évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A „szélső” jobb ordas eszméi?

2011.10.04. 22:05 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A „szélső” jobb ordas eszméi?

  Hányszor leírják, kimondják ezt a kábító meghatározást, és hány embert el lehet kábítani vele. Magyarországon, több mint kétmilliót.

Sajnálatos.

   Minden ember, önálló személyiség, egyéniség. Felelős önmagáért, mindennapi életéért, családjáért, gyermekei jövőjéért. Ez a felelősség késztetné gondolkodásra azokat, akik hazájuk, szűkebb pátriájuk, szülőföldjük szabadságáért, függetlenségéért és jólétéért harcolnak, vagy csak egyszerűen így foglalnak állást egy-egy választáson. Na ők a „fasiszták”, legalábbis az élősködők szócsövei szerint. Aki gondolkodik, arról feltételezhető, hogy alapszinten legalább jártas a történelemben, a vallásokban és társadalmi ismeretekben. Az ilyen embert, nem lehet félrevezetni. El tudja dönteni, ki a fasiszta, és ki, akire mondják, de nem az.

  Sokan máglyára vetnék Hitlernek még az emlékét is. Fasisztának, fajgyűlölőnek bélyegzik. A világ felégetését írják a számlájára.

No itt kell megállni!

Honnan származik a fajelmélet, ki vezette be ezt, az emberi tudatokba?

Nem a németek, nem is az olaszok. Egészen más csoport találta ki magáról, hogy ő a kiválasztott. Mindenkinek őt kell szolgálnia, mert ő mindenki fölött áll Isten akaratából.

Az a csoport nevez mindenki mást fajgyűlölőnek, antiszemitának, fasisztának, nacionalistának, aki ezeket a fogalmakat megalkotta, védelmükben egyfolytában élősködik, és elvárná, hogy ezt mások, szó nélkül vegyék tudomásul.

Még mindig sokan tudomásul veszik, de egyre többen nem. Ez látszik világszerte, de látszik a magyarországi, alig hárommillió szavazón is.

  Az apátia, ami milliókat tartott vissza, a lelkiismerete szerinti szavazástól,

szűnni látszik. Egyre több a gondolkodó ember.

Egyre többen nem hiszik el, hogy aki az ország kifosztása ellen lép, az fasiszta.

Fasiszta az, aki a saját hatalmát, bármilyen eszközzel rákényszerítené mindenkire. Ez a törekvés, a provinciális Római Birodalomból indult ki, és ott is ugyanazok szorgalmazták, akik ma is bekebeleznék a világot, a bevándorlók.

   Ha mindenki a szülőföldjén maradna, és soha, semmilyen körülmények között nem akarna beleszólni mások szülőföldjének életébe, egyetlen háború sem lett volna a földön.

  Ki akkor a fasiszta?

 

Béla László

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr823278939

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A magyarok 63%-a fajgyűlölő 2011.12.10. 12:16:08

A lakosság 63 százaléka genetikai meghatározottságnak véli a romák bűnözési „hajlamát” a Tárki szerint....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása