évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kárpáti Zoltán

2011.09.12. 07:21 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Kárpáti Zoltán

   Veszélyesek a klasszikusok.

Nem véletlenül született az elhatározás, hogy a világ klasszikus, szépre és jóra nevelő, lélekemelő műveit, át kell írni. A cionista világbirodalmi törekvésnek, nagyon nem felelnek meg azok az emberi gondolatok, amiket ezek a művek indítanak el.

A nevelés, mint a manipuláció eszköze. Megfelelõ technikákkal változtatni kell a klasszikus irodalmi alkotásokon. Példaként Mark Twain mûveire utalt. Az alkalmi olvasó, amikor elõször kézbe veszi ezeket a klasszikus alkotásokat, nem fogja gyanítani, hogy azokban bizonyos változtatásokat hajtottak végre. Felkészült tudósnak kell lennie annak, aki szóról - szóra végig akar menni a klasszikus szövegeken, hogy ezeket a finom változtatásokat észrevegye. A változtatások célja az lesz, hogy az olvasókban - elsõsorban a fiatalokban - természetessé tegye az új világrend másfajta kultúrájának az elfogadását. A gyermekeknek és fiataloknak a korábbinál lényegesen több idõt kell az iskolában eltölteniük, de a legtöbb iskolában semmit se fognak tanulni.

( részlet, Dr Richard Day 1969-ben Pitzburgben elhangzott előadásából)

     Jókai Mór is veszélyes ember. Indexre, még nem merték tenni, de már inkább a „ Két Lotti” a kötelező olvasmány. Kíváncsi lennék a statisztikákra, hány tizenéves fiatal ismeri, a „Kőszívű ember fiai” vagy a „Kárpáti Zoltán” történetét.

Csodálom, hogy a TV-1 műsorára tűzte, és tűzhette.

Nagyon konkrétan mutatja a történet, mit jelent a nemes magyar gondolkodás, mit a spekuláció, és milyen eszközökkel folytatja aknamunkáját, a kifogásolt réteg. Jól ábrázolja „Abelínó” személyén át, milyen mélyre süllyedhet, egy „világpolgárrá” degradált magyar nemesember. Megmutatja Szentirmai áldozatvállalásával, hogy a nemes magyar gondolkodás, mindent felvállal az életveszélyes intrikák kivédésére, ahogyan azt is Wesselényi esetén át, az undortól hajtott idős magyar, hogyan kaszabolja harcképtelenné, a cionista bérgyilkost. Nagyon diplomatikusan, „Kőcserepi” személyében, megmutatja az elutasított, nemzettől elhatárolódó spekulánsok, és az őt támogató ügyvédek és jogrendszer aljas módszereit. Bár konkrétan nem derül ki, a harácsoló faji hovatartozása, azért a magatartásformák jellemzőségéből, nagy valószínűséggel behatárolható. Azt is feltárja „Vilma” áldozatán át, hogy a legsötétebb, legaljasabb körben nevelkedett emberekben is felül kerülhet, az Isteni elvárásokból következő emberi magatartás.

Ilyeneken kéne épülni. jó példát látni a magyar fiataloknak, nem a "való világ" rinitens magatartású női, és skalpvadász férfi szereplőin. Nem a Győzike féle alul kultúrált példaképeken, vagy a szilikonmellű kétes értékű celebeken.    

Szóval, veszélyesek a klasszikusok. A cionizmusra.

Jól látható, hogy ez a kérdés, nem tegnap óta bomlasztja a magyar társadalmat.

A világszerte növekvő, és állandóan panaszolt antiszemitizmus kapcsán, nagyon el kéne gondolkodni, vajon ki felelős érte? Az egész emberiség, vagy ez a fránya, elkülönülő, kapzsi, fosztogató, élősködő, hatalmáért a gyilkosságoktól sem visszariadó fajta. Nem kérdéses a válasz.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr863219865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása