évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Szokatlan fények, az égbolton

2011.08.20. 22:31 | béla lászló | 1 komment

 Szokatlan fények

2011-08-20-án 21:25 és 21:29 között, mialatt a tűzijáték zajlott, annak helyszínétől cca. 5-8 km.-re délkeleti irányban, nagyjából Budafok, Csepel, Halásztelek, Soroksár, Pesterzsébet, Kispest térségében, egy, a tűzijáték fényeitől jól elkülönülő, figyelemfelhívó fényjelenség jelent meg, az esti égbolton.

 Ez a jelenség, a kispesti nézőpontból 30-35o –al a horizont felett jelent meg.

Két narancssárga, enyhén változó fényerejű fényforrásból állt, melyeket élénkpiros, majdnem lilába hajló vékony keret, (kör) vett körül. Méretük a távolság ismeretének hiányában számomra nem volt meghatározható. Én. a saját nézőpontomból teniszlabdányi méretűnek láttam. Távcsővel ráfókuszálva, olyan területet véltem felfedezni, mint a fogyó hold idején felsejlő, teljes hold körvonal.

Megjelenésükkor a teljes látómező közepén, egymástól mintegy egytized látómezőnyi távolságba, együtt mozogtak északnyugati irányban. Néhány másodperc után megszűntek haladni, majd mindkét fényforrás közös emelkedésbe kezdett, és mintegy 50-55o-ig emelkedtek Eközben horizontálisan megközelítették egymást. Később ismét mozogni kezdtek északnyugati irányba. Egyik tartotta a mintegy 3-500 m. repülési magasságát, a másik a haladása közben, magasságot veszített. 21:29-kor az ereszkedő, eltűnt a közeli fák koronája mögött, a magasabban repülő fényforrás pedig megszűnt világítani.

21:42- kor, szintén az előbbi térrészben ismét megjelent egy db, az előzőkkel azonos fényforrás, és némi függőleges és vízszintes ide-oda mozgás után, északnyugati irányban elhaladt.

Ha más is látta, kérem, jelezzen vissza kommentben.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr123167702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bzszd 2011.09.24. 20:43:45

Én is láttam egy barátommal a jelenséget.
4 db gömböt láttunk, amelyek egyenletes sebességgel haladtak balról-jobbra (kelet-dél-kelet felé nézve ücsörögtünk a teraszon) valamivel feljebb mint a horizont. Kettő a horizonthoz egész közel, kettő pedig feljebb.
süti beállítások módosítása