és az új cukorgyár pozitív működése, másokat is hasonló lépésekre indít. Ez elejét veheti, a piaci hisztériakeltésnek, és nem lehet majd egy hét alatt duplájára emelni a cukor árát.

A multik zsarolását is kivédheti, mert bármelyik gyár nyithat raktár-áruházat, ahol a multiktól függetlenül, piaci áron, vagy akár önköltség+haszon áron eladhatja a termékét. Ha netán, a multik, gazdasági erőfölényükkel olyan felvásárlási árat ajánlanak, hogy a gyárnak, ne legyen gazdaságos a lakosság felé forgalmazni, az sem rossz, mert ez a gazdasági erő, gyorsan növeli a gyárak termelékenységét, és emeli a dolgozók fizetését. (normális esetben)

  Most, hasonló kezdeményezést látok kibontakozni a baromfi ágazatban is.

Remélem, nem lesz Bajnai-féle csőd, hiszen a tulajdonosok, maguk a termelők lesznek, és ez az egyetlen garancia, a globális gazemberség kivédésére.

  Remélhetjük, hogy a magyar állam az egyenlő feltételek szellemében, legalább annyira fogja támogatni ezeket a kezdeményezéseket, mint annak idején a multikat. Lesz adómentesség, járulékkedvezmény, meg minden, ami adható.

Ilyen intézkedésekkel lehet az országot talpra állítani, mert sok dolgozó kevés befizetése több, mint kevés dolgozó, magas befizetése.

Tovább a lenini úton! Mondták Rákosiék, amikor a háború után, újra kellett építeni hazánkat a letarolást követően, és minden magyar támogatta, akár egyetértett az ideológiával, akár nem, mert mindenki tudta, a hazáját építi. A globalista pusztítás nagyobb csapás volt az országnak, mint a háborús károk, de ebből is talpra lehet állni, ha a nemzet akarja, és a kormány el nem gáncsolja.

Ma, az ilyen változásokra azt mondhatjuk büszkén, tovább a magyar úton, és minden jó érzésű magyar, minden erejével támogatni fogja a fejlődést.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr942950663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása