évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ha leeresztjük a vasfüggönyt

2011.09.20. 09:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Ha leeresztjük a vasfüggönyt

    Jól látható a háttérhatalom tisztességtelensége a világpolitikában, a médiákban. Minden eldöntendő kérdésben, ami valamilyen szinten hatással lehet emberek, országok helyzetére, megnyilvánul ez az erő. Miért is írok én le ilyet, mint háttérhatalom, hisz ilyen „nem létezik”. Valóban!?  „Beteges” összeesküvés elméletek keringenek a világban?  A „nem létező” háttérhatalom szerint igen. Természetesen, vannak legális, elismert nemzetközi szervezetek, melyek az államok felett állnak, mint a VHO, a Vöröskereszt, a NATO, az ENSZ, az EU, és még ki tudja hány, kevésbé közismert csoport. A VHO, nem a háttérhatalom szervezete, de amikor kitör a H1N1 hisztéria, akkor az összes média harsogja a VHO ajánlásait, és az államok, köztük a Magyar Állam is, millió számra vásárolta ellene a vakcinákat. Az, csak a lakosság józanságán múlott, hogy ezek a szérumok, még ingyenes tukmálás és erőszakos terjesztés ellenére is, javarészt az állam nyakán maradtak, és jelentős részük kidobásra is került. Mindez, az adófizetők pénzéből. A gyógyszer-lobbinak biztosan megérte, de ehhez a háttérhatalomnak semmi köze. Az ENSZ, és a NATO, szintén nem a háttérhatalom szervezete. Minden tagállam önálló képviselettel rendelkezik, de valahogy a képviselők, mindig tudják, mikor, milyen álláspontra kell helyezkedniük. Ha netán mégsem tudnák, akkor valaki megvétózza a határozatot, ha az, éppen nem szolgálná a „nem létező” háttérhatalom érdekeit.

    Ugyan mi különbség van a Palesztín, és a koszovói emberek államalkotásra való törekvése között? Van! Palesztína, több ezer éve létezik. Amióta Izrael állam létezik, egyfolytában gyilkolja a lakosságot Palesztínában. Ez elleni nemzetközi védelem érdekében, Palesztína állami létezésre törekszik. Ezt, a „nem létező” háttérhatalom gáncsolja. Koszovó, a szerb nemzet kiindulási területe, amit a betelepülő albán, és „egyéb” nációk, leszakítottak Szerbiáról.

Ezt, erőszakosan, katonailag is támogatja, a „nem létező” háttérhatalom.

  A Vöröskereszt, aki minden háborús hadszíntéren, humanitárius indokkal szabadon mozog, minden gyanútól mentesen jut bármilyen információhoz.

Kérdés, ki milyen szándékkal használja fel ezeket? Biztos nem a háttérhatalom.

  Ezeknek, a világot átfogó, államok, nemzetek fölé terjeszkedő szervezeteknek a következménye, az a temérdek háború, a megosztottság, a milliókra, inkább milliárdokra kiterjedő nyomorúság, amitől az emberiség szenved.

   Ezeket a hatásokat képes kivédeni a vasfüggöny.

Lélek az ajtón se be-se ki. Egy-egy nemzet, a saját területén, a saját szorgalmától, képességeitől, és adottságaitól függően, ki tudja alakítani, a neki megfelelő életét. Ezt akadályozza meg, a „nem létező” háttér-hatalom.

          Ha leeresztjük a magyar vasfüggönyt, saját igényeink szerint törvénykezünk, határainkon belül termelünk, fogyasztunk, és kereskedünk, kánaán lehet ebben a hazában. Ezt, mondvacsinált okokkal akadályozná a „nem létező” háttérhatalom. Ezt, csak okkal teheti, mert ha ok nélkül tenné, ezzel fel kéne fednie önmagát. Nem meri! Ha egyszer megtenné, iszonyú vérfürdővel söpörné el a népharag.

    Ha Magyarországon üldözni, esetleg pusztítani kezdenék a háttérhatalom kiszolgálóit, azonnal fellépne az „emberi élet védelmében” az Eurogendfor.

Számukra, csak a kiszolgáló az ember, és azok védelmében, sok ezer ”nem embert” ki kell pusztítani. Meg kell végre látnunk, hogy egységesen, öldöklés, és pusztítás nélkül, csak a saját fegyverükkel, a kirekesztéssel győzhetjük le őket. Nem választhatunk áruló, sanyargató vezetőket. Nem tűrhetjük, hogy futószalagon hordják be hazánkba a szemetet, és hordják ki az értékeket.

Csak a választásunkon múlik a sorsunk ,de kényesen vigyáznunk kell arra, hogy nemzetünk tisztességes vezetői, ne juthassanak Kenedy, Haider, vagy Kacsinszky sorsára.

Érdemes ezen, felelősséggel elgondolkodni.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr353240239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása