évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Égig érő marhaság.

2011.07.30. 21:54 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Égig érő marhaság!

 

Sokkal inkább égig érő rosszindulat. Az EU, mint Magyarország „főhatósága”

elrendel, igazán elmebajra utaló dolgokat, amelyek értelmetlenül emésztik fel az alárendelt országok gazdasági erejét, miközben azok munkanélküliséggel, mélyszegénységgel, hajléktalanok tömegeivel kényszerülnek élni. Pártjaink és kormányaink, ellenállás nélkül végrehajtják ezeket az intézkedéseket, ahelyett, hogy a nemzet egyre súlyosabb, és égetőbb problémáit oldanák meg.

 

Nem kell túl sokat gondolkodni azon, vajon mi állhat ezek mögött, a normálisnak semmiképp sem nevezhető intézkedések mögött. Igen nagy annak a valószínűsége, hogy itt sem az a valódi cél, amit felvállalnak. A cukoripar lepusztításának indoka is a „nemzetközi” együttműködés gazdaságossága volt a meghirdetett, és felvállalt cél. Ennek a vaskos hazugsága akkor derült ki a felületes szemlélő számára, amikor Magyarországon, egy hét alatt, 100%-al emelték meg a cukor árát. Véleményem szerint, bármelyik nemzetállamban történő pusztítása a termelő tevékenységnek, semmi más célt nem szolgál, mint a munkanélküliség, a kiszolgáltatottság növelését, a Global izmus terjedésével szembeni ellenálló képesség csökkentését. Ez rövidtávon a nemzetek, hosszabb távon az emberiség pusztulását eredményezi. Hiába próbáljuk belemagyarázni a csökött globál agyakba, hogy ha elpusztítják az emberiség termelő részét, akkor ennek sikerével egy időben, az ő csontjaikról a dögevők zabálják majd le a húst, mert az sem lesz, aki elkaparná, vagy feltüzelné őket. Épp olyanok, mint a rák.

Nem képesek felfogni, tetteik következményét.

 

A tudomány mai állása szerint a rák, régen gyógyítható, csak szándékosan titkolják, mert a „halálba segítő” gyógyszerek gyártása, túl jó pénz a „ far-maffiának”. Az emberiség rákjának gyógyítására is meg van a terápia, csak épp nem követjük, mert túl sokan húznak jó pénzt a rák növekedéséből.

  

      Az elmebajos intézkedések túlélnek mindenkit.

Évekkel ez előtt, akadály mentesítették komoly pénzekért, a Magyar Hadsereg

egyik bázisát. Tényleg qrva fontos lehetett. Elképzelem, ahogy „lábatlan” katonák sorakoznak a gyakorlótéren, kerekes székeiket hajtva serényen. Fegyvereik, valami „utánfutón” vontatmányként haladnak utánuk, és épp azt gyakorolják, hogy kell villámgyorsan megfordulni, hogy elérjék az „arzenált”. Még azt nem tudta az uniós hadvezetés kitalálni, mit kezdenek azzal a problémával, hogy a kerekes székes katona, ha megfordul a fegyvereiért, épp a hátát mutatja az ellenségnek. A laktanyák akadálymentesítését már elrendelték. Az sem mellékes probléma, hogy egy „laposkúszás” vezényszó után, egy  „roham” vezényszóra, hogyan tudnak visszakerülni a kerekes székbe. Ezen még biztosan dolgoznak.

Talán még nagyobb intenzitással, mint a népjólét megvalósításán.

 Félre a tréfával, hiszen semmi sem áll távolabb tőlem, mint tréfálkozni bármelyik embertársam kényszerűen elviselt gondjával, a tréfa, a szerencsétlen hazugságnak szól. Sérült embertársaink, teljes értékű emberek. Számos területen, éppen a sérülésük okán, olyan többletteljesítményre képesek, ami minden megbecsülést megérdemel. De vannak területek, ahol nem szabad rájuk számítani. Ilyen a honvédelem is. Természetesen, vannak a harcokban sérült rokkantak is, akiknek igenis van intéznivalójuk egy laktanyában, de szegénységi bizonyítvány az, egy hadseregtől, ha az ilyen esetekre, nem képesek két egészséges fiatal honvédet, a kapunál megjelenő mozgássérült támogatására kirendelni, a laktanyában tartózkodás teljes idejére. Ez nem szolgaság, ez elvárható bajtársiasság, ami senkit nem sért. A tűzvonalból is kivonszolják sebesült bajtársaikat a katonák, és nem várnak érte köszönetet, mert ez az általános emberi szeretet viszonosságán alapul.

 

   A másik baromság.

Nemrég renoválták egyik várunkat, Eu-s támogatással, de feltételül szabták az akadálymentesítést. Ennél betegebb ötletet, nehéz még elképzelni is. A várakat, érthető stratégiai okból, a leginkább megközelíthetetlen helyekre építették.

Ezeket akadálytól mentesíteni, szinte lehetetlen. Ha mégis meg kell tenni, az kincstári pénzbe kerül. Ezt mindenki tudja, csak az Eu. nem.  Vagy mégis? És épp azért írja elő, hogy elköltsük, a saját pénzünkből visszacsorgatott támogatást, hogy ismét csak kuncsorogjunk, mint a koldusok.

Ez a liberális taktika. Szegénységbe, pénztelenségbe kényszeríteni az országokat, az embereket, hogy percről percre érezzék a pénz „hatalmát”. Ami mindenképpen jár, ki kell fizetni, azt is csak holnap, és megint holnap, hátha a szerencsétlen, kínjában kölcsönt vesz fel, hogy hízzanak a bankok.

  No ezt kell elsöpörni. A világ, már elindult ezen az úton, de a kormányok akadályozzák a folyamatot, az emberek pedig, félnek lojális kormányokat választani. Azokra, az élősködők, kórusban üvöltik, hogy fasiszták, antiszemiták, stb.

Közülünk sokan el is hiszik, mert nem ismerik a magyar közmondást, mi szerint: Az kiabál legjobban, akinek a háza ég.

Érdemes elgondolkodni ezen, és alaposan szemügyre venni, ki is a fasiszta, meg a rasszista ebben az országban, és mielőbb kirekeszteni a fasiszta rasszista gondolkodásúakat, a faji alapon szelektálókat, minden közhatalomból, hogy megérezzék, milyen a saját hazájukban kirekesztettnek lenni. 

Nem mellékes, hogy itt nem a cigányokra gondolok...azok sajnos érzik, velünk együtt. 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr763112914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása