évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ideje lépni.

2011.06.06. 11:22 | béla lászló | 1 komment

Visszaélés, visszaélés hátán.

     Amit a kommunista éra, a saját túlélése érdekében kénytelen volt fejleszteni, azt a „rendszerváltás” utáni kormányok, mára mind elherdálták, szétlopták elprivatizálták. Hogy miért érzem úgy, hogy szétlopták, nem nehéz átlátni.

A szorgalmas magyar nép munkájából, a háborús lepusztítás után, egy jól prosperáló ország született. Megfelelő, helyenként világszínvonalú iparral, teljes önellátást biztosító mezőgazdasággal, élelmiszeriparral, világszerte első helyen álló közbiztonsággal, és mindenki számára elfogadható, mondjuk élhető életszínvonallal.

  A „demokratikus” kormányok, sorba, ahogy jöttek egymás után, súlyosan visszaélve az emberektől kapott felhatalmazásukkal, kirabolták, vagy a rablóknak kiszolgáltatták hazánkat. Eltűnt a teljes köztulajdonú ipar, a mezőgazdasági, élelmiszeripari létesítmények, és ezek ellenértéke, nem került be a közös kasszába, sőt, még nőtt az államadósság, mindannyiunk közös terhe.

Most ennek indokával gyötörnek bennünket.

Mindez nem egyéb, hivatali hatalommal való súlyos visszaélésnél. Egyetlen magyar választó sem adott ilyen kifosztásra felhatalmazást. Ezt a visszaélés sorozatot képtelenek vagyunk felszámolni. A konkrét értékek eltulajdonításán túl, hitelezéssel fosztogatnak arcátlan módon. Amikor a nálunk működő bankok csődbe mentek, a velük együttműködő Magyar Állam, gyorsan „feltőkésítette” őket a magyar adófizetők pénzéből. Aztán ugyanezt a pénzt, kiadták hitelként uzsorakamatra, a magyar adófizetőknek, és most, ugyanezért a pénzért árverezik a házaikat.

Kolosszális!

Ekkora pofátlanság, még nem volt a világban. És mi, rendre ilyen kormányokat választunk. Ameddig nem volt más, mert minden lehetőség azonos volt, még csak értettem. Eljutott odáig az ország gondolkodó része, hogy életre hívott egy csoportot, aki megállítaná ezt a folyamatot, és mi el hisszük róla, hogy fasiszta.

Nem nézünk oda, ki állítja ezt róla. Arra sem figyelünk, vajon miért mondja, sőt arra sem, hogy mennyivel inkább nevezhető fasisztának az, aki a címkéit másra ragasztja.

  Időközi választásokon, még mindig azt a hatalmat támogatják magyar szavazók, aki a kényszerzubbonyt rájuk köti. El sem tudom képzelni, hogy annak a régiónak ennyire fontos lenne a kifosztás fenntartása. Tán annyival nagyobb náluk a közbiztonság, esetleg toronymagasan felülmúlja az életszínvonaluk a magyar átlagot? Esetleg ilyen mély ponton jár az éleslátása?

Ha már egy hazában, együtt élünk, nem dolgozhatnánk inkább egymásért, és nem mindig másokért?  Akkor is a győzteshez kell tartozni, ha az a torkunkon tartja a kését? Ki fog tőle megvédeni bennünket, ha önmagunkat nem tudjuk?

Talán az Eu. aki egy hét alatt kétszeresére emelte a cukor árát, mert személyenként napi négy kávékanálnyi mennyiségben határozta meg a hazai cukortermelés lehetséges maximumát? Ki véd meg bennünket attól a kormánytól, aki minden rendelkezésével, égbekiáltó bírságaival, mindent akadályozó tiltásaival, a gazdasági halálba kerget bennünket?

Elképesztő a magyarság félrevezethetősége. Kapjunk már a fejünkhöz, mielőtt attól is elválasztanak bennünket.

Béla László 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr742961193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.06.06. 13:48:10

A tékozló fiú is már az állatokkal együtt ette a moslékot amikor eszébe jutott,hogy talán haza kellene menni! Le kellett süllyednie a legmélyebb mocsokba, hogy felismerje,hogy talán lehetne másként is csinálni a dolgokat. "Fel kell kelnünk és el kell indulnunk mindannyiunknak az atyai ház felé, amíg nem késõ!
Biztosak lehetünk abban, hogy az ajtó még nyitva áll, sõt Atyánk elénk jön"
Minél mocskosabbak velünk leigázóink annál rövidebb ideig fog tartani ez a kegyelmi állapot!
süti beállítások módosítása