évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Minden Magyar ott lesz.

2011.06.10. 05:03 | béla lászló | 1 komment

 Válasz egy kommentre.

 

 

"a nép, ekkora hibát még egyszer el nem követ"
… dehogynem, sajnos elég nagy az esély rá. Kicsit megsimogatják a magyar buksiját és szépen beszélnek vele, máris megszavaz mindent. Amit a média felkínál, behipnotizál neki azt beszopja ahogy kell, sajna így megy ez már néhány száz éve csak az eszközök finomodtak. A télen több mint négyszázan fagytak halálra most már kitudja hányadik szerencsétlen lesz öngyilkos a teljes kilátástalanság miatt és ennek dacára még most sem ismerte fel ez a nép, tisztelet a kivételnek ,hogy addig fognak szórakozni vele ameddig hagyja magát.Félek tőle,hogy amikor már a fél országot kisemmizik a jogaitól megfosztják, még akkor sem fog gyanakodni,hogy a legfőbb sírásóink éppen azok akiket 2/3-dal megválasztott, az mszp-re és az lmp-re szavazókról már nem is beszélve! Persze vannak biztató jelek,hogy kezd leesni a tantusz de a változáshoz mindenkire szükség lesz !!

 

Kedves Kommentező!

  Mindenek előtt, köszönöm a kitüntető figyelmet, amivel nyomon követed, néha önmagukat is ismétlő írásaimat. Ez a köszönet, egyben, minden kedves érdeklődőnek is szól. Önmagam mentségére, az esetleges ismétlések miatt, vannak dolgok, melyeket nem lehet elégszer elmondani/leírni, hogy elegendő legyen.

   A konkréten felvetett kérdésre vonatkozóan, minthogy „de a változáshoz mindenkire szükség lesz !!azt mondhatom, és mindenki ott is lesz!

  Ennek az állításnak, igen komoly történeti, történelmi alapja van. Ennek nagyon hosszú a sora. Tudom, szemtelen vállalkozás, de megkísérlem, a lehető legrövidebben összefoglalni ennek főbb pontjait, a teljesség igénye nélkül.

  Az anyagot, egy végtelen nagy, nem anyagban létező, időtlen intelligencia, Isten hozta létre. Az anyag létrehozásával keletkezett a tér, és az idő, mert mindkét fogalom, az anyag következménye. Az idő, ami eltelik az alatt, mialatt az anyagban/anyagon, valami változás megy végbe. A tér maga, ami erre a változásra egyáltalában lehetőséget ad. (pl. A-ból B-be való mozgás)

A Teremtő, vagy Alkotó szándékait és döntéseit, mindig a jó, a szeretet, az alkotás tartósságának célja vezeti. Ha ez másként lenne, az agyag, nem alkothatna egy akkora rendszert, mint az „ismert” univerzum, mert az anyag, megsemmisítené önmagát, ( kozmikus ütközések, szupernóva robbanások, fekete lyukak stb.) és fényként sugárzik szét a térben, hogy ezután maga a tér is megszűnjék.

   Anyagi világunk tehát, a jó, a szeretet, a tökéletesség jegyében létezik és működik. A Teremtő, rossz döntést nem hoz, ezért számára megtapasztalhatatlan a rossz döntések eredménye. Hogy ezeket is megtapasztalhassa, saját intelligenciának parányi részeit szétosztotta, és anyaghoz kapcsolta, hogy azok az anyagi világban is cselekedhessenek, a mindenség megsemmisítésének veszélye nélkül. Így jöttek létre az anyagi civilizációk, amiknek, mentesnek kell lenni a pusztító szándéktól, ezért erős Isteni kontroll alatt állnak. Ez a felállás, még mindig nem adott megfelelő választ a rossz döntések következményeire.

Kellett egy csoport, amin nincs Isteni ellenőrzés, szabadon cselekszik bármit.

Így született, az univerzum porszemén, a Földön, az emberi civilizáció. Bármit megtehet, de tettének következményei, csak a Földön jelennek meg.

    Nagyjából ez, a kozmikus evolúció elmélete.

A Földön ma élő emberiség evolúciója, egy másik hatalmas lépés, emberi mértékkel mérve. Ennek az evolúciónak a következményeit éljük ma.

Amikor a Földön az ember megjelent, a Teremtő, az ember alaptermészetévé, a szépre és jóra való törekvést tette. Ezzel, továbbra is megelőzvén a rossz döntéseket, és azok következményeinek megismerését. (És látá, hogy ez jó.)

Tovább lépve, megengedte, hogy az emberiség soraiban a gonosz is működhessen. Kiválasztott a jó gondolkodás megőrzésére egy csoportot, ezt Isteni védelemben részesítette, minden gonosz csábítással szemben. Ennek a csoportnak a megtizedelt maradványa ma, a jóhiszemű és jó indulatú magyarság.

Itt nyer igazolást a komment néhány jellemző mondata: „Kicsit megsimogatják a magyar buksiját és szépen beszélnek vele, máris megszavaz mindent. Amit a média felkínál, behipnotizál neki azt beszopja ahogy kell, sajna így megy ez már néhány száz éve csak az eszközök finomodtak.”

A gonosz is kiválasztott magának egy csoportot, amely a létezése óta mindent megtesz a magyarság elpusztításáért. Szerencsére eredménytelenül. A magyarság él, létezik, de sokáig nem tette a dolgát. Egy magyar ember eltérítése a jóság és szépség keresésétől és követésétől hatalmas energiát igényel. Mára a gonoszság kezében létrejött ilyen szintű energia. Hiába az Isteni alap-beállítottság, már nem minden magyar tartja magát ehhez.

Közben az emberi tudomány és technika, eljutott azokba a magasságokba, amellyel hatékonyan pusztíthatja a Földet, és már az univerzumba való kilépés határait ostromolja. Ezek az eszközök, és lehetőségek, ma a gonoszság fennhatósága alatt állnak, és szörnyű módon pusztítanak is. A Teremtő, megtapasztalván a pusztítást, most megálljt parancsolt. Nem elpusztítani akarja a gonoszt, csak megszüntetni a pusztításra használt túl-hatalmát. Olyan energiát küld a Földre, ami aktiválja a magyarság tudatalattijában, az eredeti indíttatást, és korlátozza a gonosz cselekvőképességét. Ez már működni kezdett. Látni a világpolitikai trendekben, és a magyar gondolkodásmód változásában.

   Ezért lesz ott egységesen minden magyar, a változások végrehajtásában. A magyarság Istentől kapott feladata, a gonoszság visszaszorítása, és most, lekerült sokunkról a turáni átok, hogy képesek legyünk ennek megfelelni.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr682972230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.06.10. 20:55:17

Úgy legyen, hiszen mi magyarok vagyunk a Mag őrzői !! Remélhetőleg ahogy magunkhoz térünk ugyanolyan ütemben tűnik majd el ez a globális mocsok a világban .
Hiába erősek, ravaszak és erkölcstelenek a globalizált világ urai és kiszolgálóik, azért vannak dolgok amihez ez már kevés, nagyon kevés lesz!
süti beállítások módosítása