évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Veszély?

2011.06.04. 13:19 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Valódi veszély? Hisztéria?

   Mai, őszinteségéről nem híres, úgy is mondhatnám, hazugságoktól hemzsegő hazánkban, sokszor nehéz eldönteni, mit, hogyan is értékeljünk. Különösen nehéz ez, nekünk, magyaroknak, az utóbbi néhány évtizedben.

   Korábban egyszerű, mondhatnám sablonosan unalmas volt a világ. Ami a nyomtatott sajtóban, könyvekben napi hírként megjelent, az általában igaz volt. Amikor a tv. elindult az életünkben, apáink szerint, a hírműsorok valós eseményekről tájékoztattak. Dögunalom, ámbár kényelmes állapot volt. Valaki meghallgatta, megnézte a napi híreket, akkor úgy gondolhatta, hogy tájékozott a világ dolgai, eseményei felől.

    Ebben mára sokkal több izgalom, érdekesség van. Aki ma meghallgat, megnéz, egy tíz perces hírműsort, fél napig is gondolkodhat rajta, vajon miről tájékoztatták, mi abból a valós és mivel verték át. Nem, mintha más gondja nem lenne, de miért ne legyen egy-kettővel több.

   Napok óta jönnek a hírek, hogy Németországban, számos halálesetet okozott, egy most felbukkant, eddig ismeretlen, új kolibaktérium. Akár a rémfilmekben, amelyekben a rémület az egyetlen cél, értelem és mondanivaló, ez is kiirthatatlan végzetes kórokozó. Ez emberek, lassan nem mernek zöldséget venni, kész hisztéria ütötte fel a fejét a konyhákban. Teljesen meglepődtem, amikor egy ismerősöm jött Németországból. Kérdem tőle, hogy is áll ott a helyzet ezzel a járvánnyal. Milyen járvánnyal, nézett rám kikerekedett szemmel.

 Ez a vérhas jellegű. –mondom én.

Tőled hallom először –mondja ő.

Én meg az óta töröm a fejemet, qi prod est, kinek állhat érdekében.

Tudom, hogy ötszáz millió alá akarják csökkenteni az emberiség létszámát.

Ezt kőbe vésték az amerikai Stonehenge-be. Tudom, hogy mindenkiről mindent tudni akarnak, ezért mindenkibe kutyacsipet, vagy marha fülszámot szeretnének tenni. Na de így?

   Elhíresztelni a médiában, hogy halálos veszély fenyeget, miközben semmi nem igaz? Vagy igaz, de a legérintettebbeket, a német népet, nem is tájékoztatják? Csak kérdések vannak, válaszok nincsenek.

     Ehet, hogy arra számítanak, hogy a kifosztott magyarok utolsó kis pénzeiket feldobva, sűrű tömött sorokban fognak állni a hatalom csipjéért, ami majd megvédi?

  Először is, nem védi meg semmitől, viszont kiszolgáltatná minden oldalról, akár a mobiltelefon, vagy a nyomjelzős karperec. Mindössze annyi a különbség, a mobilt le lehet tenni, a karperecet le lehet vágni, de a csipet sem letenni, sem levágni nem lehet.

  Másodszor, mit képzel magáról, meg a virtuális hatalmáról az a néhány millió ember, aki a gazemberség húrját tartja a kezében? Mit képzel, meddig nem szakad el a húr, amivel hétmilliárd embert akar bekeríteni, és kettévágni.

  Ez a húr, már nagyon nyúlik. Már elérte a rugalmassági határát, rövidesen elpattan. Akkor, a benne felhalmozott hatalmas energia, ahogyan azt tapasztalatból tudjuk, azokra fog visszacsapni, akik ma húzzák. Őket fogja kettévágni.

Kell ez a világnak?

Kell ez nekik?

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr782956390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása