évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még mindig a vörös iszap?

2011.10.04. 21:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Még mindig a vörös iszap?

    Nem véletlen!

Régi magyar mondás szerint: Büdös a sz’végtermék, ha piszkálják.

És piszkálják egyfolytában. Nem akarnak felelőst találni. Talán túl magasan van, vagy volt, de mégsem volt eléggé.

  Ipari balesetről, természeti katasztrófáról hablatyolnak. Minden új információ napfényre kerülése után, van valami savanyú magyarázat, nehogy kiderüljön az igazság. Nehogy meg kelljen nevezni a valódi felelőst. „Véletlen volt”

Persze! De már azt is tudjuk, hogy a gátszakadást, robbantás előzte meg.

Nem robbanás, robbantás! Nem volt ugyanis a vörös iszap alatt robbanóanyag, vagy lőszerraktár, ami véletlenül felrobbanhatott volna, ezért teljesen bizonyos, hogy ha valami robbant, akkor valaki robbanóanyagot helyezett oda, azt beélesítette és felrobbantotta. Ez szándékos emberi cselekvéssor. Meg lehet találni a végrehajtóját, és az, az ember, tudja, ki adott utasítást rá. Ezen a szálon, vissza lehet fejteni az egész sort, ha akarják.

Ahogyan a norvégiai terrortámadásnak sem az a felelőse, aki elkövette, és sokak szerint egyedül el sem követhette, itt sem másról lehet szó, mint a hatalom fedezetében elkövetett, mocskos, tömeggyilkos terrortámadásról, ami ellen nem lép fel a terrorelhárítás, mert a gazdáit kellene elkapni.

  Aki figyelt kicsit, megtudhatja, valós lehet e, az a folyamatábra, ami az eseményekből felrajzolható.

  Az egész ott kezdődhetett, hogy valami „jó ember” elhatározta, hogy a vörös iszapot fel lehet használni, a „hőbörgő” magyarok pusztítására, a gyilkos problémák szőnyeg alá söprésére. A döntést követte a végrehajtás.

Kezdődött azzal, hogy magasítottak egyet a gáton, és csurig töltötték a tározót.

(remélve, hogy ettől a gát megadja magát)

A gát kitartott. Akkor földgépeket vezényeltek oda, és megtúrtatták a gát tövét.

(hátha ez megoldja a tervüket, mert a gát belecsúszik a gödörbe)

Nem történt semmi. egy két repedés, még nem jelentett semmilyen bosszút, sem bombahírt, amiről hónapokig beszélni lehet. Ekkor telt be a pohár. A bosszúállók eldöntötték Kolontár és a környék sorsát. Robbantottak.

Aki elvégezte az elemi iskola nyolcadik osztályát, az már tudja, hogy a folyadékban (és zagyban) a nyomás, minden irányban egyenlően, és gyengítetlenül terjed. Ebből az is következik, hogy a folyadékban történő robbantás, az „edény” valamennyi falára, szinte azonos időpillanatban, a korábbi nyomás négyzetével egyenlő nyomásemelkedést is kiválthat. Kiváltott.

A gát megadta magát, elindult a vörös bosszú, 10 embert, leginkább öregeket és gyerekeket megölve, 150-et megsebesítve, és még többet földönfutóvá téve.

Nem az a felelős, aki a kanócot meggyújtotta, vagy a gombot megnyomta.

Az a felelős, akinek az agyából, ilyen aljas terv kipattanhat. Ahogy az eseményekből összeáll a lehetséges terv. A végrehajtók láncolatán vissza lehet menni az „agytrösztig”.  Azt kell nyakig bemártani a vörös iszapba. Ha külföldre vezetnek a szálak… Nem csak Bil Ladent lehet levadászni. Egyetlen elvetemült gyilkos sem érdemel együttérzést, legfeljebb a jó oldal nem csinál reklámot egy sötét gyilkosságból. Remélhetőleg meg sem teszi, nem süllyed odáig, de valami módon, meg kell már állítani a büntetlen gyilkolást. Nem csak Irakban, Afganisztánban, a Földközi tengeren, de Palesztinában és Magyarországon is.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr353278797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása