évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Csak a tisztán látásért.

2011.09.22. 18:46 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Csak a tisztán látásért.

  Sokat foglalkoztam már a magyarság ősi múltjával, nemzetünk dicsőséges, és a magyarokat ismerőkben tiszteletet és megbecsülést kiváltó történetével, annál kevesebbet, a közelmúlt összefüggéseivel, eseményeinek láncolatával, azok mozgató energiáival. Akkor, amikor egy-egy esemény lezajlik, leginkább nem látszik a valódi célja és oka, ami viszont egy történelmi visszatekintésben, már bárki számára, a napnál világosabb lehet.

   A mai helyzet egyértelműen mutatja, hogy Jahve kiválasztottainak elsődleges célja, a magyarság elpusztítása, a Kárpát-medence birtokbavétele. Ez, nem tegnap megfogalmazódott cél. Ősi, máig eredménytelen törekvés. Már a pártus birodalom idején is próbálkoztak, de ugyanúgy vérző fejjel és taknyos orral menekültek, mint Attila hunjai elől, vagy Árpád magyarjai elől a pozsonyi csatában. Ezek történeti tények. Felvetődik a kérdés, miből merítik mégis a bátorságot és a kitartást ahhoz, hogy megannyi kudarc után, újra és újra megpróbálják. Most sem győzhetnek.

    Ez az inspiráció nem egyéb, mint Jézus megölésével aratott látszólagos győzelem a tisztesség, és az Isteni erő felett, csakhogy ez nem győzelem.

Ez csak hajtóerő a számukra, de soh’sem győzhetnek. Jahve ereje és hatalma, soha sem érhet fel a teremtőéhez. Igaz, Jézust is megpróbálták a saját fajtájukból valónak feltüntetni, ahogy Jahvét teremtőként, de ez is merő tévedés, vagy még rosszabb. Jézus anyja. Mária, a Magyarok nagyasszonya, a történeti feljegyzések szerint Pártus volt. Atyja, a teremtő, és valószínűnek hat, hogy ellentétben az emberi szaporodás szabályaival, Jézus egész genetikája eltért bármelyik emberi faj genetikájától, mert 100%-ban az Atya Istentől származott. Mindezek ismeretében, Jézus származását lehet vitatni, de teljesen értelmetlen, mert neki, nem volt emberi értelemben értelmezhető származása.

  Megint elkalandoztam. Bocs.

Maradjunk a „közelmúltnál”.

             Árpáddal szemben elszenvedett súlyos kudarc után belátták, hogy a magyarok ellen, kizárólag ármányokkal képesek harcolni. Megnyertek egy embert az ügyüknek, a nyakunkra ültették, és vele a hittérítők, és hatalom várományosok tömegét. Évszázadokon át folyt a kötélhúzás, mire egy magyar, ismét magyar trónra kerülhetett. Mátyás, megtanította az Ausztriai fajtársakat a magyarság tiszteletére, de amikor bevette Bécset és beígérte nekik, hogy áttéríti a magyarokat iszlám hitre, megegyezik a törökkel, és átengedi a haderejét Magyarországon, jobbnak látták megmérgezni. Nem akarták önmagukat védelmezni a törökkel szemben.

   Sikeresen egymásnak uszítva a magyarokat, összekalapálták a monarchiát, amivel belerángattak bennünket az első világháborúba. Amikor azt a németek megnyerték, a béke megkötését szintúgy ők akadályozták meg. Előhúzták az Amerikai kártyát, és megnyertették Amerikával az egyébként elvesztett háborút.

   Ennek kapcsán trancsírozták szét Magyarországot, remélve, hogy belehal a nemzet, és övék lesz a Kárpát-medence. Ez akkor sem sikerült, de a rosszindulathoz a legkisebb kétség sem fér, mert a sógor fajtársak akkor is kaptak Magyarországból, ha velünk együtt vesztesek voltak.  Milliók halálát előidézve, a zűrzavart kihasználva, a magyar munkások mögött rejtőzve, vörös terrort robbantottak ki. Ennek, köztudottan, minden prominens személyisége, közülük való volt.

 Horthy, a körmükre nézett. Noha erős együttérzést mutatott irányukba, nem hagyta tovább pusztítani a csonka országot, és virágzó államot csinált belőle. Ettől a kiválasztottak dührohamot kaptak. A kezükben lévő pénzzel világválságot, kapcsolataikkal németellenes embargót, mindezek összhatásával, újabb világháborút robbantottak ki.

  Ezt szintén, a farka által csóvált kutya módjára, Amerika nyerte meg. Szegény jenki katona, soha sem tudta, hogy idegen érdekekért áldozza életét. Ma is egyfolytában ezt teszi.

  A magyar helyzet keveset változott. Szovjet befolyás alá kerülve, jelentős korlátozásra került a kiválasztott mozgástér. Igaz, az emberek kifosztása nem volt tiltva, (padlássöprés) de az országnak működnie kellett. Persze, nem a magyarság védelmében, de a fejhetőség érdekében. Egy lepusztult országból, nincs mit elvinni. Ezt az oroszok nem akarták. A döntő különbség, amit most érzünk igazán, hogy az oroszok nem pályáztak a Kárpát-medencére, és nem akarták kiirtani a magyarokat.

    Most, hogy rendszerváltás címén, hagytuk megvalósulni a totális Nílus parti diktatúrát, csak levegő után kapkodunk, és pánikba esve, apátiába zuhanva, elfordulunk a politikától. Nem megyünk szavazni. Megesszük a fasisztázó maszlagot, és ennek kábulatában eszünkbe sem jut, hogy magyar kormányt is választhatnánk. Más poszt-szocialista országokhoz hasonlóan, évekre, évtizedekre eltilthatnánk a közügyektől minden összefonódott korábbi kiszolgálót. Talán fel kéne ocsúdni a maszlagok kábulatából.

  Érdemes ezeken felelősséggel elgondolkodni. Minden magyar felelős önmagáért, családjáért, és minden igaz magyarért.

Ennek szellemében kell döntéseinket meghoznunk, távol maradnunk, vagy részt vennünk a választásokon, kétharmaddal felruházni valamely politikai pártot.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr53246668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása