évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Miért szaporodnak az UFO jelenségek?

2011.08.18. 10:16 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Miért szaporodnak az UFO jelenségek?

Az emberiség, mostanra végigjárta az iskolát. Megtapasztalta, hogy az önzés oda vezet, ahol most tart a világ. Szinte mindannyian, de az bizonyos, hogy 90 % felett elutasítjuk ezt a rendet. A Föld, megérett a változásra, vagy a pusztulásra. A teremtéskor, ez a két alternatíva lett kijelölve a számára.

Az emberiség, szabad akaratával, önmaga által megszerzett tudásával és technológiájával, beavatkozhat a Föld, és hovatovább az univerzum rendjébe.

Ha ezt a technológiát rossz szándék birtokolja, az kárt okozhat, a földön kívül is.

Ezt, a teremtője nem tűrheti el. Erre az esetre szólt, a „világ vége” alternatíva.

Ha az emberiség nagyobb része elutasítja lélekben a gonoszságot, akkor a gonosz hatalma meg kell szűnjön a földön, hogy eszközeivel senkinek és semminek ne lehessen ártalmára. Most ez a folyamat zajlik.

   Az idők folyamán, a gonosz olyan hatalmat épített, szervezett az emberek között, hogy általánossá tette a félelmeket. Ezek fenntartásáért és fokozásáért mindent meg is tesz. Ez generál akkora energiát számára, amivel sakkban tudja tartani a többséget. Nincs mitől félni! Ezt már sokan tudják. Sokan mosolyogva nézik a Hollywoodi rémtörténeteket, de sokakat még mindig megrémít, és rémületükkel a gonoszt támogatják.

   Az emberiség, önmaga erejéből, nagyon nehezen törné össze a gonosz kisebbség kalodáját, ezért döntött úgy a teremtő, hogy felhatalmazza a jó szándék mentén működő civilizációkat, bevethessék az emberiség többségének akarata érvényesítése érdekében, az eszközeiket. Ennek része, hogy egyre tömegesebben jelennek majd meg, ismeretlen szerkezetek és lények a földön, de nagyobb részük, nem ártó, hanem segítő szándékkal érkezik, és képes elhárítani a gonosz ártó szándékát.

   Ennek része lehet, az a gigászi, (több száz km méretű) anyahajó is, aminek a híre bejárta a világot. A gonosz még nem adta fel. Hiába a világméretű elutasítás, még mindig reménykedik, hogy sikerül a földet a kezében tartani, vagy legalább elpusztítani. Nem fog sikerülni. Elég, ha a többség akarja, hogy megszűnjék, visszaszoruljon a gonoszság, és a teremtő, más jóindulatú civilizációk segítségével, érvényt szerez az emberiség akaratának.

A félelemkeltés ugyan működik minden szinten, de már koránt sem olyan hatékony, mint szeretnék. Sokan tudják, hogy egy ilyen objektum érkezése, nem „feltétlenül” végződik becsapódással. Az élet, a valóság, nem katasztrófa film.

Ha akaratunk egybe esik, és nem rettegünk, nem gyengítjük vele önmagunkat,

nagyon jelentős segítséget kapunk a gonoszság visszaszorításához, hogy ezt vesztességek nélkül tehessük meg. Lesz egy pont, ahol minden tudás birtokában, önmagunk ítélhetjük meg, saját álláspontunk igazi értékét. Ezen a ponton dönthetünk utoljára, melyik oldalra állunk. Csak az a fontos, hogy akkor jó döntést hozzunk, ne a gonoszt támogassuk, mert ezt követően, nem lesz lehetőségünk változtatni, és a gonoszságra az elnyomás, és korlátozás ideje következik.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr393162220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása