évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az Isteni beavatkozás.

2011.09.25. 10:24 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Az Isteni beavatkozás.

   Régóta benne van a levegőben és lépten-nyomon felbukkan az, az állítás, mi szerint a Teremtő, megelégelte a földön elhatalmasodott gonoszság mértékét.

Ez szerint elhatározott szándéka, hogy az emberiségnek segítséget nyújtson, ennek a gonoszságnak a teljes felszámolásához.

   Az, az emberek, nemzetek és országok között fennálló rend, ami már szinte mindenkinek káros és sérelmes, több, mint száz éve, csak erőszakkal, durva embertelen eszközökkel, egymást követő, vagy egymásba folyó háborúk kirobbantásával tartható fenn. Egyre fokozódik az emberek, nemzetek ellenállása. Az aktívabbak tüntetnek, esetleg fegyveres harcot hirdetnek és folytatnak. Valószínű, hogy nem ők cselekszenek helyesen.

    Az erőszak, a gonosz fegyvere. Kétségtelen tény, hogy a helyzetet meg kell változtatni, mert az út, amelyen ma a világ halad, a halálba, a fizikai testben való megsemmisülésbe vezet. Ezt, az emberiség éppen úgy látja, mint a rátelepedett élősködők, akik ma, a hatalmat bitorolják felette. Mindkettő tudja, hogy változtatni kell. Ebből a posványból, két út vezet ki.

         Egyik, a globalista, cionista „új világrend”, ami totálissá akarja tenni az elnyomást, lehetetlenné téve minden ellenállást, legyilkolva, megsemmisítve minden gondolkodó, esetleg szervezkedő „veszélyes” embert. Eszköze ehhez a gyűlölet szítása, a félelem keltése, háborúk kirobbantása, vér, vér és vér.

      A másik, a demokratikus átalakulás, a gonoszság felszámolására, a gonoszoknak a közügyekből való teljes, és maradéktalan kirekesztésére, minden embernek, emberhez méltó élete kialakítására. Eszközünk ehhez a szeretet, a reális gondolkodás, az éleslátás, a jövőben-gondolkodás, a békére törekvés, tehát lojalitás, összefogás és tudatosság.

     Az erőszak, a háború, gyilkoló géppé teszi a legszelídebb embert is. Olyan sérelmeket generál, amelyek az emberi tudat legmélyebb bugyraiig hatolva, kifordítják a személyiséget, megölik a szeretetet és megbocsátást, és csak a gyűlölet, és bosszúvágy marad mindezek helyébe. Ez a gonoszság legfőbb fegyvere. Ez erősíti, és képes fenntartani a hatalmát.

    A tudatosság, az összefogás, a szeretet, ami megtöri, megsemmisíti, és elsöpri a gonosz hatalmát. Véget vethet az erőszaknak, az élősködésnek, a bank, és brókerhatalomnak.

   Sokan gondolják, nincs ebben teendőjük. Isten úgy is elhatározta, hogy ennek véget vet, üljünk hát karba tett kézzel, folytassuk az életünket, ahogy lehet, a gonosz diktálta feltételek között, és majd az abszolút hatalom, Isten, megoldja helyettünk a megoldandókat. Ez súlyos tévedés. Nagyon régi magyar igazságot tartalmaz az a mondás: „segíts magadon, és Isten is megsegít”.

    Ez nem „Divina machinát”, Isteni beavatkozást jelent, mint a görög drámákban. Isten egészen más módon segít. Abban, hogy az emberekben fokozottan nő mostanában az öntudat, a tudatosság, abban látható az Isteni segítség. A tudati szint emelkedése fogja megváltoztatni a világ rendjét, és elhozni mindenki számára a boldog, nyugodt életet.

   A tudatosság emeli ki az apátiából az embereket. Sokan vesztették reményüket, a gonosszal folytatott, reménytelennek tűnő küzdelemben. Sokan mondják, el sem megyünk szavazni, hisz úgy is mindegy, kire szavazunk.

  Nem mindegy! Van a gonosz oldal, rengeteg párttal, teljes médiatámogatással, rágalomhadjáratokkal, hazug ígéretekkel, látványos látszatintézkedésekkel.

De mindenütt van, kell, hogy legyen a jó oldalnak is egy csoportja, akit a többiek gyűlölnek, fasisztáznak, egységesen elutasítanak, és minden lehetővel megrágalmaznak. Ezt a csoportot kell hatalomhoz, ezen át lehetőséghez juttatni, mert csak ez képes, és hajlandó a tendenciákat megváltoztatni. Gyökeres, idegenül, radikális változások nélkül, semmi nem változik. Más-más mundérban, ugyan az a banda zenél, egyik hamisabban, mint a másik, mi pedig szenvedünk, legalább is azok, akiknek már van hallása. Egyre több embernek van, és lesz.

     Ez (!) az Isteni segítség.

Ezen belül kell megtenni, mindenkinek a rá eső teendőket, a gonosz elsöpréséhez. Egyre több ember jön rá, mit tehet ennek érdekében.

Lassan ráébrednek az emberek, hogy nem szabad adatokat szolgáltatni. Hiába kényszerítenek rá bankkártyát a munkahelyek, azzal nem vásárol. Azzal, csak az anyabanknál, lehetőleg egy összegben, egy alkalommal felveszi a fizetését, és passz. Nem használ törzsvásárlói, meg minden egyéb mágneskártyát. Egyre többen tudják, hogy ez adathalászat. Az a néhány százaléknyi kedvezmény, ami ezzel elérhető, eltörpül annak ismeretében, amit az így szolgáltatott adatok birtokában, a gonoszság elkövet ellenünk. Ha mi szolgáltatjuk az adatokat, akkor pontosan tudják, minek az árát kell, és lehet, milyen mértékben megemelni. Minek az árát kell, a minimális mértékben leszállítani, hogy a fazék ne robbanjon. Kinek a fizetését kell csökkenteni, és mennyivel.

     Az élősködők, egy hatalmas méretű besúgó, és fosztogató hálózatot építettek ki, alapvetően becsületes, jó szándékú emberekből. Ezek az emberek, akiket az átlagnál jobban meg is fizetnek, egyre tömegesebben ébrednek rá, hogy fizetésük júdáspénz, és csak addig tart, ameddig a többi embert, azok igényeit, sikerül teljesen felszámolni. Ahogy ez megtörténne, vége lenne a júdáspénznek, és ők is a kifosztott nincstelenek sorába kerülnének. Ezt, már ma is sokan tudják, de élni kell, ha nincsen más, hát júdáspénzből is. Ez igaz! Nincs miért haragudni rájuk. De rájön a parkoló őr, hogy akkor is megkapja a júdáspénzt, ha csak a több milliós autókra tesz cédulát. Rájön a bróker, hogy nem a szegényeket kell bevinni az erdőbe. Rájön a rendőr, hogy a becsületes embereket kell védeni, a bűnözőkkel szemben. Rájön a bíró, hogy az igazságot kell képviselnie az adott törvények adta lehetőségeken belül. Tömegesen ébrednek rá az emberek, hogy aljas célra használják fel őket, és ki-ki a maga területén, változtat a megítélésén.

Ebben valósul meg az Isteni segítség, de ehhez mindenkinek meg kell tenni, ami neki adatott. Ha nem mennek az emberek zsoldos katonának, mások érdekeiért ártatlanokat gyilkolni, nem lesz háború.

  Ezek a dolgok, mind rajtunk állnak, vagy buknak. Mi döntjük el egyenként és személyenként, milyen ügyet akarunk szolgálni. Ha egymást jelentgetjük fel, lőjük gumilövedékekkel, bírságoljuk, gyötörjük, egyszóval kiszolgáltatjuk a gonoszság hatalmának, akkor a cionista, globalista, végül mindenkit elpusztító,   „új világrendet” építjük. Ha a magunk területén, teret adunk a belső lelkiismeretünknek, kinyilvánítjuk és megvalósítjuk becsületes szándékunkat, és csak az elkerülhetetlen mértékig szolgáljuk a gonoszt, elsöpörjük a hatalmát.

  Ebben segít Isten mindnyájunkat, ha mi is segítünk magunkon.

Érdemes ezen elgondolkodni.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr1003254595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása