évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Vizet lopott az ember???

2011.06.17. 23:20 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Vizet lopott az ember?

  Becsületes emberek számára ez elképzelhetetlen. A víz, mint az emberi élet fenntartásához elengedhetetlen közeg, minden, ember által lakott helyen, megtalálható. Ez az alapvetés azért megkérdőjelezhetetlen, mert ahol nincs víznyerő hely, ott ember, meg nem települ. Akik adott helyen megtelepültek és élnek, rendelkezniük kellett vízadó hellyel.

  Az a megrendítő filmrészlet, amit http://kuruc.info/r/34/80724/  itt láthatunk, súlyos kérdéseket vet fel.

Ki lehet az, az Istentől és embertől elszakadt életforma, csoport, vagy faj, aki aljasságában odáig süllyed, hogy terrorizál egy területet, és ezen belül arra képes, hogy az adott terület lakosságának vízforrását kisajátítja. Olyan helyzetet hoz létre, hogy az élethez elengedhetetlen vizet, lopni legyen kénytelen, akár csak egy ember is.

  A válasz egyszerű!

  Csak az lehet, akinek, akiknek, életük elengedhetetlen része a vérontás, a háború, a rablás másoktól, a csalás, az erőszak és embertelenség.

A másik kérdés!

Hogy lehet egy ilyen helyzetet létrehozni, és egy ilyen eseményt véghezvinni?

  A válasz itt is magától adódik. Aki egy ilyen helyzetet létrehoz, vagy egy ilyen esemény végrehajtásában bármi szerepet vállal, közreműködik, az csak adott kilogrammnyi szerves anyag. Ami ebből a szerves anyagból állatot, netán embert teremthetne, a lélek, az Isteni rész, az ezekből az anyagtömegekből teljes egészében hiányzik. Ezeket a szerves anyagokat is gének alapján építi a természet, csak-hogy ezek a gének, nem korábbi emberi élet jellemzőit hordozzák, hanem attól meghatározhatatlan fokú eltérést oktrojálnak. Azt már el sem képzelem, mi lenne, ha ennek a szerves anyagtömegnek, sikerülne uralma alá hajtani az emberiséget. Szerencsére esélyük sincs rá, mert bár az emberekben él az empátia és a szeretet, azért gondjuk lesz arra, hogy ez az anyag el ne lepje a világot, vagy ha már ellepte, megfelelően biztonságos keretek közé szorítsa, ne lehessen belőlük vörös hatalom, sem vörös iszap.

  A harmadik kérdés, mit lehet tenni ezekkel?

Tekintve, hogy megtévesztésig hasonlítanak az emberekhez, így a vizet ezek sem nélkülözhetik, szembesíteni kell a cselekedetük valóságával. Azon a jó száraz helyen, egy-egy karóhoz kikötni őket, előttük egy-egy vödör vízzel, és két óránként, egy bögrével az ábrázatukba locsolni belőle, ingyen. Két-három napos ilyen kezelés után, az elkobzott fegyvereik visszatartásával, egy élhető, vízzel rendelkező, de bombabiztos kerítéssel ellátott területen összegyűjteni mindegyiket, hogy soha többé, az emberiség ártalmára ne lehessenek. (ezt, ezek gettósításnak hívják, ahol lehet alkalmazzák, de ha velük szemben teszik, az embertelen, szerintük. Mások szerint meg önvédelem.)

  Ezt az emberek tehetnék, de nem teszik, mert képtelenek ekkora aljasságra.

Közel az idő, amikor ez végbemegy, minden emberi beavatkozás nélkül is.

Ezek számára, ha úgy jobban tetszik „szerintük” mindennek ára van, és ez egyedül rájuk igaz, és igaz is lesz. Az emberek sokat tesznek egymásért emberségből, szeretetből, és senkitől semmit nem várnak érte.

Ezek, a saját anyagukért bármit, de az emberekért semmit. Ennek az árát kell megfizetniük, mert az igazság felszínre tör. Ha emberi cselekvésekben képtelen, hát megvalósul ember feletti formában.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr62993868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása