évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még élnek, és aktívak a nemzetek.

2011.06.18. 21:59 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A világ ellenáll a pusztításnak. 

    Minden embernek joga megvédeni a szabadságát. A liberális fajzat, világszerte uszítja a buzikat, forgassák fel a világot, az aberrált magatartásuk reklámozásával. Ennek kampánynak alapjául, világméretű hazugságként, (ahogy az tőlük már természetes) az emberi jogok, a szabadság védelmének hazugságát választották.

Csakhogy!

Azt a legsötétebb ember is tudja, hogy egy ember szabadsága addig terjed, és terjedhet, ameddig az, mások szabadságát nem sérti. Mindenkinek szabadságában áll eldönteni, hogy megőrzi természetes nemi identitását, vagy aberrált fertőzésveszélyes, és valljuk be, az egészséges ember számára, gyomorforgató nemi magatartást folytat. Eddig terjed a buzi szabadsága.

Meg kell vonni a határt, és ezt az emberek egészséges többsége határozottan meg is teszi. Moszkvában, az oroszok, betiltják a ratyibanzájt, de ők sem az igazi okra, hanem az egészségesek jogos elutasításának tiszteletben tartására

hhvatkoznak. Lényegében mindegy. Közömbös, hogy az egészségesek miként védik magukat az AIDS-terjesztő megbillent emberek káros hatásától.

Ilyenek a világ bármely részén előfordulhatnak, mégsem tartanak mindenhol ratyibanzájt. Ugandában például, ahol a buziságot halálbüntetéssel sújtják,

nem lehetne évente ismétlődő ratyibanzájt tartani, mert elfogynának a felvonulók. El sem képzelem, hogy nézne ki ott, egy ilyen buli. Menne a sok aberráltságával hencegő az úton, és az út végén az állami kivégzőosztag várná őket… Brrr. Még a hátam is borsózik az ilyentől. Persze, attól sem kevésbé, ahogyan a „civilizált” országokban, államilag támogatottá tették az aberrációt.

Felháborító, hogy az ellentüntetőket bántalmazza az államok rendőrsége, a buzi reklámozók védelmében.

  Hol lehet az igazság?

Talán a toleráns államok hozzáállásában. Ott, nem kutatják, és nem üldözik a kifordult nemiséget, de a reklámját nem támogatják. Akár még tüntethetnek is, de az állam, karhatalommal nem védelmezi őket. Akinek olyan fontos, kiállhat a döntéséért, de azzal is számolnia kell, hogy a felháborodott szülők, akik nem tudnak megfelelő választ adni, fejlődésben lévő gyermekeiknek arra a kérdésére:

Apa! Az a két bácsi miért csókolózik úgy, mint ha ez egyikük lány lenne?, jobb híján, alaposan elpofozzák őket. Ami jár az jár, de nem mindenütt jut.

   Nincs veszve semmi!

Ameddig világszerte, így Magyarországon is karhatalommal kell védeni a ratyibanzájt, még egészséges a társadalom. Határozottan visszautasítja az ellene irányuló támadást, és rádöbben, hogy az áltata felhatalmazott, és fenntartott állam hátba támadja. Azok az államok, amelyek az őket fenntartó társadalom, ellenségként azonosít, hamarosan felszámolódnak. Minden államnak csak akkor van legitimitása és létjogosultsága, amíg a fenntartó társadalmat támogatja, nem támadja. Nem lehet már sokáig a támogatás hazugsága mögé bújva támadni az embereket. Lassan kinyílik az emberek szeme az igazságra, és ellehetetlenítik, lebontják a hazugságok várait, lefegyverzik az onnan pusztító orvlövészeket. Nem a buzikkal fogják kezdeni.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr132996150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása