évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A Viktor nem buta…

2011.07.27. 23:49 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A Viktor nem buta…

   Amikor egy ország kormányfőjéről van szó, ez általában jó hír szokott lenni,

Most is, nekünk is, jó hír lehetne, ha a mondatot nem így kéne folytatni, …hanem iszonyúan gonosz.

Miért is kellene ezt a mondatot így folytatni?

Hogyan is lehetne másként!

Aki tudja nagyon jól, hogy a legrosszabbat teszi, amit tehet, és ennek ellenére teszi, az nem buta, hanem gonosz. Valószínűleg kéjes öröme telik abban, hogyan baltázik ki az emberekkel, akik miniszterelnököt csináltak belőle.

Miből gondolom, hogy pontosan tudatában van annak, amit csinál?

A minap egy vidéki beszédében kifejtette: csak az, az állam lehet erős és hatékony, amely mögött ott van a nép, az állampolgárok támogatása.

Ez maradéktalanul igaz is, de érdemes a dolgot, kicsit tovább gondolni.

Árpád fejedelem mögött, szívvel-lélekkel ott állt az egész magyar nemzet, és meg is tudta védeni a hazát az egyesült európai haderő, a Német-Római császárság, százezer fös, a magyarság kiirtására kivezényelt pusztító hadától negyvenezer magyarral 907-ben a pozsonyi csatában.

Viktor, most, képtelen megvédeni az országot, az Európai Unió által támogatott, néhány ezer, a magyarok kifosztással való kiirtásán dolgozó, és nem is fegyverrel támadó, bujkáló erejétől. Ahhoz egy erős állam kellene, nem olyanok, mint amilyenek az elmúlt húsz évben Magyarországon regnáltak. Sajnos, egyik mögött sem állt ott a nép.

Miután megválasztotta a vezérkart, mindig rádöbbent, hogy ismét becsapták.

Tény, hogy a nép, nem lehet az állam ellensége, de ha az állam a nép ellensége, a nép soha sem lesz az ellenség támogatója. Ezt Viktor urunk is jól tudja. Ezért kellett a nép pénzén a terrorkülönítmény. Soha ebben az országban még nem volt ellenségesebb állam, mint épp ma. Korábban sokan sokat loptak, de a magyarok függetlenségét, bankját nem más adta oda az ellenségnek. Most visszatért, hogy befejezze a művét, és az óvatlan magyarok hagyták teljhatalommal felruházni. Most tobzódik az árulásban. Már nincs mit ellopni, hát a nép jogát, és szabadságának, lehetőségeinek maradékát vette célba. Biztosan jól megfizetik érte. Megtámadta az intézményeket, a munkavállalókat, a gazdálkodókat, az eladósodottakat, az autósokat, a kerékpárosokat, és a hajléktalanokat. Hamarabb felsorolható, kit nem. Bántatlanul fosztogathatnak a bankok, a közművek privatizálói, és a teljhatalmú végrehajtók.

Teremtett munkahelyet?

Néhányat.

Egyre másra hozza létre a vízfejű hivatalokat, feltöltve, a csókos „állampolgárokkal”jó fizetésben az adózók pénzéből. Ezekben semmi mást nem gyártanak, csak aktákat, amelyek alapján a védtelen állampolgár bőrét bírsággal, büntetéssel, botrányosan nyúzzák le. Senki nincs biztonságban. Egyetlen család sem tudhatja, meddig lesz kenyere, és alig valamennyi, meddig lesz lakása.

Csoda hát, ha a nép nem támogatja.

Visszavette a bankot, amit eladott a sátánnak?

Nem!

Visszavette a pénzkibocsátás jogát, amit szintén ő adott el?

Nem!

Izraelben rengeteg munka, jó fizetés ígéretével csábítják Magyarországra a fiatal bevándorlókat, miközben a magyarok, munkanélküliségtől szenvednek.

Támogatja ezt a betelepítést?

Igen!

Megpróbálja nemzeti köntösbe öltöztetni az ország végleges kifosztását, és a magyarság tűri.

Kénytelen tűrni? 

Nem!

Egységes fellépéssel megállíthatnánk. Nem tesszük. Féltjük azt a darab kenyeret, amit még odavet nekünk, a sajátunkból, mint alamizsnát.

Ha hagyjuk, nem sokáig lesz mit féltenünk. Városi legenda szintjén már terjed, hogy élelmiszerjegyek bevezetését tervezi. Lehet, hogy igaz?

Ez már az „új világrend” első gyilkos terve, elpusztítani éhen, aki nem fújja a követ. Ezt követné a családok szétverése, a gyermekek állami „tulajdonba” vétele, és ne folytassam az aljasnál aljasabb tervek sorát, amit Amerikában már

1969-ben meghirdettek. http://www.3dikvilaghaboru.hu/letoltes/vilagrend.pdf

Most jelentős segítséget kap az emberiség, hogy ne hagyja ezeket a dolgokat kiteljesedni. Kemény harc várható ideológiai szinten, de részt kell vállalnunk benne, gyermekeink jövőjének biztosításáért. Most jött el az idő, amikor nem lehet meghátrálni. Nincs már hova. Elég akarni, arra koncentrálni, hogy az igazság eljöjjön a világra, és mindenre nemet mondani, ami nem igaz, és őszinte.

 

Béla László

Más! Tudja e Ön, hogy a biblia eredetijét arámi nyelven írták?

       Tudja e Ön, hogy Jézus anyanyelve arámi volt, és héberül csak később tanult?

       Tudja e Ön, hogy Árpád fejedelem is arámi nyelven beszélt?

Ezek nem mellékes dolgok, hisz akkor nem lehet messze a hatékony segítség.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr923106041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása