évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mitől szenved ma a világ?

2011.08.19. 13:28 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Mitől szenved ma a világ?        

    Korábbi írásaimon átérződik valami kétkedés. Tetten érhető a biztos tudás hiánya, bizonyos kérdésekben, de átsejlik az igazság következetes keresése.

   Saját tevékenységemet, mindig önkritikus szemmel nézem, és keresem felszínre került, vagy rejtve maradt, de érezhető hibáim magyarázatát.

 Noha sok történeti kérdés is megérint, nem vagyok történész, sem régész, sem

teológus, vagy egyháztörténész. Egyszerű műszaki, gyakorlati gondolkodású ember vagyok, aki katolikus indítást követően eltávolodott az egyháztól, de mindent megtesz, hogy Isten közelségébe kerüljön, vagy maradjon. A hibáktól, bajoktól, igazságtalanságoktól épp úgy szenvedek, mint bárki más. Ezért keresem egyfolytában a kiutat, ezért próbálom megérteni, és megmagyarázni, a körülöttünk tapasztalható helyzet, és változások, lehetséges hátterét. Az alábbi linken hallható, sajnos nem látható két órás előadás, nekem a felismerést jelentette. Rengeteg olyan momentumot igazolt a számomra, amit sejtettem, éreztem, de nem tudtam. Ezt az előadást meghallgatva, varázsütés szerűen összeállt a puzzle.

   Aki rá tud szánni két órát, és nincs bebetonozott véleménye a dolgokról, annak merem ajánlani, ezt, a történeti kutatásokat összefoglaló munkát.

Béla László

 

http://szalma.info/cokog/Avatara/20110327_Ami_%20a_Bibliabol_kimaradt.mp3

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr393164916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása