évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az Artúr legenda távoli visszhangja.

2011.07.05. 23:45 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A kerekasztal lovagjai Magyarországon.

Az Artúr legendáról nyilván mindenki hallott már. Ő volt az a legendás angol király, aki egyenlőséget teremtett az emberek között, nem fejeztette le a feleségeit, nem mészároltatta seregével a saját népét és általában semmi olyat nem tett, ami elítélendő lehetett volna. Hű lovagok vették körül, akik gondolkodás nélkül életüket adták volna Artúrért, és a középkori demokráciáért.

Uralkodását 496 és 537 közé tippelik, de a kutatások szerint, az írások, csak 1100 körül kezdik említeni. Angliának nagy szüksége volt egy feddhetetlen királyra, a többi között, hát lett. Ha Pap Gábor művészettörténész „Kitalált középkor” című előadását meg nem nézem, talán fel sem merül bennem, a költött sztori lehetősége, de ez nagyon rég volt. Spongyát rá.

   Kései utódok, nagyon megirigyelhették Artur kerek asztalát Magyarországon.

Alakítottak hát egyet. 1989 márciusában. Ez csak a nevében, és a kerekségében egyezett meg a legendabeli kerekasztallal, de szereplői, merőben mások voltak.

  A feddhetetlen Artúr helyett, a fedezetlen pénz ül a trónon, és egyenlőség helyett, égbekiáltó különbséget teremt az alattvalói között. Hű off shore lovagjai, halált megvető bátorsággal harcolnak a mások pénzéért. A király nem is az életük feláldozását kéri tőlük, csak a tisztességüket, lelkiismeretüket, és nemzetüket, amiből születtek, és amiben valamivé lettek. Hogy mivé, ebben nagyon eltérő vélemények léteznek. A nép, az Istenadta nép, még mindig nem látja bennük a vesztét. Még mindig, a radikális állásfoglalástól retteg, noha valódi változást csak ezen keresztül lehet végrehajtani. A fasisztáktól borsódzik a háta, és nem tudja, hogy azok éppen a kerekasztal lovagjai, és úgy verik át, hogy másokra kiabálják, saját fasisztaságukat. Sikerrel.

   Mára, keserű tapasztalatokat szerezhettünk mindannyian, ennek valóságáról, de a kerekasztal lovagjai, meg nem szegnék hűbéri esküjüket, hiszen ez biztosítja főúri életüket, és bűnetlen fosztogatásukat. Aki másoknak hagy nagyot lopni a nemzet vagyonából, az maga is lophat egy kicsit. Ez a busines lényege.

  De túl ezen, elgondolkodtunk e rajta, ha a nemzetet nem, kit szolgálnak ezek a hű off shore lovagok?

   Azokat, akik naponta felszántják az eget?

Igen! Ezt is a pénzkirály teszi. Nézzünk csak fel az égre. Leginkább látunk olyan

„komndenzcsíkokat” amelyek nem tűnnek el pár percen belül, mint a természetesek, hanem egész nap megmaradnak. Ezek nem páracseppek. Ezek nano méretű alumíniumoxid kristályok. Belekeverhetők a repülőgépek sugárhajtóműveinek üzemanyagába, kibírják a robbanótérben uralkodó hőmérsékletet, és nem okoznak kárt a hajtőmúben. Szétterítve az atmoszférában, árnyékolástechnikai, milliárdnyi tükörként működnek. Beleavatkoznak a természetes légköri folyamatokba, viharokat generálnak. Megzavarják a víz természetes körforgását. Csökkentik, a kiszemelt területek terméshozamát, és ezt mind „értünk” teszik. És, még környezetvédelemről mernek beszélni. Mi pedig el hisszük.

    Nem hihetjük el, hogy éppen ők, a környezetért való aggodalmukban tiltják be, a veszélytelen, és korábban eredményes kullancsirtást. Egy frászt! Forróra dörzsölik a tenyerüket, amikor az egészséges életmódot kereső kirándulók, tömegével veszik kínjukban a kullancsriasztókat, és még jobban örülnek, ha ennek ellenére, tömegesen betegszenek meg a kullancsoktól. Ez a legjobb üzletei közé tartozik, a far-maffiának. Nem mellékesen, viszonylag eredményesen pusztítja a „felesleges” embereket. A kerekasztal lovagjai, egytől egyig, ezt a királyt szolgálják. Megy a sárdobálás, egymásra, miközben amikor

„halaszthatatlan közfeladat ellátása” közepette együtt ebédelnek valahol, összeröhögnek a választók feje fölött, és közösen kiabálnak fasisztát arra, aki nem a pénzkirályt szolgálja.

    Megy a porhintés, és a magyarok, még mindig a szemüket törölgetik, sem hogy megnéznék, honnan jön minduntalan, ez a kellemetlen por.

 Most, a korábbi, és mindig az előző vezetés a hibás, az ország sanyarú sorsáért.

Az aktuális vezetés mindig  dübörög, új Magyarországot épít, rendszert vált, meg mindent megtesz, a „népért”, a „nemzetért”.

A műtét mindig sikerül, a nép mindig beszáll, csak kérdés, a beteg meddig bírja.

Magyarország, több mint húsz éve van várólistán. Húsz éve reménykedik, hogy bajára gyógyírt keresnek, de mindig sarlatánokat választ, akik mérgezik gyógyítás helyett. Ha belehal, amire ezek blazíroznak, akkor jön a sarlatán orvos szövege: a műtét sikerült, csak a beteg nem bírta ki.

  Itt is el kell falazni a társadalomtól, áthatolhatatlan fallal az ellenséget, ahogyan Izraelben teszik. Ők adják a példát. mi, miért nem látjuk? Mert antiszemiták vagyunk, meg terroristák és arra kényszerítjük őket, hogy mindenünket ellopják.

Fel kell hagynunk az erőszakkal! Nem kell őket, a hatalom gyakorlására kényszeríteni egyetlen szavazattal sem.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr133043009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása