évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Fehér Kéményseprők+magánvélemény

2011.06.04. 23:53 | béla lászló | Szólj hozzá!

 FELHÍVÁS!


ELJÖTT AZ IDŐ AZ EGYSÉGES ÖSSZEFOGÁSRA!!!

 

„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége meghirdeti 2011. június 7. naptól kezdődően egy hónapon keresztül folyamatos demonstrációját! A demonstrációt 24 órában a Hősök Terén, háromnyelvű (magyar, angol, német) feliraton hirdetve, hogy a bankok a magyar családok kifosztói, több millió ember otthonának elárverezését kezdeményezik.

 

Addig folytatjuk a demonstrációt a madridi példa alapján, amíg a bankok az egyoldalú szerződésmódosítást nem szüntetik meg és az árfolyamváltozás miatti többletként beszedett összeggel nem számoltatják el a bankokat. Tiltakozunk a Magyarországon történő JOGTALAN, kilakoltatások ellen.

 

Együttműködésben, összefogással állunk a Rendvédelmi szakszervezetek mellé!

 

  

 Magyar Kormány által kezdeményezett „deviza hiteleseket” megsegítő előzetes civil szakmai egyeztetések során írásban is benyújtott megoldási javaslataink figyelmen kívül hagyásával, a Kormány az egész társadalmat érintő törvényi megoldásaikban a bankok mellé állt.

 

„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, az öt pontos javaslatból egyetlen egyet sem tud elfogadni, azok mind a bankok védelmében került kialakításra, ami az adósok további elszegényedését eredményezi. A probléma elodázását vonja maga után, több millió adós, embertelen módszerekkel történt kilakoltatásával. 

 

Véleményünk szerint NE a Magyar Állam vállaljon további anyagi terheket a deviza hitelesek megsegítésére, hanem a pénzügyi válság ideje alatt is tisztességtelenül extraprofitot szerzett, nyereségesen működő bankok adják vissza az összes ügyfélnek, a hazugságokkal, megszerzett, az aláírás napján szerződésben foglalt, THM feletti bevételeiket.

Teljes mértékben kimondható a bankok megtévesztő magatartása, valamint büntetőjogi felelősségük a „deviza alapú” kölcsönszerződések esetén.

A megkötött deviza alapú kölcsönszerződések tisztességtelenek, egyoldalúak, érvénytelenek, (semmisek). Kimondható, hogy a bankvezetők követtek el visszaélést, csalást a hitelezői magatartásukkal megtévesztették a hitelfelvevőket, mely nem csak polgári jogi következményekkel járnak, ha nem büntető jogi következményekkel is.

Melyhez az öt pont elfogadásával asszisztál a Kormány is.

 

 

 

Budapest, 2011. május 30.

 

 

Dabasi Tamás elnök

 

 

www.feherkemeny.com Email cím: info@feherkemeny.com; Telefon: 06-20/ 399-5821

 

Azt írják a Fehér Kéményseprők, hogy a bankok és a lakosság vitájában,

a kormány, a bankok mellé állt.

Én meg azt kérdezném, hány ember él ebben az országban, aki komolyan gondolta, hogy a kormány, egy pillanatra is, a bankokkal helyezkedik szembe?

Ez a kormány, soha sem lett volna kormány, ha az összes liberális szócső, nem egyfolytában mocskolja a kampányban a Jobbikot, ha nem keni rá a saját fasiszta szemléletét, ha a templomokban a jóindulatú nénikéknek nem azt prédikálják a papok, hogy a Fideszre kell szavazni, és a Likud, nem támogatja teljes mellszélességgel.

A fasizmusról általában [szerkesztés]

Jellegét tekintve egyrészt tömegmozgalmat, másrészt a hatalom gyakorlásának sajátos módját jelenti. Jellemző a vezérelv, a polgári demokrácia tagadása, ill. az etatizmus (az állam mindenek felett). A fasizmus kezdetektől szemben állt a szovjet típusú kommunista elképzelésekkel, gazdasági és társadalmi elképzeléseik szerkezetileg mégis nagyban fedik egymást. A fasizmus deklaráltan elutasítja a parlamentarizmust (kommunista megfelelője: élcsapat, KB), az államot helyezi központba (kommunista$megfelelője: Párt), és a gazdaságot korporációkba szervezve építi fel (kommunista megfelelője: államosítás, tervgazdálkodás)” ( Wikipédia)

Jellemző a Wikipédiára, hogy ezt a szócikket a közelmúltban kicserélte. Korábban egy kicsit másképpen definiálta. Ezzel az volt a baj, hogy az a definíció teljes egészében lefedte a „rendszerváltás” óta regnáló magyar,

És az állam megalakulása óta folytatott izraeli politikát.

Ha figyelünk, csak egy kicsit, lazán megállapíthatjuk, hogy az utóbbi tíz évben regnáltak a magyar történekem legfasisztább kormányai. Az hogy egy kormány kommunista, vagy kapitalista alapon fasiszta, semmit nem változtat az emberek elleni bűnein. Fasizmussal méltatlanul vádolt elődeiktől az különbözteti meg őket, hogy ezek, a magyargyűlöletükről hírhedté válva kerülnek majd be a magyar történelembe.

Sajnos, ezt a kormányt is a magyarok egy része választotta.

Régi magyar mondás szerint, „ ki milyen virágot szakít, olyat kell szagolnia”.

Ez a virág, sajnos büdös. Bizonyára a döglegyeket akarja összegyűjteni. Sorakoznak is mögötte rendesen.

Nem is lenne ezzel baj, ha csak annak lenne büdös, aki szakította, de ez mindenkinek büdös! Remélhetően nem kell sokáig szagolnunk, mert a világ, politikai, gazdasági, és ideológiai rohamos átrendeződése, nem sok jövőt jósol ennek a bagázsnak.  (magénvélemény)

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr742957958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása