évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Felhívás

2011.09.05. 22:31 | béla lászló | 1 komment

 KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!

Ezúton adom közre a Fehér Kéményseprők felhívását. Ez alkalommal bizonyíthatja a magyarság, hogy a nemzeti érdek is számít annyit, mint egy tűzijáték, a népnek odadobott látványosság. Arra évente legalább egymillió érdeklődő szán időt. Vajon, a saját érdekeink védelme, jelent e annyit mint egy cirkusz? Ha nem, mert nem érünk rá, mert kényelmesek vagyunk, vagy félünk,

 akkor, mitől várjuk, hogy komolyan vegyenek bármilyen jogos követelésünket. Ezek úgy gondolják, hogy azt tehetjük, amit ők megengednek. Ha ki nem zökkentjük őket ebből a tévhitből, még maguk is elhiszik, és velünk is meg akarják etetni. Aki teheti, és nem kér a keserű piruláikból, legyen jelen.

Nem kell transzparens. Nem kell hőzöngeni. Nem kell üvöltözni. Nem kell rendőrökkel csatázni. Egyszerűen, csendben, oda kellene sétálni. Jelen kell lenni, némán, de nagy számban. Megmutatni, hogy irigységgel nem vagyunk megoszthatók. Semmivel nem szabad megoszthatónak lennünk, mert ezzel ölnek bennünket.

Béla László

 

 

 

Tisztelt Magyar Polgárok!

 

A „Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége ezen felhívással hív minden MAGYAR POLGÁRT, Szeptember 12. 11 órára a Kossuth térre, a szakszervezetek megmozdulására rácsatlakozva

 

„Össznépi GIGA Csődületre”

A mozgalom keretében meg kell akadályozni, hogy a HITELT felvevő Magyar Polgáraink ne kerüljenek az utcára a bankok kapzsisága végett.

A „GIGA” tiltakozás a parlament elmúlt két évben hozott döntései ellen, melyek súlyos hátrányt okoztak minden magyar állampolgárnak Szenvedő részesei voltunk a kormány megszorító intézkedéseinek, az alaptörvények felesleges módosításainak, a bankok tisztességtelen, törvénybe ütköző hitelpolitikájának és az eljárásukat eltűrő, a nyilvánosság előtt is a bankok mellé álló, őket és csalásaikat megvédő kormány ellen, aki az élethez való jogot figyelmen kívül hagyja. Az alkotmányos jogainkat csorbítva hoznak meg népellenes további el szegényesítéshez vezető törvényeket.

Teljes mértékben kimondható a bankok megtévesztő magatartása, valamint büntetőjogi felelősségük a „deviza alapú” kölcsönszerződések esetén is.

Véleményünk szerint, mivel a feltárt bankok által elkövettet csalás valós alapú, ezért próbálják a bankok, a Kormány és a média segítségével az adóst a giotin alá sodorni, az új szerződések megkötésével, aláírásával, törvényben kötelezetten, legalizálni a bankok által megvalósított csalást!

Tiltakozunk a devizahitel-válság 3 millió embert érintő további 3 millióan létminimum alatti szinten élők a kormány által történő további elszegényítése ellen. Olyanok is tömegesen válnak fizetésképtelenné, akik eddig törleszteni tudtak.

Teljes mértékben megállapítható, hogy a bankok a kormány asszisztálásával akarják kifosztani őket, el akarják venni tőlük ingatlanjukat és ingóságaikat, megalázzák őket, semmibe veszik emberi méltóságukat, sőt elvitatják legalapvetőbb emberi jogukat, az élethez való jogot.

 

A megmozdulás határozott célja, jogaink megvédése és az elszegényedés megállítása.

 A munkavállalóknak, a hitelt felvevőknek okozott súlyos károk elleni közös tiltakozás jegyében szeretnénk, érvényt szerezni, alapvető jogainknak.

 

CSELEKEDJÜNK KÖZÖSEN a CSALÁDÉRT AZ IGAZÁÉRT!

 

CSAK CIVIL ÖSSZEFOGÁS REMÉNYÉBEN VÉDHETJÜK MEG EGYMÁST!

 

Budapest, 2011. szeptember 5.               

      www.feherkemeny.com Email cím: info@feherkemeny.com; Telefon: 06-20/ 399-5821

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr493205306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.09.06. 22:55:20

Azt kellene megszervezni, hogy minden kilakoltatásra több ezer ember ballagjon el az hatásos lenne szerintem, azonkívül rájönnének az emberek, hogy egységben az erő mert külön-külön mindenkivel azt csinálnak amit akarnak. sok lúd disznót győz ahogy a mondás is tartja.
Nagyon örülök a Fehér Kéményseprők akciójának végre talán elindul valami a siránkozáson kívül :)
süti beállítások módosítása