évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Évekkel az emberek után?

2011.07.09. 00:02 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A cionista ábrándok világa.

Az emberi civilizáció elpusztítására szerveződött, és még ma is próbálkozó háttérhatalom, már filmet is készített, „dicső” működésének következményeiről.

 A „Spektrum” tv, amely a magyarországi megjelenésekor, a természet életének, természetes szépségének bemutatásával szerzett magának közönséget, most megmutatja igazi arcát. Megmutatja, milyen körök pénzelik, milyen szándék húzódik meg, ezeknek a köröknek az intézkedései, működése mögött.

  Világméretű pusztulást vizionál.  X idővel, az emberiség eltűnése után, próbálja meghatározni, az emberi alkotásoknak, általuk feltételezett sorsát. Noha, egyetlen jóérzésű embernek sem jut eszébe, hogy ki kéne irtani a háttérhatalom kézbentartóit, vagy az azt létrehozó, és máig működtető embercsoportot, ők mégis, az emberiség kipusztítását vizionálják. Szeretnék, de abból valószínűleg soha sem esznek. Az a néhány millió élősködő, aki hétmilliárd embernek hadat üzenve, az emberiséget szeretné elpusztítani, valószínűleg alapszinten sem tanult matematikát. A kipusztítás kapcsán, annak a hétmilliárdnak is lesz véleménye, sőt, hatékony intézkedése is, aki ellen a tervek irányulnak. Bár az élősködők kipusztítását, humánus szempontok miatt, legtöbben elvetendőnek tartjuk, az önvédelemhez való jogainkkal, mindannyian tisztában vagyunk. Önmagunk megmentésére, egyetlen út látszik járhatónak, amit a háttérhatalom követ az emberiséggel szemben, a kirekesztés.

Szilárd meggyőződésem, hogy ha a mai parazitákat, az emberiség kirekeszti eddigi lehetőségeikből, felszámolja korrupciós szövedéküket, minden erőszakos irtás nélkül, az életért folytatott valódi versenyben, önmaguktól pusztulnak ki.

Nehéz elképzelnem egy Volstreet-i, vagy más hasonló, soha alkotó munkát nem ismerő, sokad íziglen másokon élősködő embert, ahogyan megtermeli a saját, és családja ellátására szükséges élelmiszert. Nem létező tárgyi tudása, kézügyessége segítségével, előállítja a számára szükséges eszközöket.

Nem! Ezek mindent, csak megvenni képesek, fedezetlen, értéktelen, de csak általuk gyártható, valójában hamis pénzen. A széles tömegek, akik mindent előállítanak, mindenüket oda is adják, ezért a hamis pénzért. Hogy mindezt miért, és hogyan teszik, erről később. Inkább azt nézzük meg, mi indíthatja ezt a

társaságot, a nyílt hadüzenet megfogalmazására, és publikálására.

  Nyilvánvaló, hogy az emberiség kipusztításának szándékát, nagy hiba publikálni. Ezzel, ez a háttérhatalom, a saját sírját ássa. Nem is ásóval, de nagy teljesítményű markolóval, amit ugyan ők, nem képesek előállítani, de meg tudják venni, az alkotásra alkalmas, jóhiszemű emberektől.

Ma már látják, hogy az emberiség, egyre nagyobb százalékban látja át, és utasítja el az élősködést. Nem igazán népszerűek a bankok, a gyilkos háborúk, vagy az embereket orvul gyilkoló, laboratóriumokban kitenyésztett rezisztens kórokozók. A lassú éhhalálra ítélt tömegek, már nem megfélemlíthetők. Nincs mit elvenni tőlük, és nem kerülhetnek rosszabb helyzetbe, ezért elkezdenek, ember módjárta gondolkodni, és elvetik az eléjük tárt hamis képet. Hiába az amerikai börtönök megalázó bánásmódjáról terjesztett filmtömegek, az emberek már nem félnek. A részegség miatt letartóztatott amerikai, már nem fél. Immunissá vált. Akár megalapozottan, akár megalapozatlanul tartóztatják le, tudja, hogy előbb utóbb szabadon kell engedniük, és akkor ismét jön az utcákon való céltalan bóklászás, az éhezés, a lopás, a betörés, ami bizonytalanabb, és veszélyesebb az elnyomók börtöneinél.

  Valamivel, az emberekben valós félelmet kell (!) gerjeszteni, mert egyedül a félelem az, ami egy maroknyi parazita, sok ezer ember fölötti hatalmát biztosítani képes. Nem véletlenül volt a kommunista üldözés, nem véletlen ma, a terrorista üldözés. Ezeket a vádakat bármikor, bárhol, bárkire kilehet mondani,

és hamis, vagy csúsztatott, esetleg kreált bizonyítékokkal, meg lehet erősíteni.

Meddig tart, egy feltartóztatott autó átkutatásának színjátéka közben, egy pici csomagot elővarázsolni a „mellényzsebből”, hogy a vezető, vagy az utasok, vád alá kerülhessenek. Semeddig.

   Korábban, ez elképzelhetetlen volt, de mára mindenki tudja, hogy a hatalom emberei, a számukra kellemetlen embereket, vagy merényletekkel, „balesetekkel”, vagy ilyen hamis eljárásokkal távolítják el. Zsebükben a karhatalom, a nyomozó hatóság, és a bíróságok. Még mindig olyan hatalmasnak érzik magukat, hogy mindezt meg merjék tenni, de már ettől sem félünk eléggé.

Ezért vizionálják a teljes, és kivédhetetlen pusztulást. Ez lehetetlen, ezért már ettől sem félünk. Elvész a félelem, nem lesz üzemanyaga a gonoszságnak, így a motorja önmagától leáll.

Nézzük meg az ellentétes események lehetőségét. Vizionáljunk mi is egy keveset. Mi lenne a parazitákkal, ha mondjuk, a fosztogatott és nyomorba kényszerített emberek egy-egy csoportja, hirtelen akcióval megszerezné a pénznyomdáikat, és teljes kapacitással nyomva a „pénzüket” azt helikopterről,  valószínűtlen mennyiségben szórná az emberek által lakott helyekre. Aki „pénzt” hamisít, azt ők kergetik, szerintük azt csak nekik szabad. Az a hamisító, aki a maga hasznára hamisít, nem jelent számukra valódi veszélyt. Aki megszerzi a nyomdájukat, és általuk értékesnek hirdetett pénzzel szórja tele a világot, az jelenti számukra a játszma végét. Nincs értelmes ember, aki bármilyen produktumát (még azt is beleértve) odaadná, pár színes papírdarabért, amikor az utcáról, több zsákkal söpörhet össze. Nincs olyan lökött, aki ugyanezért bárkit korlátozna, bántalmazna, vagy megölne. Hamar vége lenne a rettegett hatalomnak. A hatalmasságok számára, nem az elkendőzhető nemi erőszak, de az éhezés, a nélkülözés és a gondolkodás maradna. Ezért próbálják az embereket minden lehető módon megfélemlíteni, és félelemben tartani.

Ezzel remélik fenntartani a hamis pénz uralmát, egyre sikertelenebbül.

Egy kis ideig, még próbálkozhatnak, de a vég, feltartóztathatatlanul közeledik.

  Isten, megszánta az emberek szenvedését, és segít megszabadítani az emberiséget a parazitáitól, és az isteni megbocsátás okán, még mindig létező, sőt egyre szaporodó, hazug, hamis prófétáitól. Tudom, a türelem nagyon fogytán már, de ezt a kicsit, már csak kibírjuk valahogy. Az események megfelelő irányban haladnak.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr213051896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása