évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még mindig működik!?

2011.08.30. 19:35 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Még mindig működik!?

   Valamikor, amikor a nyugati civilizáció, a kelethez viszonyítva, még a bányászbéka hátsója alatt járt, amikor mindent, nyíltan az ego határozhatott meg, amikor még önkontroll, mint olyan, nem létezett, és sok sötét ember számára dicsőségnek számított a provinciális hódítás, az emberek gyilkolása,

gátlástalan kifosztása, akkor egy gyáva, gyenge, és rosszindulatú csoport, kitalált egy  győzelemre vezető stratégiát.

DIVIDE ET IMPERA! Azaz, oszd meg és uralkodj. Ez a sunyi elv, mint annyi más pusztítás, a Római Birodalom terméke, ami a világnak, eddigi legkritikátlanabb, legaljasabb, és egyben legeredményesebb stratégiai elve.  Ezzel egy gyáva, erőtlen, harcképtelen csapat is képes győzelmet aratni a legerősebb leghősiesebb, legelszántabb erő ellen is. Mindössze azt kell elérnie, hogy a kiváló, bátor harcosok, egymás ellen harcoljanak, és ez a vezérelv, erre ad megoldást.

   Eredményességét mi sem bizonyítja jobban, mint a világ jelenlegi helyzete, melyben egy jelentéktelen kisebbség, abszolút uralmat volt képes létrehozni, az emberiségnek, durva becsléssel, a fele fölött.

  Hogyan jöhetett ez létre? Néhány gondolat a sémi befolyásról.

Azt a történelemből tudjuk, hogy az erőszakosan terjeszkedő római hatalom egyik császára Titus, 70-ben, ugyanúgy elhatározta a folyton lázadó, és örökké bosszúra éhes Judea lakosságának kiirtását, ahogyan később a sémi befolyás alá került Róma, illetve akkorra Német-Római császárság, 907-ben a magyarokét.

Mindkét elhatározás sikertelen maradt. Nerva és Traianus császárok, mit afféle bűnbánó Magdolnák, a Titusi gyilkosságok súlyának enyhítésére, megengedték gazdag judeai sémiták, római polgárként való betelepülését. Ezzel jelent meg a római birodalomban, a bosszú által irányított pénz, és ezzel, a ma is létező, rejtőzködő háttér-hatalom. Ez, soha nem látható. Olyan, mint a fizikában az erő, csak hatásaiban, megnyilvánulásaiban fedezhető fel. Soha nem nyíltan ellenséges, vagy barátságos. Terveit mindig mások közbejöttével valósítja meg, és hasonlatosan Jézus kivégzéséhez, sötét gaztetteit mindig népakaratként adja el. Láthatatlansága, és a csellel kierőszakolt hamis népakarat mögé húzódása tette eddig megfoghatatlanná, számon kérhetetlenné.

 Végre letelt az idejük. Kiszolgáló csatlósaik hiteltelenné, erőtlenné válnak, az emberiség pedig egyre tisztábban lát. Nem lehetetlen, hogy a Kathafi ellen hősiesen harcoló líbiaiak, időben rájönnek a háttér manipulációira, és elejét veszik annak, hogy Líbiábam is, egy Antall-Horn-Orbán-Horn-Baj,nai-Orbán-hoz hasonló kvartett, tegye tönkre az országot, a népet. Világszerte abba kell hagyni a pusztítást, az élősködést. Ez nem egyszerű menet lesz.

  Ez az elvetemült banda, rablott hatalmához, jobban ragaszkodik, mint az életéhez. Hatalmukat, egyesek szerint, csak a kiirtásukkal lehetne felszámolni, mert megtartásához minden eszközt megengedettnek hisznek.

   Hallottam olyan véleményt, miszerint a Viktor felpuhulása, életveszélyes fenyegetés eredménye. Bár nem tartom túlzottan valószínűnek, hiszen könnyű a Katit táncba vinni… de lehetetlennek sem. Ha Attila, Mátyás, Kenedy, Haider vagy  Kaczsinszki példáját nézem, fel lehet tételezni. A gyilkosság sem ide, sem oda, nem hoz változást. Ott lenne még a totális kirekesztés, amivel Hitler próbálkozott, de az sem volt megoldás. Minden békességre törekvő ember, melléjük, mint ok nélkül bántalmazottak mellé, mögé, állt. A világ nagyobbik fele Hitler ellen fordult, szétverték, szétbombázták, de a helyzet, csak annyit változott, hogy egy újabb pénzforrás nyílt az élősködöknek.

  Az óta, roham léptekben pusztítják a világot. A jelenlegi helyzet az emberiség számára a 22-es csapdája. Aki kiirtaná az élősködőket, mert beleférne a lelki világába, az rögtön a helyükre akarna állni. Most csak azért nincs ott, mert a nála éhesebbek, és erőszakosabbak, eddig kirekesztették.

     Aki tisztességes, nem élősködni, hanem becsületesen kormányozni akarna, annak a kiirtás, nem fér bele a lelki világába. Emberi kezdeményezésben tehát, ez szinte lehetetlen. Szerencsére, ezt látja az univerzum központi hatalma is, és ezért segít az emberiségnek, leküzdeni ezt a problémát. Segít a tudatok formálásában, segít technológiákban, és segít, a mi technológiánknál sokkal magasabb rendű lehetőségeivel. Sajnos, az élősködőknek is van hasonló, de nagyságrenddel kisebb erejű segítségük.

    A kimenetel nem lehet kétséges, de a folyamat így is keserves lesz.

Ki kell bírnunk, bíznunk kell Isten erejében, és önmagunk becsületességében.

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy ezek úgy irányítják az életet, hogy minden élő embernek, sőt még a halottaknak (hozzátartozóknak) is, minél több pénzre legyen szükségük. Emellett, mint a pénz fölött rendelkezők, mindenkinek csak annyit csurgatnak, amivel nem hal éhen. Ez a póráz, amin a világot tartják.

  Becsületes magyar, ezt nem támogathatja. Nem szabad, hogy előforduljon olyan eset, mint pár évvel ez előtt, amikor a frissen kitalált, parlagfű őrület címén kezdték fosztogatni a magyarságot. Volt olyan „magyar” aki feljelentette a szomszédját, mert a háza előtti árokban, három termetes parlagfű nőt. Az áldozat, komoly bírságot fizetett érte. Az intézkedő szürkék is sajnálták a dolgot.

Mentségként mondták, ők feljelentésre jöttek, nekik intézkedni kell.

Én meg úgy gondolom, nem igazán magyar az, aki a honfitársát kiszolgáltatja egy ilyen pusztító államnak. Sorolhatnám oldalakon át a méltánytalan, tisztességtelen, hazug dolgokat, de alighanem mindegyikről írtam már.

Igaza van Viktornak, amikor azt mondja, „csak az a kormány erős, aki mögött ott áll egy nemzet”. Én ezt azzal egészíteném ki, csak az a nemzet áll a kormány mögött, amelyiknek nem ellensége a saját kormánya.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr373191334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása