évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A megváltás?

2011.07.09. 10:41 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Ördögűzés nem pápista módon.

 

        Lassan mindenki számára világos lesz, hogy a világ bankjai, az emberiségen élősködő pénzemberek, miként kerítették be, az életfeltételeket megteremtő, és fenntartó embereket. Megdönthetetlennek vélt hatalmuk birtokában, hogyan tesznek tönkre embereket, településeket, országokat, nemzeteket.  Úgy osztják az észt mindenkinek, mint ha csak nekik lenne.

Már rátették a kezüket az iparra, megnyomorították a „korszerű” állattenyésztéssel, növénytermesztéssel a mezőgazdaságot. Megkísérlik teljes ellenőrzésük alá vonni az élelmiszerellátást, meg akarják kaparintani a termőföldeket. Mindezt azért, mert tudják, hogy a hamis pénzük hatalma, az összeomlás első fázisát mutatja. Hiába találják ki, a legkülönbözőbb jogtalan pénzbehajtási módszereket, égig érő bírságokat, módszeresen az emberekbe dumált felesleges, de utólag nélkülözhetetlenné váló gyógyszereket, a parazita hatalom, minden eresztékében recseg.

     Nem is várható más. Ez az a rendszer, ami önmagát számolja fel. Nyilvánvalóan, mindenki szeretne emberhez méltó életet élni. Ez alapvető okból, sokan keresik a lehetőséget, hogy csatlakozzanak ehhez a körhöz.

Bármennyire is akadályozzák ezt a törekvést, évszázadok óta, egyre szélesedő rétegnek sikerül. Nem az alkotó, szorgalmas rétegnek, hanem az erőszakos, mindenkin gátlástalanul átgázolóknak. Ez a réteg, már támogatja ezt a kifordult rendet, ezért nem lehet apró finomításokkal normális mederbe terelni. Ma, az emberiség helyzetét, már csak gyökeres, idegenül radikális intézkedések képesek megváltoztatni. A pénzhatalom kitalálta már, a szerinte követhető és megvalósítható „új világrendet” a világkormánnyal, az emberekkel szemben megszervezett terrorkülönítményekkel. Ebben a világban, senkinek semmije nem lehet, aki nem részese az élősködésnek. Mindenki csak annyit ehet, amennyit kap, és meg nem szólalhat, mert akkor már terrorista. Nincs is ezzel más baj, csak az, hogy a kirabolt többség, nem akar kitörő örömmel tapsolni hozzá. Nem örülnek az emberek, hogy módszeresen próbálják szétverni a családjaikat. Itt van mindjárt a forradalmár Orbán csodálatos terve. Az, hogy szétverték az ipart, mezőgazdaságot, mindenki megélhetését, egy dolog. A következő lépést Bajnai már nem merte megtenni. Új, forradalmi erő kellett ahhoz, hogy a létezés alapját „közmunkához” egyfajta építőtáborhoz kössék.

Ezzel teljesíthető a gonoszságnak az a régi vágya, hogy aláaknázhassa a családokat. Remélem, odáig már nem jut el a dolog, hogy megfigyelhessük, hogyan hurcolják el a férfiakat, családfőket, pedagógusokat, jól képzett becsületes embereket, a családjuktól távoli közmunkára, miközben az asszonyokat, anyákat, otthon tartják. Az emberi természetből következik, hogy emiatt, megtöbbszöröződik a felbomlott családok, a rossz helyzetbe került gyermekek száma. Úgy intéznék, hogy a széles körre kiterjesztett nyomorúságban, ne szülessenek gyermekek, és a már megszületettek ellátása is gondot jelentsen. Akkor, mint ha kegyet gyakorolnának, napközikbe, kollégiumokba begyűjtik ezeket a gyermekeket, hogy ott, majd jó szolgákat nevelhessenek belőlük. A szerencsétlenné tett szülők, bármilyen fájó szívvel, de oda fogják adni a gyermekeiket, hiszen ott, legalább enni kapnak. Szégyenletes törekvések. Előző írásomban, szembeállítottam az ő vízióikat, egy lehetséges ellentétes vízióval, ami szerint szét kell szórni egy kazallal, a zsarolásra használt pénzükből, hogy ki-ki összesöpörhessen egy zsákkal. Azt oda adhatja a bankoknak, szaladjanak vele. Közben, létre kell hozni a helyi pénzeket, egy-egy adott közösség számára, és kényesen vigyázni arra, hogy soha senkinél ne koncentrálódhasson, ne válhasson hatalommá.

  Szerintem, ez a jövő egyetlen járható útja.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr453052377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása